VENGRIŠKAS GULIAŠAS

Ingridientai:
500 g jautienos,
100 g šoninės,
2 svogūnai,
1 šaukštas sviesto,
3 skiltelės česnako,
1 raudona saldžioji paprika,
70 g saliero,
1 geltona saldžioji paprika,
5 bulvės,
1 morka,
guliašo prieskonių,
druskos, pipirų,
petražolių lapelių,
svogūno laiškų.
Gaminimas
Mėsą supjaustome kubeliais. Šoninę supjaustome kubeliais ir pakepiname svieste. Spirgučius sudedame į puodą, o likusiuose riebaluose pakerime mėsą, kurią taip pat sudedame į puodą. Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustome, morką ir salierą supjaustome šiaudeliais, paprikas - juostelėmis, bulves - griežinėliais ir sudedame į puodą. Įberiame druskos, pipirų, įpilame verdančio varjens, kad tik apsemtų visus produktus. Uždengiame ir troškiname ant silpnos ugnies 35 minutes. Tiekiame užžbėręę smulkintų svogūūno laišškų ir petražžoliųų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!