Triu┼íiena, triuňíienos receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Triu┼íiena. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/triusiena/1

Puslapiai: 1 2

Voverai─Źi┼│ ir vi┼ítienos u┼żkep─Śl─Ś su grietin─Śle

1. I┼íkepame arba i┼íverdame vi┼ítien─ů su prieskoniais (kad ┼íie ─»sigert┼│ ─» m─Śs─ů), jei kepame tai apibarstome ir kmynais.Tinka ┬ôvakaryk┼ít─Ś┬ö vi┼ítiena. Nuimame nuo kaul┼│ m─Śs─ů -smulkiai supjaustome. 2. I┼íverdame bulves (┼żinoma su druska arba sultinio kubeliu).Galima bebaigiant virti id..

Recepto vertinimas: 3

Bulvi┼│ mi┼írain─Ś su m─Śsa

Bulv─Śs, m─Śsa, grybai, svog┼źnai supjaustomi norimo dyd┼żio gabaliukais. Aliejus, actas, citrinos sultys ir prieskoniai i┼íplakami, u┼żpilami ant bulvi┼│ ir lengvai sumai┼íoma. Mi┼írain─Ś papuo┼íiama nesmulkintais grybais. ..

Recepto vertinimas: 5

Triu┼íienos tro┼íkinys su dar┼żov─Śmis

Nuplauta, nusausinta ir sukapota gabalais triu┼íiena pabarstoma druska, sumai┼íyta su prieskoniais, ir apkepinama riebaluose, sudedama ─» puod─ů, ─»pilama truputis sultinio ar kar┼íto vandens ir tro┼íkinama. Baigiant tro┼íkinti, sudedamos supjaustytos ir riebaluose pakepintos dar┼żov─Śs, lik─Ö pri..

Recepto vertinimas: 0

Triu┼íiena su garsty─Źiomis

Triu┼í─» i┼íplauname, nusausiname, supjaustome porcijomis ir apkepiname aliejuje. Puode ─»kaitiname sviest─ů, sudedame apekepintus triu┼íio gabalus, pabarstome miltais ir i┼ímai┼íome mediniu ┼íauk┼ítu. ─« puod─ů dedame nulupt─ů svog┼źn─ů, prismaigstyt─ů gvazdik─Śli┼│, suberiame ─Źiobrelius, laur┼│..

Recepto vertinimas: 0

Triu┼íienos kepsnys su gryb┼│ pada┼żu

Morkas, petra┼żol─Ö, svog┼źn─ů stambiai sutarkuoti ir tro┼íkinti kartu su kubeliais supjaustyta kiauliena. Triu┼íien─ů supjaustyti gabalais, apkepinti riebaluose, prid─Śti pomidor┼│ tyr─Śs, tro┼íkint┼│ dar┼żovi┼│, skys─Źio ir apie valand─ů tro┼íkinti u┼żdarame inde. Tada sud─Śti juostel─Śmis supjau..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis

Nuvalyta, nusausinta ir supjaustyta gabaliukais skersai raumen┼│ m─Śsa pabarstoma druska ir prieskoniais, pavilgoma i┼íplaktame kiau┼íinyje, pavoliojama d┼żi┼źv─Śs─Śliuose ir i┼íkepama ─»kaitintuose riebaluose (abi pus─Śs). Salotoms salierai ir porai (stiebo baltosios dalys) i┼íverdami pas┼źdy..

Recepto vertinimas: 0

Triušis folijoje

Triu┼íien─ů supjaustome ─» 8 porcijas, pas┼źdome, u┼żdedame grietin─Śs, i┼ímai┼íome ir 6 - 8 valandas marinuojame ┼íaltoje vietoje. Triu┼íienos gabal─Ślius apvoliojame miltuose.Svog┼źnus supjaustome plonais grie┼żin─Śliais, supilame raudon─ůj─» vyn─ů, suberiame ┼żalumynus, pagardiname pipirais..

Recepto vertinimas: 0

Totori┼íkas pada┼żas

Susmulkinti raugint─ů agurk─ů (nulupus ir i┼í─Śmus s─Śklas), svog┼źn─ů, petra┼żoli┼│ lapelius. Visus produktus sumai┼íyti su majonezu ir pagardinti. ..

