Kiauliena, kiaulienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiauliena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiauliena/16

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Pupelių sriuba su paprikomis

Kiauliena supjaustome pailgais gabaleliais, sudedame i salta pasudyta vandeni ir verdame 20-25 min. Pupeles isbrinkiname ir apie 20 min. verdame pasudytame vandenyje. Tuomet isgriebiame ir sudedame i puoda su kiaulienos gabaleliais. Paprikas ir svoguna supjaustome kubeliais ir suberiame i sriuba. Ve..

Recepto vertinimas: 0

Toskanos troškinys

Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir pakepinkite dešreles iš abiejų pusių apie 5 min., kol paruduos. Išimkite dešreles, įpilkite likusį aliejų ir 3-4 min. pakepkite svogūnus, salierus, morkas bei česnaką. Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite ir perpjauki..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos šlaunelės

Kiaulienos nugarinė prie šonkauliukų supjaustoma gabaliukais, išimami kauliukai (jie bus reikalingi šlaunelėms), mėsa pamušama, pabarstoma pipirais, druska ir apdedama pakepintais svieste svogūnais, pabarstoma petražolių lapeliais ir į vidų įdedamas išimtas ir nugramdytas kauliukas...

Recepto vertinimas: 0

Mėsos šašlykas su pikantišku padažu

Kepti ant iesmo 7 minutes.PARUOSIMO BUDASMesa supjaustyti 2-3 cm storio gabaliukais, lasinius 1 cm storio gabaleliais. Nulupus svogunus supjaustyti 1/2 cm storio griezineliais. Paprikas supjaustyti 3 cm ilgio gabaleliais. Mesa ir darzoves ismaisyti su pipirais ir aliejumi. Visus padažzo komponent..

Recepto vertinimas: 4

Miežinių kruopų apkepas su mėsa

Smulkiai supjaustytus svogūnus ir mėsą pakepinti. Sumaišyti su koše, įberti kardamono arba miltų kmynų, pasūdyti, gerai išmaišyti ir sudėti į sviestu išteptą ir džiūvėsiais pabarstytą skardą. Kepti orkaitėje. Patiekti su raugintais ar marinuotais agurkais, raugintais kopūstai..

Recepto vertinimas: 0

Šašlykas su pievagrybiais

Mesa supjaustome kubeliais, svoguna - griezineliais. I mesa idedame svogunus, prieskonius, druska, ismaisome, ipilame vyna, vel ismaisome, uzdengiame ir marinuojame 8-10 vai. Pievagrybius nuplauname ir 2-3 vai. pamerkiame i parugstinta ir pasudyta vandeni. Saslykus sumauname ant iesmu ir kepame zari..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulves sumalame mėsmale. Įminkome trynius, druskos, muskato riešuto, kepimo miltelius, džiūvėsėlius, miltus. Baltymus išplakame ir įmaišome į tešlą.Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą svogūną, sumaišome su apkeptais batono kubeliais. Imame dalį tešlos, į vidurį dedame ke..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su jogurto padažu

Druską sumaišykite su miltais, 50 ml vandens ir kiaušiniais. Įberkite pipirų ir užminkykite tešlą. Mėsą įtrinkite druska ir pipirais ir apibarstykite 4 valg. šaukštais kapotų žalumynų. Tešlą iškočiokite, į ją susukite mėsą ir padėkite siūle žemyn į kepimo popieriumi iš..

Recepto vertinimas: 0

Kukulaičiai su žalumynais

Maltą mėsą sumaišome su žiupsneliu maltų baltųjų pipirų ir druskos. Pridengę laikome 15 minučių šaltai. Žalumynus sumaišome su sviestu ir citrinų sultimis. Batoną užpylę šaltu vandeniu išbrinkiname, nuspaudžiame ir kartu su kiaušinių tryniais bei saldžiosiomis paprikomis ..

Recepto vertinimas: 0

Liežuvio drebučiai

Liežuvius išverdame su prieskoniais. Išvirtus liežuvius supjaustome nedideliais kubeliais. Virtų kiaušinių trynius ir baltymus susmulkiname atskirai. 1 stiklinėje sultinio išbrinkiname ir ištirpiname želatiną ir sumaišome su likusiu sultiniu. Į formą, kurioje gaminsime drebu..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kumpis, įdarytas kepenėlėmis

Jaučio kepenis nuplauname, nupjauname plėves. Supjaustome gabalėliais ir verdame apie valandą. Kitame puode išverdame kiaulės lašinukus. Kol kepenėlės verda, pakepiname svogūnus arba porus. Batoną išmirkome piene. Išvirtas kepenėles ir lašinukus atvėsiname. Smulkiai sumalame ka..

Recepto vertinimas: 0

Graikinių riešutų ir česnako padažas

Riešutus paberkite ant orkaitės padėklo ir 180 laipsnių temperatūroje pakepinkite 5 minutes. Ataušinkite. Riešutus ir česnaką suberkite į virtuvinį kombainą ir susmulkinkite. Supilkite aliejų plona srovele, actą, įberkite druskos pagal skonį. Masė turi būti tiršta ir puri. Masę ..

