Naminės dešrelės

Ingridientai:
800 g kiaulienos,
2 svogūnai,
česnako,
pipirų,
druskos ir truputis sultinio,
žarnų,
1 stiklinė kmynų padažo.
Gaminimas
Mėsa sumalama mėsmale, pridedama prieskonių, susmulkinto česnako, supjaustytų svogūnų, druskos ir truputį sultinio ar vandens (jeigu masė kieta). Viskas labai gerai išminkoma ir nekietai sukemšama į žarnas. Dešrelės persukamos porcijomis ir verdamos truputį pasūdytame vandenyje, o išimtos apkepinamos ir patiekiamos su bulvių koše ir kmynų padažu. Atskirai duodama troškintų kopūstų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!