Jautiena, jautienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Jautiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/jautiena/7

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Troškinta jautiena garstyčių padaže

Mėsa supjaustoma gabaliukais, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojama miltuose ir apkepinama. Paskui ji sudedama į troškintuvą, užpilama sultiniu ir sudedamos visos griežinėliais supjaustytos daržovės (morkos, svogūnai). Troškinama uždarame inde. Baigiant troškinti,..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynai su mėsos padažu

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. Svogūną nulupti, sutarkuoti, supilti į bulvių masę, kartu sudėti ir miltus, įmušti kiaušinį, pasūdyti ir gerai išmaišyti. Įkaitintame aliejuje kepti blynus. Padažui svogūnus aplupti ir smulkiai supjaustyti. Faršą kepti keptuvėje apie 10 mi..

Recepto vertinimas: 0

Kibinai

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame mielinę tešlą.Įdarui jautieną supjaustome kuo smulkesniais gabaliukais. Smulkiai supjaustome ir kopūstą bei svogūnus.Ją iškočiojame ir išspaudžiame 15 cm skersmens ratukus (arbatinės lėkštutės dydžio).Į vidurį dedame šaukštą įdaro, p..

Recepto vertinimas: 4

Afrikietiškos salotos

Razinas mirkome vandenyje. Supjaustome bananus griežinėliais ir sumaišome su kokoso drožlėmis, jautiena, razinomis. Pilam grietinėlę, citrinos sultis ir citrinos drožles. Viską permaišome ir kurį laiką leidžiame salotoms pamirkti. ..

Recepto vertinimas: 0

Aukštaitiškas jautienos liežuvis

Liežuvis gerai nuplaunamas ir įtrinamas sausu marinatu, t.y.prieskonių mišiniu (susmulkintais lauro lapeliais, maltais pipirais, grūstu česnaku), sumaišytu su druska, cukrumi ir citrinos rūgštimi. Liežuvis dedamas į emaliuotą indą, lengvai paslegiamas ir palaikomas 10-12 val. žemoje t..

Recepto vertinimas: 1

Paprastas čili

Virti ant vidutinės ugnies apie 15 minučių. Kai pupelės jau valgomos, pagardinti mėgiamais prieskoniais ir valgyti. Galima pabarstyti trintu sūriu.Skanaus..

Recepto vertinimas: 0

Virta rūkyta jautienos nugarinė

Į verdantį vandenį panardinama jautienos nugarinė, vandeniui vėl užvirus, mėsa išgriebiama, nusausinama, įtrinamą druska, sumaišyta su prieskoniais ir salietra ar cukrumi, paskui kišama į nekarštą orkaitę ar krosnį, kad apdžiūtų. Po to įvyniojama į subadytą (skylėtą) p..

Recepto vertinimas: 0

Deganti strutienos filė

Pamušti strutienos filė plaktuku. Pabarstykite mėsa prieskoniais iš abiejų pusių. Ištirpdykite sviestą keptuvėje ir sudėkite mėsą. Kepkite filė ant kiekvienos pusės po 2 min. Užpilkite brendžio ir padekite. Išimkite mėsą iš keptuvės ir laikykite ją šiltai, kad neatvėstų. ..

Recepto vertinimas: 5

Jautienos kukuliai

Svogūnus nulupame, smulkiai supjaustome ir pakepiname keptuvėje įkaitintame svieste. Jautieną sumalame kartu su lašinukais ir piene išmirkytu batonu. Į sumaltą mėsą sudedame pakepintus svogūnus, suberiame prieskonius, įmušame kiaušinį, pasūdome ir labai gerai sumaišome. Iš m..

Recepto vertinimas: 3

AŠTRUS MEKSIKIEČIŲ TROŠKINYS

Svogunai ir cesnakai nulupami ir susmulkinami. Jautiniai riebalai istirpinami ir juose pakepinami svogunai ir cesnakai. Tada sudedamas kumpis ir kepinamas, kol papilkeja. I dideli puoda sudedama pakepinta mesa, pupeles, ipilame truputi vandens, pasudome, suberiame pipirus, sutrinta aitriaja paprika,..

Recepto vertinimas: 0

Apkepinti jautienos griežinėliai

Mėsą supjaustyti ir pakepti riebaluose. Apibarstyti druska, pipirais, ant viršaus uždėti pomidorų griežinėlius, sūrio gabaliukus ir kepti orkaitėje. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 5

KIPRIETIŠKAS DIDKEPSNIS

Jautienos gabaleli padaliname i dvi dalis, lengvai pamusame ir pabarstome pipirais, druska, i stipriai ikaitusia keptuve dedame sviesta ir kepsnius. Kepame po 1 minute is abieju pusiu, ipilame brendzio ir uzdengiame. Tiekiame su darzovemis...

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas maltos mėsos kepsnys

Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas taukuose, pyragas išmirkomas. Mėsa, svogūnas ir pyragas sumalami, į masę įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, pasūdoma ir gerai išsukama. Ant lentelės paberiama džiūvėsėlių, dedama mėsa, suformuojamas pailgas plokščias gabalas, į jo ..

