Obuoliai, obuoliň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Obuoliai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/obuoliai-obuoliais/1

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Greitas obuoli┼│ pyragas

Plakimo ─ůsotyje kiau┼íinius i┼ísukti su cukrumi, ─»d─Śti miltus sumai┼íytus su kepimo milteliais. Gerai i┼ímai┼íyti ir pilti ─» silikono form─ů. Obuolius nulupti, supjaustyti plonomis skiltel─Śmis, sumai┼íytus su vaniliniu cukrumi supilti ant te┼ílos vir┼íaus ir truput─» ─»spausti. Kepti 30 m..

Recepto vertinimas: 4

Obuoli┼│ pyragas

Obuolius nulupame ir supjaustome gabaliukais. Citrin─ů su ┼żievele supjaustome smulkiai ir sumai┼íome su obuoliais. I┼ítirpiname margarin─ů ir supilame ─» kitame inde i┼ímai┼íyt─ů cukr┼│ su kiau┼íiniais. Tada suberiame miltus, vanilin─» cukr┼│ ir kepimo miltelus. Gerai i┼ímai┼íome ir suberiame..

Recepto vertinimas: 4

Kapotos tešlos obuolių pyragas

Sukapoti ┼íaltus taukus su persijotais miltais, ─»pilti par┼źg┼ítinto vandens ir druskos, ─»mu┼íti vien─ů kiau┼íin─» ir i┼íminkyti te┼íl─ů. Te┼íl─ů ┼íaldyti 2 valandas. Paruo┼íti ─»dar─ů Obuolius nulupti, sutarkuoti arba supjaustyti nedidel─Śmis skiltel─Śmis, suberti mirkytas razinas..

Recepto vertinimas: 2

Trapus obuoli┼│ pyragas

Viskas, kas nurodyta recepte, suminkoma ir te┼íla ant lentos mu┼íama ko─Ź─Ślu, vis lankstant ─» vid┼│, kol joje atsiras p┼źsleli┼│. Kuo daugiau te┼íloje oro, tuo trapesni ┼żagar─Śliai. Tada te┼íla at┼íaldoma, pridengus drobele, kad neapd┼żi┼źt┼│. Prie┼í verdant i┼íko─Źiojama 2 mm storio lak┼ítais,..

Recepto vertinimas: 3

Amerikietiškas obuolių pyragas (Apple Cream Pie)

Pirmiausia suminkykite trapi─ů te┼íl─ů, i┼íko─Źiokite, sud─Śkite ─» 22 cm skersmens torto form─ů. Salotin─Śje sumai┼íykite miltus, cukr┼│, drusk─ů, sud─Śkite nuluptus ir plonomis skiltel─Śmis supjaustytus obuolius. ─«berkite cinamono, sud─Śkite tarkuotas apelsino ir citrinos ┼żieveles. Visk─ů ..

Recepto vertinimas: 4

Pigus obuoli┼│ pyragas

Kiau┼íinius i┼íplakti su cukrumi, suberti miltus, gerai i┼ímai┼íyti. Skard─ů i┼ítepti sviestu ir pabarstyti man┼│ kruopomis. Obuolius supjaustyti ir sud─Śti ─» te┼íl─ů. Daugiau apie obuoli┼│ pyrag─ů ┬╗ Obuoli┼│ pyragas...

Recepto vertinimas: 3

Keng┼źros kar┼ítas obuoli┼│ pyragas

Miltus persijoti per sietel─»,suberk cukr┼│. Sviest─ů susmulkinti gabal─Śliais ir sud─Śti ─» duben─». Pir┼ítais suminkyti sviest─ů su miltais ir cukrumi. Nulupti obuolius, i┼íimti s─Śklalizd┼żius ir supjaustyti skiltel─Śmis. I┼ísviestuoti kepimo form─ů. Pad─Śti j─ů ant skardos.&..

Recepto vertinimas: 5

Obuoli┼│ pyragas su medumi

Obuolius perpjauti ─» 4 dalis, i┼íimti s─Śklalizd┼żius, supjaustyti skiltel─Śmis. ─« i┼ítirpint─ů sviest─ů sud─Śti skyst─ů med┼│, cukr┼│, kiau┼íinius, visk─ů krup┼í─Źiai i┼ímai┼íyti. Supilti miltus su gesinta soda, u┼żmai┼íyti te┼íl─ů. Suberti obuolius ir i┼íkr─Śsti ─» i┼ítept─ů sviestu form─ů..

