Jautiena, jautienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Jautiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/jautiena/1

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Agurkinė sriuba

Iš sriubos rinkinio, svogūno, lauro lapų verdamas sultinys, apie 1,5 valandos. Išvirus išimami kaulai, nuimama mėsa ir supjaustyta sudedama į sultinį. Morką sutarkuojame burokine tarka ir lengvai apkepame, sudedame į sultinį. Agurkus tai pat sutarkuojam burokine tarka, bulves s..

Recepto vertinimas: 3

Tėčio CHARČIO sriuba

Į faršą įmušti kiaušinį, dėti druskos, pipirų ir išminkyti faršą. Virtas bulves sumalti, suberti miltus, įmušti kiaušinius ir užminkyti tešlą. Iškočioti, supjaustyti juostelėmis, į vidų dėti faršą ir virti aliejuje...

Recepto vertinimas: 4

Chašlama

Mėsą supjaustyti gabalais, svogūną perpjauti. Į katilo, dugną dėti pomidorus ant viršaus supjaustytą mėsą, svogūną, įpilti vandens, kad apsemtų, sudėti prieskonius, druską ir virti ant lėtos laužo ugnies uždengtą, kol mėsa nersis nuo kaulu - apie 3-4 valandas. Patartina i..

Recepto vertinimas: 3

Tradiciniai koldūnai

Mėsą sumalti kartu su pyragu, suberti pakepintą svogūną, įdėti prieskonių ir išmaišyti. Kartais šį įdarą keičia daržovės. Užminkius tešlą, ją 1 valandą palaikyti, paskui labai plonai iškočiojus daryti koldūnus. Kraštus patepti kiaušiniu ir virti pasūdytame vand..

Recepto vertinimas: 4

Įdaryti makaronai „Rosanella“

Išmirkykite duoną šaltame vandenyje, gerai išspauskite, išmaišykite su faršu ir paskaninkite druska, pipirais, raudonėliais, čiobreliais. Šiuo mišiniu įdarykite makaronus (galite naudotis virtuviniu švirkštu arba medinio šaukšto kotu). Sviestu ištepkite kepamąjį indą ir iš..

Recepto vertinimas: 4

Spageciai su mėsos kukuliais

Padažas: didelėje keptuvėje ant vidutiniškai karštos ugnies aliejuje pakepinkite svogūną ir morką, kepinkite apie 5 minutes kol suminkštės. Įdėkite jautieną ir kepinkite ją apie 10 minučių. Sudėkite pomidorus, pagardinkite druska. Troškinkite ant mažos ugnies apie 3 valandas, ko..

Recepto vertinimas: 5

Činakai

Mėsą supjaustyti gabalėliais, truputį pamušti, apkepti. Sudėti į molinius indelius, ant viršaus uždėti griežinėliais supjaustytas daržoves, smulkintą česnaką. Supilti riebalus, kur kepė mėsa, garstyčias, grietinę, sudėti gabalėliais supjaustytą sviestą. Užpilti vandeni..

Recepto vertinimas: 3

Lazanija

Bolonese padažas gaminamas taip Gilesnėje keptuvėje ar vidutinio didumo puode svieste pakepinamas svogūnas, sutarkuota per burokinę trintuvę morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai (džiovintus grybus prieš tai reikia derai išmirky..

Recepto vertinimas: 4

Didžkukuliai, cepelinai

Išvirti 5 bulves su lupenomis, ataušinti, nulupti ir sumalti mėsmale. Kitas bulves nuskusti ir smulkiai sutarkuoti. Išsunkti, bet neišpilti sulčių, atidėti jas 15 minučių, kol dugne nusės krakmolas. Tada sultis nupilti, o krakmolą kartu su išvirtomis bulvėmis suberti į tark..

Recepto vertinimas: 3

Jautienos guliašas

Mėsą supjaustyti ir pakepinti riebaluose. Tada apibarstyti druska, pipirais, įdėti pomidorų padažo, įpilti karšto vandens ir troškinti. Paskui pakepti svogūnus, miltus. Į juos įpilti mėsos sultinio. Visu padažu apipilti mėsą ir baigti troškinti. Galiausiai supilti grietinę. Skanau..

Recepto vertinimas: 3

Netikras zuikis

Jautiena ir kiauliena sumalama mėsmale kartu su piene mirkytu pyragu, sudedami prieskoniai, kiaušinių tryniai, druska, viskas gerai išmaišoma, sukrečiami atskirai išplakti baltymai, dar pamaišoma ir suformojama į pailgą kepalėlį, apsukama plonu lašiniukų sluoksniu (kad mėsa būtų p..

Recepto vertinimas: 4

Tinginio balandėliai

Pavirti ryžius. Sumaišyti juos su faršu.Įberti prieskonių. Kopustus ir morkas supjaustyti ir sudeti i troškintuvę. Sudėti faršą su ryžiais. Įpilti vandens (nedaug kad dugna apsemtų). Uždėti ant silpnos ugnies. Užvirus sudėti sultinio kubelį ir įdėti pom. padažo. Po 20 min. išm..

Recepto vertinimas: 4

Šviežių kopūstų sriuba

Iš mėsos ir prieskonių išverdamas sultinys. Kopūstai supjaustomi kvadratėliais, perpilami verdančiu vandeniu ir sudedami į perkoštą sultinį. Kiek pavirus, suberiamą tarkuota morka ir pavirinama 30—35 min. Kai kopūstai suminkštėja, sudedami riebaluose pakepinti ir sultiniu praskies..

