Kepti kiaulienos šonkauliukai

Ingridientai:
800 g kiaulienos šonkauliukų,
prieskonių (maltų pipirų, gvazdikėlių, mairūno),
1 didokas svogūnas,
2 skiltelės česnako,
4 šaukštai riebalų,
druskos,
truputis prieskoninių daržovių.
Gaminimas
Mėsa nuplaunama, įpjaunama tarp kaulų, įtrinamą susmulkintomis, sumaišytomis su druska prieskoninėmis daržovėmis, aliejum bei prieskoniais ir palaikoma šaltai. Po poros valandų mėsa sudedama į keptuvą su likusiais riebalais, pridedama prieskoninių daržovių ir kepama apie 30—40 min orkaitėje.
Iškepę šonkauliukai supjaustomi, sudedami į pašildytą pusdubenį ir patiekiami su ryžių koše, raugintais agurkais arba bulvių koše ir raugintais kopūstais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!