Įdaryti makaronai „Rosanella“

Ingridientai:

250 gramų vamzdelio formos makaronų,
2 džiovintos duonos,
125 gramai jautienos faršo,
125 gramai kiaulienos faršo,
1 šaukštas jautienos sultinio koncentrato,
šviežių bazilikų,
šviežių raudonėlių,
šviežių čiobrelių,
150 mililitrų grietinėlės,
6 šaukštai pieno,
1 šaukštas tarkuoto parmezano,
2 šaukštai sviesto,
druskos,
pipirų

Gaminimas

Išmirkykite duoną šaltame vandenyje, gerai išspauskite, išmaišykite su faršu ir paskaninkite druska, pipirais, raudonėliais, čiobreliais. Šiuo mišiniu įdarykite makaronus (galite naudotis virtuviniu švirkštu arba medinio šaukšto kotu). Sviestu ištepkite kepamąjį indą ir išdėliokite įdarytus makaronus. Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 175 - 200 laipsnių temperatūros.

Padažas

Puode išmaišykite grietinėlę, pieną ir užvirinkite. Padažą paskaninkite druska, pipirais, įpilkite truputį jautienos sultinio ir sudėkite bazilikus.

Padažą užpilkite ant makaronų, kad būtų visiškai apsemti. Ant įdarytų makaronų pabarstykite parmezano, uždėkite kelis gabaliukus sviesto ir kepkite orkaitėje apie 30 minučių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!