Koldūnai su mėsa


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
3 kiaušiniai
6 šaukštai vandens
druskos pagal poreikį
400-500 g miltų
450 g jautienos
450 g avienos
1 svogūno galvutė
1 šaukštas sviesto

Gaminimas:

Tešlos paruošimas:
Į indą įmušti kiaušinius, supilti vandenį, pasūdyti, suberti 200 g miltų ir viską gerai išmaišyti. Subėrus likusius miltus tešlą plonai iškočioti ir supjaustyti mažais kvadratėliais ar apskritimais.
Mėsos paruošimas:
Avieną ir jautieną sumalti. Svogūną supjaustyti ir pakepinti ant sviesto. Svogūnus suberti į mėsą, pagal poreikį įberti druskos, pipirų ir gerai išmaišyti.
Dabar imti mėsa nedideliais kiekiais, dėti ant tešlos lopinėlių vidurio. Lopinėlių kraštus sulenkti viršun ir sugnaibyti, kad gerai suliptų. Paruoštus koldūnus dėti į verdantį vandenį ir pamažu maišyti.. Virti tol kol visi koldūnai iškyla į vandens paviršių ir dar pavirti 3-5 minutes.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Laima 2010-03-31 06:04:30
Esu valgiusi napaprastai skaniu koldunu, kuriu idare
buvo kazkoks labai idomus prieskonis (zolele?)
Kas zino, koks prieskonis ten dedamas?