Tradiciniai koldūnai

Ingridientai:

Tešlai

300 gramų miltų,
kiaušinis,
3 šaukštai vandens,
druskos

Įdarui

150 gramų jautienos, veršienos ar vištienos,
20 gramų fermentinio sūrio,
svogūnas,
3 riekelės mirkyto pyrago,
druskos, pipirų,
muskato

Gaminimas

Mėsą sumalti kartu su pyragu, suberti pakepintą svogūną, įdėti prieskonių ir išmaišyti. Kartais šį įdarą keičia daržovės.

Užminkius tešlą, ją 1 valandą palaikyti, paskui labai plonai iškočiojus daryti koldūnus. Kraštus patepti kiaušiniu ir virti pasūdytame vandenyje.

Padažas

Aliejuje pakepinti miltus, įpilti grietinės. Užpylę padažą ant koldūnų, galima patiekalą pabarstyti žaliais žirneliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!