Recepto vertinimas: 5

Nicos triušis

Keptuv─Śje ─»kaitinti aliej┼│ ir apkepinti jame triu┼íien─ů, kol ┼íi gra┼żiai apskrus. Tuomet m─Śs─ů i┼íimti ir toje pa─Źioje keptuv─Śje apkepinti smulkiai supjaustytus svog┼źnus. Prid─Śti ─Źesnak─ů ir sutrintus pomidorus, prie┼í tai i┼í─Śmus i┼í j┼│ s─Śklas. ─«pilti vyn─ů. Visk─ů tro┼íkinti 1..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kotletai

Triu┼íien─ů nuplauname, nusausiname, atskiriame nuo kaul┼│ ir sumalame kartu su la┼íinukais ir piene i┼ímirkytomis batono riekel─Śmis. ─« mas─Ö ─»mu┼íame kiau┼íin─», ─»beriame pipir┼│, pas┼źdome, i┼ímai┼íome ir dedame kotletus. Apvoliojame miltuose arba d┼żi┼źv─Śs─Śliuose ir kepame ─»kaitintuose r..

Recepto vertinimas: 0

Virta triu┼íiena su baltuoju pada┼żu

M─Śsa sukapojama gabalais, pabarstoma druska, sumai┼íyta su prieskoniais, sudedama ─» puod─ů ir u┼żpilama verdan─Źiu vandeniu, kad tik apsemt┼│. U┼żvirus sudedamos susmulkintos prieskonin─Śs dar┼żov─Śs, sviestas ir verdama, kol m─Śsa sumink┼ít─Śs. Baigiant virti, m─Śsa pas┼źdoma, supilama grietin─..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių sunkoje troškinta triušiena

250g triu┼íienos gabal─ů apkepinkite ─»kaitintame 20g naminiame svieste, paskui pas┼źdykite 2,5g druska, pagardinkite 0,5g gr┼źstais juodaisiais pipirais ir sud─Śkite ─» tro┼íkintuv─ů. Supilkite 50ml obuoli┼│ sunkos, 20ml vi┼ítienos sultinio, sud─Śkite 3g ─Źesnako, 10g citrinos ┼żievel─Ö, 3g petra┼..

Recepto vertinimas: 0

Virtas triu┼íis pada┼że

Papjautam triu┼íiui i┼íimkite vidurius, i┼íplaukite ir skerdien─ů sukapokite ─» keturias dalis.Seniems triu┼íiams nulupkite pl─Śv─Ö. Taip paruo┼ít triu┼íien─ů d─Śkite ─» verdant─» vanden─», prid─Śkite mork┼│, petra┼żoli┼│ ir svog┼źn┼│. Kai u┼żverda, pas┼źdykite ir baikite virti. I┼ívirt─ů triu┼íien..

Recepto vertinimas: 4

Citrin┼│ pada┼żas II

─« pagrindin─» balt─ů pada┼ż─ů sud─Śti prieskonius. Kiau┼íinio tryn─» i┼íplakti su trupu─Źiu sultinio, supilti ─» pada┼ża, pakaitinti, bet neu┼żvirti. ..

Recepto vertinimas: 0

Purus kiškienos arba triušienos apkepas

M─Śs─ů supjaustyti gabalais ir sumalti m─Śsmale kartu su svog┼źnais, petra┼żol─Śs ┼íaknimi ir morka. ─« malt─ů m─Śs─ů su priedais prid─Śti sviesto, grietin─Śs, ─»pilti vyno (sul─Źi┼│), sultinio, ir visk─ů 30 - 45 minutes tro┼íkinti. Paskui tro┼íkin─» atau┼íinti, sumai┼íyti su d┼żi┼źv─Śs─Ślais, prie..

Recepto vertinimas: 0

Serbent┼│, vy┼íni┼│, brukni┼│ arba agrast┼│ pada┼żas

Miltus pakepinti i┼ítirpintame margarine, kol pagels, ─»pilti sultinio arba vandens, u┼żvirinti, suberti ┼ívie┼żias uogas ir virti, kol uogos i┼ívirs.Tada pada┼ż─ů pertrinti per sietel─», v─Śl u┼żvirinti ir pagardinti. Jei vietoj ┼ívie┼żi┼│ uog┼│ yra dedama uogien─Ś - pertrinti nereikia. Pada┼żas t..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, kepta ant iešmelių

Kiaulien─ů nuplauname, nusausiname ir supjaustome kubeliais. Svog┼źnus ir ─Źesnak┼│ skilteles nulupame, smulkiai supjaustome ir sudedame ─» negil┼│ ind─ů. Supilame aliej┼│, soj┼│ pada┼ż─ů, citrin┼│ sultis, susmulkint─ů kalendr─ů arba kmynus, maltus pipirus ir visk─ů i┼ímai┼íome. ─« paruo┼ít─ů mari..