Recepto vertinimas: 3

Obuoli┼│ s┼źris

Obuolius nulupti, i┼íimti s─Śklas, supjaustyti, sud─Śti ─» duben─» ir, u┼żpylus cukrumi, palikti stov─Śti 24 val. Susikaupus─» skyst─» supilti ─» puod─ů, ─»d─Śti cinamono ir virti, kol pus─Ś jo i┼ígaruos. Tada suberti obuolius ir virti mai┼íant, kol per mas─Ö perbraukus ┼íauk┼ítu, ji i┼íkart i┼ísil..

Recepto vertinimas: 3

Greitas obuoli┼│ pyragas

Miltus, manus ir cukr┼│ sumai┼íyti ─» vientis─ů mas─Ö. Nugesinti sod─ů su stikline grietin─Śs. Tada biri─ů mas─Ö sumai┼íyti su grietine, tur─Śt┼│ gautis nevientisa mas─Ś, o trupiniai. Dal─» trupini┼│ sud─Śti ─» skard─ů, ant jos u┼żtarkuoti nuluptus obuolius, ir v─Śl u┼żbarstyti trupiniais. ..

Recepto vertinimas: 4

Angliškas obuolių pyragas

Miltus suberkite ant lentos ir viduje padarykite duobut─Ö. ─«pilkite 7 ┼íauk┼ítus ┼íalto vandens ir suberkite drusk─ů. Sumai┼í─Ö su dalimi milt┼│, sud─Śkite gabaliukais pjaustyt─ů sviest─ů. U┼ż┼żerkite likusiais miltais ir u┼żminkykite te┼íl─ů. Palikite 10 minu─Źi┼│ te┼íl─ů pastov─Śti. Te..

Recepto vertinimas: 3

Lengvas obuoli┼│ pyragas

I┼í vis┼│ i┼ívardintu produkt┼│ suminkyti te┼íl─ů ir 30 - 40 minu─Źi┼│ ┼íaldytuve. V─Śliau te┼íl─ů padalyti ─» dvi nelygias dalis. Didesni─ůj─ů dal─» ─»tiesti ─» aliejumi i┼ítept─ů skard─ů ir subadyti peiliu. Obuolius supjaustyti skiltel─Śmis ir i┼íimti s─Śklas. Obuoli┼│ skilteles sud─Śti ant ..

Recepto vertinimas: 3

Var┼ík─Śs pyragas su obuoliais

Grietin─Śl─Ö sumai┼íome su cukrumi ir kiau┼íiniais. Po truput─» ─»mai┼íome su kepimo milteliais ir cinamonu sumai┼íytus miltus. Te┼íl─ů supilame ─» kepimo popieriumi i┼íklot─ů skard─ů ir kepame 180 laipsni┼│ temperat┼źroje apie 15 minu─Źi┼│. Var┼ík─Ö sumalame ir sumai┼íome su kiau┼íiniais bei ..

Recepto vertinimas: 4

Dvisluoksnis obuoli┼│ pyragas

Abiej┼│ te┼íl┼│ ruo┼íimas i┼í dalies toks pat: i┼ítrinti su cukrumi ir vanil. cukrumi sviest─ů, ─»berti truput─» druskos, ─»mu┼íti po vien─ů kiau┼íinius ir te┼ílas gerai i┼íplakti. ─« ┼íviesi─ů te┼íl─ů ─»d─Śti grietin─Śs, suberti miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais. ┼áia te┼íla i┼íkl..

Recepto vertinimas: 3

Mork┼│ salotos su obuoliais

Tarkuotas morkas, tarkuot─ů obuol─» ir smulkint─ů ─Źesnak─ů sumai┼íyti ir u┼żpilti grietine bei sud─Śti ┼żalumynus. Papuo┼íimui naudoti grie┼żin─Śliais pjaustyt─ů mork─ů bei kiau┼íin─». Ypa─Ź tinka su pauk┼ítienos patiekalais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Obuoli┼│ ir var┼ík─Śs pyragas

1. Sutrinkite sausainius ir i┼ítirpinkite riebalus. Sumai┼íykite sutrintus sausainius, riebalus ir cukr┼│. Te┼íl─ů sud─Śkite ─» apvali─ů form─ů su i┼íimamu dugnu. 2. Nulupkite obuolius, i┼íimkite s─Śklas ir supjaustykite skiltel─Śmis. Pakepinkite juos riebaluose kartu su cukrumi ir cinamonu, kol su..