Recepto vertinimas: 0

Rusiška rūgštynių sriuba

Jautienos gabalą ir kumpį sudėkite į didelį puodą, įpilkite vandens. Truputį pasūdykite, įberkite pipirų, užvirinkite, nugriebkite putas ir virkite 2,5 valandos ant silpnos ugnies. Per tą laiką kitame puode užvirinkite 2-3 l vandens, apvirkite jame nuluptas ir švariai nuplautas dar..

Recepto vertinimas: 0

Didkepsniai su pipirais

Mėsą nuplauname po tekančiu vandeniu ir nusausiname virtuviniu popieriniu rankšluoščiu. Horizontaliai ratu didkepsnius aprišame baltu medvilniniu siūlu taip, kad kraštai nebūtų plonesni ir mėsa iškeptų tolygiai. Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Pipirus stambiai sugrūdame...

Recepto vertinimas: 0

Šviežių daržovių salotos su karšta traškia jautienos filė ir pomidoriniu alyvų aliejaus užpilu

Į užkandinę lėkštę kalvele sudėkite 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (gali būti ir kitokios salotos), burokine tarka užtarkuokite 10g morkų, jas apdėliokite 30g agurkų gabalėlių, 30g pomidorų skiltelių, 30g raudonos paprikos kvadratėlių. Ant vi..

Recepto vertinimas: 0

Apkepta jautiena su sūriu

Jautiena isverdame su morkomis, petrazolemis, 1 svogunu, lauru lapais ir pipiru zirneliais. Padazui miltus pakepame su sviestu, ipilame sultinio, grietines ir uzverdame. Tuomet nukeliame nuo ugnies, ipilame 3-ju tryniu plakini ir iberiame pipiru. I kepti skirta inda sudedame griezineliais supjaustyt..

Recepto vertinimas: 0

Rytietiškas rizotas su vištiena, jautiena ir krevetėmis

Didelėje keptuvėje įkaitinkite pusę aliejaus. Pakepinkite vištieną, kol suminkštės (6-8 min.). Nukelkite nuo ugnies ir sudėkite į atskirą indą. Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir pakepinkite porus bei česnakus, kol pasidarys permatomi (apie 3 min.). Sudėkit..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų sriuba

Supjaustykite jautiena siaudeliais. Pakepinkite ja ikaitintoje keptuveje su trupuciu aliejaus kol apskrus, ten pat pakepinkite susmulkintus svogunus ir cesnaka. Visa sia mase supilkite i puoda kuriame virsite sriuba. Nulupkite ir susmulkinkite pomidorus ir kartu su koncervuotais pomidorais imeskite ..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su mėsos padažu

Į didelę keptuvę įpilkite aliejaus ir ant didelės ugnies apkepinkite jautienos faršą, kepkite apie 5 minutes. Sudėkite svogūnus, salierus, morką, česnaką, rozmariną, vieną valgomąjį šaukštą petražolių ir kepkite 5 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite vyną ..

Recepto vertinimas: 5

Kepta jautiena

Jautiena nuplaunama šaltu vandeniu, nusausinama, išmušama ir pasūdoma. Keptuvėje ištirpinama riebalų, į juos dedama paruošta mėsa. Ji užberiama supjaustytais prieskoniniais šakniavaisiais, pipirais, 2 susmulkintais lauro lapais. Apkepusi iš visų pusių po truputį vis palaistoma gira..

Recepto vertinimas: 5

Jautienos kukulių sriuba su pievagrybiais

Užverdame pasūdytą vandeni. Iš kukuliams skirtų produktų užminkome masę. Iš jos formuojame kukulius ir sumetame į verdanti vandenį. Suberiame kubeliais supjaustytą svogūną. Paverdame apie 20 min. Suberiame kubeliais supjaustytas morkas, bulves ir puselėmis supjaustytus pievagrybius. V..

Recepto vertinimas: 5

Arbatoje troškinta jautiena

Mėsą supjaustyti ir pakepti. Tada apibarstyti prieskoniais, česnaku ir patroškinti. Baigiant troškinti, mėsą apibarstyti arbatžolėmis, sudėti supjaustytą obuolį, supilti mėsos sultinį ir dar 10 minučių patroškinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

BRIUSELINIŲ KOPŪSTŲ SRIUBA SU MĖSOS KUKULIAIS

Kopustu guzeles verdamos sultinyje. I malta mesa sudedamas smulkiai supjaustytas ir svieste pakepintas svogunas, kiausinis, truputi maltu pipiru, mairuno, druskos, gerai ismaisoma ir padaromi nedideli kukuliukai. Baigiant kopustams virti, sudedami mesos kukuliukai ir verdama 10-15 min. Duodant i sta..

Recepto vertinimas: 0

GULIAŠAS SU BALTU VYNU

Mesa supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sonine supjaustyti kubeliais ir pakepinti su sviestu. Spirgucius sudeti i puoda, o likusiuose riebaluose pakepinti mesa. Ja taip pat sudeti i puoda. Paruosti darzoves: svogunus ir cesnaka smulkiai sukapoti, bulves supjaustyti griezineliais, visas kitas darzo..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18