Recepto vertinimas: 0

Tir┼ítas kiau┼íini┼│ pada┼żas

Miltus pakepinti i┼ítirpintame margarine ar svieste, kol pagels, ─»pilti pieno ar pieno ir sultinio mi┼íinio, pavirti 6 - 8 minutes. Tada ─»pilti su trupu─Źiu kar┼íto pada┼żo i┼íplaktus kiau┼íinius ir pakaitinti iki virimo. Pada┼żas tinka prie virtos vi┼ítienos, triu┼íienos, o┼żkienos ir ver┼íienos..

Recepto vertinimas: 0

Triu┼íienos sultinys su any┼żiniais m─Śsos kukuliukais

Triu┼í─» i┼ídaryti, atskirti m─Śs─ů nuo ┼ílaun┼│ ir j─ů palikti kukuliams. ┼áakniavaisius ─»d─Śti ─» 3 l vandens, kartu su likusia triu┼íiena ir prieskoniais. Virti 1 valand─ů. Paruo┼íti kukulius: m─Śs─ů sumalti, ─»mu┼íti kiau┼íin─», supilti grietin─Ö, liker─», suberti petra┼żoli┼│ lapelius, pas┼źd..

Recepto vertinimas: 0

Pauk┼ítienos s┼źris

Pagaminti stipr┼│ pauk┼ítienos sultin─», ─»pilti ─» rantuot─ů metalin─Ö form─ů 2 cm storio sluoksniu ir palikti, kad gerai sustingt┼│. Ant drebu─Źi┼│ pad─Śti gra┼żiai i┼ípjaustytus virt┼│ mork┼│, petra┼żoli┼│ ir kiau┼íini┼│ grie┼żin─Ślius. Po to virt─ů arba kept─ů pauk┼ítien─ů, i┼í─Śmus kaulus, du ..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos maltiniai

Triu┼íienos maltiniai gaminami taip pat kaip ir jautienos. Patiekiami u┼żpilti sviestu, su kar┼íta kruop┼│ ko┼íe, tro┼íkintomis ar virtomis dar┼żov─Śmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Gryb┼│ pada┼żas

┼ávie┼żius grybus kartu su kapotais svog┼źnais apkepinti svieste arba riebaluose. D┼żiovintus grybus i┼í prad┼żi┼│ i┼ímirkyti,paskui rupiai supjaustyti. Ank┼ítinius pipirus sud─Śti ─» verdant─» pada┼ż─ů, supjaustytus petra┼żoli┼│ lapelius - ─» jau i┼ívirus─». Grietin─Śs d─Śti daugiau, nei ─» svog┼ź..

Recepto vertinimas: 0

Triu┼íienos de┼írel─Śs

M─Śsa dedama ─» verdant─» vanden─» (jo pilama nedaug) su prieskonin─Śmis dar┼żov─Śmis, pas┼źdoma ir i┼íverdama. Nuimta nuo kaul┼│ m─Śsa sumalama kartu su la┼íinukais ir piene i┼ímirkytu bei nuspaustu pyragu, pridedama prieskoni┼│, druskos, sviesto ir viskas gerai i┼ímai┼íoma, sukem┼íama ─» i┼ívalyt..

Recepto vertinimas: 0

┼áaltas a┼ítrus pada┼żas

Sviest─ů i┼ítirpinti, pakepinti miltus, kol pagels. ─«pilti sultinio, pavirinti 8 - 10 minu─Źi┼│, atau┼íinti. ─« ┼íalt─ů pada┼ż─ů ─»mai┼íyti kiau┼íinio tryn─», aliej┼│, a┼ítriai pagardinti. Pada┼żas tinka prie pauk┼ítienos, triu┼íienos, o┼żkienos. ..

Recepto vertinimas: 0

Sald┼żiar┼źg┼ítis var┼ík─Śs pada┼żas

Var┼ík─Ö trinti, kol pasidarys vientisa mas─Ś, sud─Śti likusius produktus, prieskonius ir gerai i┼íplakti. Pada┼ż─ů patiekti prie pauk┼ítienos, triu┼íienos ir laukini┼│ ┼żv─Śri┼│ m─Śsos. Prie pauk┼ítienos ir triu┼íienos valgi┼│ pada┼ż─ů gaminti saldesn─» ir ┼ívelnesnio skonio, prie laukini┼│ pauk┼..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2