25 rezultatų ieškant "SULTINYS"

Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa

Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušinius. Viską sumaišome, įpilame miltų ir viską suminkome. Kol gaunasi minkoma tešla ir turėkite omenyje, kad tešlą reikia minkyti greitai nes sviestas ar margarinas greitai tirpsta ir atrodo, kad reikia vis daugiau ir daugiau miltų. Tešl..

Recepto vertinimas: 4

Sultinys su makaronais

Kaulus nuplauti šaltu vandeniu. Mėsą ir kaulus dėti į puodą, įpilti 11/21 šalto vandens. Virti ant silpnos ugnies, nugraibyti putas. Suberti sugrūstus pipirų grūdelius, įdėti lauro lapelį bei ryšelį prieskoninių žalumynų. Virti apie 1/2 l valandos ant silpnos ugnies. Jei reikia n..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu

Saldieji pipirai perskrodžiami pusiau, išvalomi, išplaunami ir nusausinami. Bandelė išmirkoma šaltame vandenyje. Svogūnai nuplaunami ir smulkiai supjaustomi. Mėsa suminkoma su druska, baltaisiais ir raudonaisiais pipirais, kiaušiniais, nuvarvintais kukurūzais, svogūnais ir nuspausta band..

Recepto vertinimas: 0

Daniškas kumpis

4 asmenims 1,5 stiklinės sultinio užpilama ant kapoto svogūno ir lėtai verdama, kol sultinio lieka apie stiklinę. Tada sultinys nukošiamas į pomidorų tyrę. Pridedama pipirų, pagal skonį druskos, truputį pavirinus įpilama ½ stiklinės grietinės ir dar 10 min. letai pakaitinama. Ant vi..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių sriuba

Iš paruoštos sukapotos vištienos, susmulkintų jautienos kaulų ir prieskoninių daržovių išverdamas sultinys. Verdama ant nestiprios kaitros, nuolat graibstant putas. Kiek pavirus, įberiama truputis druskos. Baigiant sultinų virti, įdedama pipirų, lauro lapelių ir 5-10 min. pavirus, mė..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais

Triušį išdaryti, atskirti mėsą nuo šlaunų ir ją palikti kukuliams. Šakniavaisius įdėti į 3 l vandens, kartu su likusia triušiena ir prieskoniais. Virti 1 valandą. Paruošti kukulius: mėsą sumalti, įmušti kiaušinį, supilti grietinę, likerį, suberti petražolių lapelius, pasūd..

Recepto vertinimas: 0

Liežuvis arba mėsa drebučiuose

Želatiną brinkinti 20--30 minučių šaltame vandenyje, paskui ją ištirpinti karštame skaidriame pagardintame prieskoniais mėsos sultinyje. Jeigu želatina nelabai švari, sultinį perkošti per marlę arba sietelį. Liežuvį ir. mėsą supjaustyti skersai raumenų 3--4 mm storio griežinėl..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena su daržovėmis

Mėsą sudėti į puodą, įpilti šalto vandens, kad vos apsemtų, greit užvirinti, nugraibyti putas, pasūdyti ir toliau virti ant mažos ugnies. Kai mėsa išvirs, įdėti nepjaustytą arba per pusę perpjautą morką, griežinėliais supjaustytą griežtį ir kopūstą; Kad sultinys būtų ska..

Recepto vertinimas: 0

Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė

Į 200g vandens įdėkite išdarytų 20g karpių, 20g lynų arba lydekų, 20g ešerių, 20g kuojų, 10g ungurio, arba kitokių penkių skirtingų žuvų, sudėtų į marlės maišelį. Į kitą marlinį maišelį įdėkite 12g morkų, 12g neluptų, bet gerai nuplautų svogūnų, 3g neluptų, bet ge..

Recepto vertinimas: 1

Grybų sultinys

Is įvairių grybų isvirkite sultinį, pries tai juos gerai nuplovę ir keletą val. pamirkykę litre salto vandens. Virkite 30-45 min. ant mažos ugnies. Turi likti 800ml nuoviro. Nuplaukite džiovintus baravykus, užpilkite ant jų cheresą ir palikite pastovėti 2 val. Tada įpilkite 150g grybų..

Recepto vertinimas: 5

Sultinys

Mėsa nuplaunama, sukapojama į 3—4 dalis, užpilama šaltu vandeniu ir verdama ant stiprios ugnies. Prieš pradedant virti nugraibstomos putos. Užvirus puodas nudengiamas, sudedamos pakepintos daržovės, truputis druskos ir verdama 3—4 val. ant silpnos ugnies, kartkartėmis nugraibstant put..

Recepto vertinimas: 0

Baršteliai su ausytėmis

Burokėliai išverdami, nulupami ir stambiai sutarkuojami. Iš mėsos, pakepintų prieskoninių daržovių, prieskonių ir džiovintų grybų išverdamas sultinys. Kai mėsa suminkštėja, sultinys perkošiamas, parūgštinamas citrinos rūgštimi ir užplikoma juo burokėliai ir duona. Uždengus ..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių kopūstų sriuba

Iš mėsos ir prieskonių išverdamas sultinys. Kopūstai supjaustomi kvadratėliais, perpilami verdančiu vandeniu ir sudedami į perkoštą sultinį. Kiek pavirus, suberiamą tarkuota morka ir pavirinama 30—35 min. Kai kopūstai suminkštėja, sudedami riebaluose pakepinti ir sultiniu praskies..

