6 rezultatų ieškant "burokeliai"

Burokėliai prancūziškai

Nuvalyti burokėliai supjaustomi plonais grežinėliais ir aliejuje, užpylus raudonu vynu, pakaitinami. Pridedama su druska trintų česnakų ir maltų pipitų. Uždaryti sausai iki gelsvumo pakepintais miltais. ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti burokėliai

Burokėlius užpilti pasūdytu vandeniu ir 3 dienas laikyti šiltai. Morkas išvirti, nulupti ir supjaustyti. Obuolį ir svogūną taip pat supjaustyti. Visas daržoves sumaišyti, įpilti acto, aliejaus, pasūdyti, įberti cukraus ir išmaišyti. Paruoštą įdarą sudėti į išskobtus burokėliu..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti burokėliai

Burokėliai gerai nuplaunami ir išverdami nenulupus. Paskui jie nulupami, sutarkuojami daržovių tarka, pridedama padažo, grietinės, pakepintų svogūnų, druskos, acto ir troškinama 15 -20 minučių. Burokėliai patiekiamai kaip priedas prie kiaulienos ar avienos. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Karšti burokėliai su silke

Burokėkius supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti svogūnus. Silkės filė supjaustyti nedideliais gabalėliais. Džiovintus grybus iš vakaro išmirkyti ir išvirti. Išvirusius supjaustyti . Viską sudėti į puodą užpilti aliejumi ir kaitinti apie 0,5 val ant nedidel..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti burokėliai

Nedideli, raudoni, neperaugę burokėliai nuplaunami, pašalinus šaknis ir lapų liekanas, nulupami ir, dar kartą nuplovus, sudedami į švarų medinį arba emaliuotą indą. Didesnius burokėlius patariama perpjauti pusiau arba į keturias dalis. Iš vandens ir druskos išverdamas sūrymas, atš..

Recepto vertinimas: 2

BUROKĖLIAI RAUDONIEJI

Burokėlius nuplauti, nulupti, dar kartą nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir sudėti į išplikytą molinę puodynę arba stiklainį. Ant viršaus įmesti nuluptą česnaką ir duonos pluteles. Puode užvirinti 3l. pasūdyto vandens ir atšaldyti. Paruoštus burokėlius užpilti atvėsusiu s..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: burokeliai