Recepto vertinimas: 4

Mušti suktinukai (zrazai)

Plonus 1/2 cm storio mėsos griežinėlius išmušti, apibarstyti druska, pipirais. Ant kiekvieno uždėti kurio nors įdaro, suvynioti į tūtelę ir galą prismeigti mediniu smeigtuku. Jeigu mėsa gera, griežinėlių galus galima stipriau išmušti ir sudūrimo vietoje kita peilio puse prispaust..

Recepto vertinimas: 3

VENGRIŠKAS GULIAŠAS

Mesa supjaustome kubeliais. Sonine supjaustome kubeliais ir pakepiname svieste. Spirgucius sudedame i puoda, o likusiuose riebaluose pakerime mesa, kuria taip pat sudedame i puoda. Svogunus ir cesnakus smulkiai supjaustome, morka ir saliera supjaustome siaudeliais, paprikas - juostelemis, bulves - g..

Recepto vertinimas: 3

FARŠIRUOTA SALDŽIOJI PAPRIKA

Paprikos kotas ispjaunamas ir pasalinamos seklos. Ryziai isverdami. Mesa sumaisoma su virtais ryziais, paskaninama pipirais, lauro lapais, mesos prieskoniu misiniu, pagal skoni idedama druskos. Paruosta mase sukemsama i paprikos vidu. Morka sutarkuojama burokine tarka, svogunas supjaustomas kubeliai..

Recepto vertinimas: 4

Didžkukuliai, cepelinai

Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Kai krakmolas nusėda, skystis nupilamas, o krakmolas užpilamas stikline karšto pieno arba vandens. Virtos bulvės sumalamos mėsmale. Virtos, žalios bulvės ir užplikytas krakmolas suma..

Recepto vertinimas: 4

Netikras zuikis (Elenos)

Sumaišome kiaulienos ir jautienos faršą. Česnaką sutarkuojame ir kartu su vandeniu įmaišome į mėsą. Iš šios masės suformuojame netikrą zuikį. Jį perskiriame per vidurį ir įdarome pailgais gabalėliais pjaustyta morka, tarkuotu sūriu, susmulkintais grybais. Įdedame kelias džiov..

Recepto vertinimas: 4

Armėniška sriuba

Į didelį dubenį sudedame nuplautus špinatų lapus, įpilame truputį vandens. Pridengę verdame 2-3 minutes. Suverčiame špinatus į kiaurasamtį, nuvarviname ir smulkiai supjaustome. Įkaitiname aliejų ir kepiname smulkiai supjaustytą svogūną 5 minutes. Sudedame špinatus, smulkiai supja..

Recepto vertinimas: 4

Bolonės spagečiai

Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus, česnaką. Puode pakaitinkite alyvų aliejų, pakepinkite svogūnus ir česnaką. Sudėkite maltą mėsą ir maisydami kepkite 5 minutes; mėsos gumuliukus isskirstykite. Įberkite druskos, pipirų ir paprikos. Sudėkite pomidorus, supilkite jų sultis,..

Recepto vertinimas: 4

JAUTIENA KINIŠKAI

Mesa nuplauti, supjaustyti kuo siauresnem juostelem ir sudeti i dubeni. Labai smulkiai supjaustyti cesnaka, suberti ant mesos, uzpilti sojos padaza, vyno acta, suberti druska, cukru, juoduosius pipirus, aitriaja paprika. Mesa su priedais gerai ismaisyti ir palikti 12 val. saldytuve. Kas 2 val. reiki..

Recepto vertinimas: 4

Koldūnai su mėsa

Tešlos paruošimas: Į indą įmušti kiaušinius, supilti vandenį, pasūdyti, suberti 200 g miltų ir viską gerai išmaišyti. Subėrus likusius miltus tešlą plonai iškočioti ir supjaustyti mažais kvadratėliais ar apskritimais. Mėsos paruošimas: Avieną ir jautieną sumalti. Svogūną s..

Recepto vertinimas: 4

AŠTRI MEKSIKIETIŠKA MĖSOS SRIUBA

Mesa isverdame ibere pipiru, imete lauru lapu. Atvesiname ir sumalame mesmale. I sultini, kuriame vire mesa, ipilame stikline virinto vandens. Svoguna ir cesnaka smulkiai supjaustome ir pakepiname, supilame pomidoru tyre, dar pakaitiname. Sudedame malta mesa, pakepiname 3-4 minutes. Visa mase sudeda..

Recepto vertinimas: 3

Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)

Gilesnėje keptuvėje ištirpinamas sviestas. Jame pakepinamas svogūnas, sutarkuota morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai. Viskas šiek tiek apkepama. Tuomet įpilama pusė stiklinės balto vyno, tiek pat vandens ir 3 valgomieji šaukštai pomid..

Recepto vertinimas: 4

Pyragėliai su mėsa

Svogūną nulupame, supjaustome smulkiai, suberiame į keptuvėje įkaitintą aliejų ir maišydami 5 minutes patroškiname. Sudedame labai smulkiai spjaustytą česnaką, įberiame cinamono, raudonųjų pipirų ir troškiname dar 30 sekundžių. Sudedame faršą, pasūdome ir maišydami troškina..

Recepto vertinimas: 1

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18