Recepto vertinimas: 4

Japoniškas aguonų ir obuolių pyragas

Aguonas nuplikyti verdan─Źiu vandeniu ir 2 kartus permalti. Obuolius nulupti, stambiai sutarkuoti. Margarin─ů i┼ítrinti su cukrumi, ─»dedant po vien─ů tryn─». Kai cukrus i┼ítirps, d─Śti po ┼íauk┼ít─ů aguon┼│ ir tarkuot┼│ obuoli┼│. Baltymus i┼íplakti, supilti ─» te┼íl─ů ir gerai i┼ímai┼íyti. Ta..

Recepto vertinimas: 4

Obuoli┼│ kompotas

U┼żvirti vanden─», supjaustytus obuolius, keleta gvazdik─Śli┼│ ir apelsino ┼żieveles suberti ─» puod─ů su verdan─Źiu vandeniu. ─«berti 3 ┼íauk┼ítus cukraus, pama┼íyti ir pavirti 10 minu─Źi┼│...

Recepto vertinimas: 4

Sm─Ślinis obuoli┼│ pyragas

Sviest─ů kapoti su miltais, ─»pilti acto arba spirito ir tiek grietin─Śs, kad te┼íla b┼źt┼│ kieta (kaip makaronams). Te┼íl─ů ─»d─Śti ─» puod─ů ir mediniu gr┼źstuvu gerai i┼ímu┼íti. 2 val. palaikyti ┼íaldymo kameroje arba 12 val. - ┼íaldytuve. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti plonu sluoksniu ir i┼ípjaustyt..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais

Te┼íla gaminama kaip pagerintam pyragui. Var┼ík─Ś gerai i┼ítrinama su sviestu, mu┼íama po vien─ů kiau┼íin─», dalimis beriamas cukrus ir gerai i┼ítrinama, kad b┼źt┼│ vientisa mas─Ś, tada suberiamas vanilinis cukrus, nuplautos razinos ir miltai. Kai u┼żminkyta te┼íla pakyla, i┼íko─Źiojamas ..

Recepto vertinimas: 0

Varškinis obuolių pyragas su pudingu

Var┼ík─Ö iki vientisos mas─Śs i┼ísukti su pienu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais ir pus─Ö ┼íio mi┼íinio suberti ─» var┼ík─Śs mas─Ö. I┼ímai┼íyti elektriniu mai┼íikliu. Likusius miltus ─»minkyti rankomis. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti ant riebalais i..

Recepto vertinimas: 5

Amerikietiškas obuolių pyragas

┼áiek tiek daugiau nei pus─Ö te┼ílos i┼íko─Źioti ir i┼íkloti skardos dugn─ů bei ┼íonus. ─«daras Nulupti ir supjaustyti gabaliukais obuoliai sumai┼íyti su cukrumi, krakmolu, vanile, cinamonu ir kitais pageidaujamais paskaninimais - sudedami ant i┼íklotos te┼ílos. Kita te┼ílos dal..

Recepto vertinimas: 3

Austriškas obuolių pyragas

Suminkyti miltus, aliej┼│, vanden─» ir drusk─ů.I┼í─Śmus i┼í dubens, rankomis minkyti tol, kol te┼íla nelips. Suformuoti rutul─», plonai aptepti aliejumi, u┼żvo┼żus pa┼íildytu dubeniu palikti pastov─Śti 1 valand─ů. Razinas pamerkti rome. Keptuv─Śje i┼ítirpdyti sviest─ů, sud─Śti d┼żiuv─Śs─Ślius,..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas obuoli┼│ pyragas

Kiau┼íinius su cukrumi i┼íplakti iki purumo(mas─Ś tur─Śt┼│ padvigub─Śti), l─Śtai mai┼íant supilti miltus ir palikti te┼íl─ů pastov─Śti kol paruo┼íite obuol─». Nulupti ir grie┼żin─Śliais supjaustyti obuol─», ji apvolioti su cinamonu ir vaniliniu cukrumi. Kepimo skarda patepti riebalais(aliejumi..

Recepto vertinimas: 4

Angliškas obuolių pyragas

Miltus suberkite ant lentos ir viduje padarykite duobut─Ö. ─«pilkite 7 ┼íauk┼ítus ┼íalto vandens ir suberkite drusk─ů. Sumai┼í─Ö su dalimi milt┼│, sud─Śkite gabaliukais pjaustyt─ů sviest─ů. U┼ż┼żerkite likusiais miltais ir u┼żminkykite te┼íl─ů. Palikite 10 minu─Źi┼│ te┼íl─ů pastov─Śti. Te..

Recepto vertinimas: 3

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14