Bolonės spagečiai

Ingridientai:
400 g spagečių
500 g konservuotų luptų pomidorų
125 g jautienos faršo
2 svogūnai
2 skiltelės. česnako
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
paprikos
3 šaukštai pomidorų tyrės
100 ml raudono vyno
1 šaukštelis čiobrelių
1 šaukštas šviežių bazilikų
2 šaukštai aliejaus
50 g tarkuoto parmezano
druskos
Gaminimas

Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus, česnaką. Puode pakaitinkite alyvų aliejų, pakepinkite svogūnus ir česnaką. Sudėkite maltą mėsą ir maišydami kepkite 5 minutes; mėsos gumuliukus išskirstykite. Įberkite druskos, pipirų ir paprikos. Sudėkite pomidorus, supilkite jų sultis, didesnius pomidorų gabaliukus sutrinkite šakute. Supilkite pomidorų tyrę ir vyną. Viską gerai išmaišykite, užvirinkite ir virkite apie 15 minučių. Sudėkite smulkintus čiobrelius ir bazilikus. Spagečių paruošimas. Puode užvirinkite 3 1 sūdyto vandens, įpilkite valgomąjį šaukštą aliejaus, sudėkite spagecius ir virkite 10 minučių. Spagecius išdekite į koštuvą ir palikite, kad nuvarvėtų. Spagecius užpilkite padažu, pabarstykite parmezano sūriu ir tuoj pat patiekite. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!