Recepto vertinimas: 4

Perlinių kruopų sriuba

Iš jautienos su kaulais, morkos, džiovintų, gerai nuplautų grybų, pakepintų prieskoninių daržovių ir prieskonių išverdamas sultinys. Į atskirą puodelį įpilama 2 stiklinės vandens, sudedamas sviestas, nuplautos kruopos ir verdama, kol jos suminkštės. Verdant reikia kartkartėmis u..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių sriuba

Paruošta vištiena sukapojama, jautienos kaulai susmulkinami, ir kartu su prieskoninėmis daržovėmis išverdamas sultinys. Verdama ant nekaitrios liepsnos, nuolat graibstant putas. Kiek pavirus, įberiama truputį druskos. Baigiant sultinį virti, įdedama pipirų, lauro lapelių ir, 5—10 min..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis padažas

Miltai pakepinami svieste, kol parusvės, supilamas vanduo ar sultinys, įspaudžiamos citrinos sultys, suberiami malti prieskoniai ir nutarkuota citrinos žievelė, pasūdoma, išmaišoma ir pakaitinama, sudedamas ištrintas trynys. ..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnų padažas

Svogūnai supjaustomi griežinėliais arba smulkiai sukapojami, pakepinami svieste, suberiami miltai ir dar pakepinama, paskui supilamas sultinys, sudedami prieskoniai, actas ar citrinos rūgštis, paskaninama grietine, pakaitinama. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos muštinukai su džiovintais grybais

Nuplautą mėsą sudėti į puodą, apiberti supjaustytu svogūnu, užpilti vynu ir palaikyti keletą valandų. Džiovintus grybus pamirkyti šaltame vandenyje (iš vakaro). Po to, tame pačiame vandenyje išvirti. Mėsą ištraukti iš marinato, supjaustyti, išmušti ir kepti taukuose. Sudėti ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sultinys su virtinukais, įdarytais jautiena

1. Į puodą sudedame nuplautą vištieną su kaulais, užpilame šaltu vandeniu ir užviriname. Po to nudengiame, nugriebiame putas, sudedame pakepintas prieskonines daržoves, prieskonius ir verdame ant mažos ugnies 1,5-2val., kol mėsa pasidaro minkšta. Išvirtą sultinį perkošiame. Vištie..

Recepto vertinimas: 5

Sojos faršu įdaryta paprika (Ramunės)

Į verdantį sultinį įpilti po 2 šaukštus vorčesterio ir sojos padažo, suberti sojos faršą ir virti 15-20 min. Nukošti ir sudėti į dubenį, įmušti kiaušinį, įberti tarkuoto sūrio ir virtų ryžių. Viską gerai išmaišyti. Į keptuvę - šaukštas sviesto, smulkiai supjaustyt..

Recepto vertinimas: 4

RYŽIŲ SRIUBA

Is paruostos sukapotos vistienos, susmulkintu jautienos kaulu ir prieskoniniu darzoviu isverdamas sultinys. Verdama ant nestiprios kaitros, nuolat graibstant putas. Kiek pavirus, iberiama truputis druskos. Baigiant sultinu virti, idedama pipiru, lauro lapeliu ir 5-10 min. pavirus, mesa isimama, sult..

Recepto vertinimas: 0

SKAIDRUS PAUKŠTIENOS SULTINYS

Supjaustyta mesa ar smulkiai sukapoti kaulai uzpilami saltu vandeniu ir uzvirinama. Nugraibstomos putos, pasudoma ir ant silpnos ugnies verdama 1,5-2 val. Mesai suminkstejus, sudedamos stambiai supjaustytos darzoves, perpjautas, sausai pakepintas svogunas, suberiami kalendros grudeliai ir verdama to..

Recepto vertinimas: 3

KEPTI VIŠTŲ SPARNELIAI SU MEDAUS IR POMIDORŲ PADAŽ

Nukerpame sparneliu galiukus - is ju iseis labai puikus sultinys. Perkerpame kiekviena sparneliu dali, pabarstome prieskoniais vistienai. I keptuve gausiai pilame aliejaus. Kai aliejus gerai ikais, apkepiname vistu sparnelius. Kepame ant kaitrios ugnies, kol iskeps. Smulkiai pjaustome svoguna. Tada ..

Recepto vertinimas: 4

KIAULIENOS FILĖ SU MORKOMIS IR MANGU

Mesa nuplauname ir nusausiname bei supjaustome nedideliais kubeliais. Svogunus nulupame ir susmulkiname. Morkos nuskutamos ir supjaustomos griezineliais. Mangas nulupamas ir susmulkinamas. Razinos nuplikomos karstu vandeniu, nuvarvinamos ir uzpilamos apelsinu sultimis. Aliejuje pakepinami svogunai, ..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS SULTINYS SU KEPENĖLIŲ KUKULAIČIAIS

Vistienos kepeneles sumalame, suberiame dziuveselius ir prieskonius, imusame kiausini ir ismaisome. I puoda supilame 150 g sultinio, uzviriname, saukstu dedame kepeneliu mase, verdame3 minutes. Kiaurasamciu isgriebiame kukulaicius ir sudedame i likusi karsta sultini,tiekiame pabarste smulkintomis pe..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: SULTINYS