Recepto vertinimas: 0

Rūkytos mėsos ir meliono salotos

Rūkytą kiaulieną supjaustyti nedideliais kubeliais ir kepinti ant silpnos ugnies 8 minutes. Apibarstyti mairūnu. Melioną perpjauti pusiau, išimti sėklas ir specialiu šaukštu išpjauti rutuliukus. Meliono rutuliukus sudėti į dubenį greta atvėsusios mėsos. Žirnelius 6 minutes virti pa..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulės galva su kopūstais

Kiaulės galvą sukapoti, sudėti į puodą, suberti prieskonius, druską, pipirus ir šutinti 1 valandą. Svogūną pakepinti su morka. Raugintus kopūstus ir pakepintas daržoves sudėti į puodą su kiaulės galva ir troškinti. Patiekti su bulvėmis. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Šaltasis plato

Jautieną ir kiaulieną išvirti ir supjaustyti kubeliais. Paprikos ankštis supjaustyti nedideliais kvadratiniais gabaliukais ir sumaišyti su mėsa. Įdėti riekutėmis pjaustytus svogūnus, supjaustytas petražoles ir koriandro žalumą. Augalinį aliejų sumaišyti su actu, įberti druskos. Ga..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTA KIAULIENA SU SERBENTAIS

Mesa supjaustyti kubeliais (kaip guliasui) ir apkepinti svieste 5-7 minutes. Paskui sudedame sveikus nesutrintus juoduosius serbentus ir kepiname dar apie 5 minutes. Raudonus serbentus sutriname su cukrumi ir sudedame i keptuve. Ismaisome ir pakepiname dar apie 5 minutes. Vandenyje ismaisome miltus ..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai su ''kepurėlėmis''

Suminkome farsa su batono riekele,kiausiniu, krakmolu bei prieskoniais.Formuojame maltinius. Juos apvoliojame miltuose ir iskepame aliejuje. Iskeptus maltinius sudedame i aliejumi patepta skarda. Ant virsaus dedame voveraites, pomidoru griezinelius ir sutarkuotafermentini suri. Kepame orkaiteje, kol..

Recepto vertinimas: 0

Natūralūs kiaulienos maltiniai su svogūnais

Į maltą kiaulieną pridėkite pipirų, druskos, įpilkite šalto sultinio arba vandens, masę išminkykite , ir darykite apvalius, suplotus maltinius. Juos iškepkite įkaitintuose riebaluose kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais. Natūralius maltinius paduokite su virtomis arba keptomis bul..

Recepto vertinimas: 5

Įdarytas čigonų kepsnys

Atpjauti stačiakampį mėsos gabalą, pabarstyti druska ir pipirais (1 šaukštelis druskos, 1/2 šaukštelio pipirų). Paruoštį įdarą : papriką nuplauti, perpjauti pusiau, išimti sėklas ir supjausyti stambiais gabaliukais. Nuluptą svogūną ir lašinius supjaustyti smulkiais kubeliais. Į..

Recepto vertinimas: 0

Saldziarūgštės mėsos salotos

Kiauliena ir ananasu griezinelius supjaustome kubeliais, agurkus ir pora - griezineliais, o pomidorelius perpjauname pusiau. Padazui sumaisome visas sudedamasias dalis. Juo uzpilame salotas ir paliekame 20 min. stoveti. Patiekiame porais papuostose porcijinese salotinese...

Recepto vertinimas: 0

Muštiniai su obuolių padažu

Kiaulienos muštinius paskaninkite grūstais kmynais. Kepkite juos su aliejumi iš abiejų pusių apie 10 minučių. Išimkite muštinius iš keptuvės ir laikykite karštai. Į keptuvę įpilkite obuolių sulčių arba sudėkite tarkuotus obuolius, supilkite sultinį ir įdėkite prieskonių, gera..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su obuoliais

Bulvės ir obuoliai nulupami, supjaustomi kubiukais ir išverdami pasūdytame vandenyje kartu su lauro lapu. Nusunkiama, ištirpinamas margarinas, supilama grietinė, suberiami džiūvėsėliai ir užpilama ant bulvių ir obuolių. Valgoma su kiauliena. ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su saldžiarūgščiu padažu

Į salotinę įklojame tris salotų lapus. Ant jų ratu dedame pusę griežinėliais supjaustyto kumpio ir kiaušinių aštuntadalių. Viduryje vėl įklojame kelis salotų lapus , sudedame likusį kumpį ir kiaušinių dalis. Salotas puošiame alyvuogėmis, anakardžių riešutais ir susmulki..

Recepto vertinimas: 0

Šašlykai pomidorų sultyse (Ramunės)

Indo, kuriame marinuosite šašlykus, dugną išklokite mėsos gabaliukais, jų viršų apibarstykite prieskoniais, tada klokite sluoksnį pjaustytų pomidorų ir svogūnų. Po kiekvieno sluoksnio rankomis viską gerai suspauskite. Taip sluoksniuokite visą mėsą ir 6 valandoms paslėkite. Ant ie..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulves sumalame mesmale. Iminkome trynius, druskos, muskato riesuto, kepimo miltelius, dziuveselius, miltus. Baltymus isplakame ir imaisome i tesla.Keptuveje su aliejumi apkepame susmulkinta svoguna, sumaisome su apkeptais batono kubeliais. Imame dalįi teslos, iį viduirį dedame keletąa kubeliu s..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20