FARŠIRUOTA SALDŽIOJI PAPRIKA

Ingridientai:
4 dideli saldžiosios paprikos pipirai
250 g maltos kiaulienos
250 g maltos jautienos
125 g ryžių
1 didelis svogūnas
1 didelė morka
2 šaukštai kečiupo
2 šaukštai grietinės
buljono, pipirų, lauro lapų, mėsos prieskonių mišinio

Gaminimas
Paprikos kotas išpjaunamas ir pašalinamos sėklos. Ryžiai išverdami. Mėsa sumaišoma su virtais ryžiais, paskaninama pipirais, lauro lapais, mėsos prieskonių mišiniu, pagal skonį įdedama druskos. Paruošta masė sukemšama į paprikos vidų. Morka sutarkuojama burokine tarka, svogūnas supjaustomas kubeliais ir sumaišoma. Kimšta paprika sustatoma į troškinimui skirtą puodą, į tarpus suberiamas morkos ir svogūno mišinys. Viskas užpilama sultiniu, sudedama grietinė, keččiupas, paskaninama mėgstamais prieskoniais ir trošškinama kol paprika suminkšštės. Skanu valgyti su kašrštomis virtomis bulvėėmis.
(Lina Krivickiene)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!