Činakai

Ingridientai:

0,5 kilogramo jautienos,
2 svogūnai,
3-4 bulvės,
2 morkos (arba salierai, pastarnokai),
3 skiltelės česnako,
maltų karčiųjų pipirų,
1 arbatiniai šaukšteliai garstyčių,
2 valgomieji šaukšteliai grietinės,
50 gramų sviesto,
druskos,
riebalų kepimui

Gaminimas

Mėsą supjaustyti gabalėliais, truputį pamušti, apkepti. Sudėti į molinius indelius, ant viršaus uždėti griežinėliais supjaustytas daržoves, smulkintą česnaką. Supilti riebalus, kur kepė mėsa, garstyčias, grietinę, sudėti gabalėliais supjaustytą sviestą. Užpilti vandeniu, pasūdyti ir kepti karštoje orkaitėje 30 - 40 minučių. Patiekti tuose pačiuose induose, po apačia padėjus lėkštelę.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!