
Čeburekai
Ingridientai:
Tešla
1 pakelis varškės,
1 kiaušinis,
1 šaukštas grietinės,
0,5 šaukštelio sodos,
žiupsnelis druskos,
miltai.
Įdaras
mėsa (kiauliena),
kiaušinis,
svogūnas,
prieskoniai.
Tešla
Varškė sutrinama, įmušamas kiaušinis, įdedama grietinė (joje išmaišyti sodą), įberiama druska (pagal skonį) ir viskas išminkoma su miltais iki vientisos masės, kad galėtume kočioti.
Įdaras
Mėsa apvirinti vandenyje apie 5 min., ją sumalti dar karštą, sudėti prieskonius, kiaušinįį, svogūną, gerai išminkyti.
Iš iškočiotos tešlos spaudžiame skrituliukus su stikline, į juos dedame mėsos įdarą ir šakute užspaudžiame kraštus. Virti įkaitintame aliejuje kol gražiai pagels.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Sigita 2013-03-16 18:14:13
Tiesiog NUOSTABUS,visiems namuskiams labai patiko :) Tikrai sis receptukas bus is megstamiausiu :)
Reattwalm 2011-03-24 19:46:42
clk kompresso
agne 2010-12-05 00:32:13
labai skanu
Alma;) 2010-11-25 21:47:32
tikras skanumelis:)
paslaptis 2010-08-30 17:25:08
labai skanus tikrai.
Gabija 2010-07-07 23:29:22
O kiek tikslei warskes deti?
algirdas 2010-01-27 21:52:27
O kiek Jus dedate miltu, ar bandete saldyti ?prasau parasykite arba paskambinkite atsilyginsiu
Aur3.;D 2009-04-26 13:21:20
Bliamba kaip megstu cebureeekus. B)
Reiks pasigamint paciai kada nors.; )
Darius 2009-04-22 09:31:07
Zmona labai panasiai daro,skanumelis!!!!
Virgutė 2009-04-20 11:56:44
Tiesiog Saunuolis Aciu uz puiku recepta;)
Aidas 2009-04-18 10:08:40
ZINOKIT LABAI SKANU PAGERPKIT TA ZMOGU.