Netikras zuikis

Ingridientai:
400g. jautienos,
200g. kiaulienos,
200 g lašiniukų,
2 kiaušiniai,
2 riekelės pyrago,
2/3 stiklinės pieno,
druskos,
1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").
Gaminimas
Jautiena ir kiauliena sumalama mėsmale kartu su piene mirkytu pyragu, sudedami prieskoniai, kiaušinių tryniai, druska, viskas gerai išmaišoma, sukrečiami atskirai išplakti baltymai, dar pamaišoma ir suformojama į pailgą kepalėlį, apsukama plonu lašiniukų sluoksniu (kad mėsa būtų puri) ir kepama orkaitėje.

Prieš valgant supjaustoma riekelėmis, sudedama į pašildytą pusdubenį, puošiama žalumynais, arba drožtais krienais ir kietai virtais kiaušiniais. Atskirai patiekiamas svogūnų ar kitoks padažas, troškinti burokėliai ir bulvių košė.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!