Jautiena, jautienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Jautiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/jautiena/4

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Baltagūžių ir raudongūžių kopūstų salotos

Smulkiai supjaustykite baltagūžį kopūstą. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Smulkiai supjaustykite raudongūžį kopūstą. Puode užvirinkite sūdyto vandens. Sudėkite į jį raudongūžį kopūstą ir pavirinkite 1 minutę. Nusunkite raudongūžius kopūstus. Kol karšti ap..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos buljonas „Konsome“

Jautieną nuplauti, įdėti į puodą ir užpylus 15 stiklinių vandens pastatyti ant ugnies virti. Užvirus nugriebti putas, sudėti smulkiai supjaustytas daržoves, pagal poreikį pasūdyti ir ant mažos ugnies virti porą valandų. Sriubą patiekti sriubiniuose puodeliuose su įvairiais pyragai..

Recepto vertinimas: 1

VARŠKE ĮDARYTOS PAPRIKOS

Kiausinius aplupti ir pertrinti per sieteli, ir sumaisyti su pertrintu suriu, grietine, pomidoru pasta, muskatu, cesnaku, zalumynais ir druska. viska ismaisyti iki vientisos mases.Paprikas nuplauti, nupjauti virsuneles ir isvalyti vidu. Idara sudeti i paprikas ir atsaldyti.Galima patiekti prie jauti..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta pomidorų ir grietinės padaže [guliašas]

Mėsą supjaustyti 20-30g. sveriančiais kubeliais ir apkepinti įkaitintame svieste. Apkepusią mėsą apibarstyti druska, pipirais, įdėti pomidorų tyrės. Kiek vėliau įpilti karšto vandens ir uždengus troškinti, kol mėsa pasidarys minkštesnė. Padažui atskirai pakepinti svogūnus ir mi..

Recepto vertinimas: 0

UŽKANDIS PRIE VYNO

Meliona supjaustome skiltelemis, mediniais pagaliukais prismaigstome vytintos jautienos griezinelius...

Recepto vertinimas: 0

Kotletai su sūriu

Avižinius dribsnius užpilti verdančiu vandeniu, kad išbrinktų . Turi gautis košė. Į faršą įmušti kiaušinį, sudėti pravėsius avižinius dribsnius, smulkiai kapotą svogūną, prieskonius (pipirai, bazilikas ir kt.) , druską ir viską gerai išminkyti. Sūrį supjaustyti l..

Recepto vertinimas: 4

Ravioli su jautiena ir špinatais

Pagaminkite tradicinę ravioli tešlą. Tešlą iškočiokite dviem plonais kvadratais ir apšlakstykite juos vandeniu. Naudodami konditerinį maišelį kas 4 centimetrus įspauskite faršą. Išspausto faršo kiekis turi būti lygus graikinio riešuto dydžiui. Ant viršaus uždėkite antrąj..

Recepto vertinimas: 0

Aštrūs makaronai su pomidorų padažu

Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų, sudėti stambiai supjaustytas česnako skilteles, baziliko lapelius, smulkiai supjaustytą aitriąją papriką. Viską truputį pakaitinti. Tada sudėti konservuotus pomidorus su sultimis ir kaitinti apie 10 min. Kartkartėmis vis įpilti po šaukštą jau..

Recepto vertinimas: 2

Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais (azu)

Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti ją 1 cm storio pailgais gabalėliais ir apkepinti. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Tada įdėti pomidorų tyrės, viską apibarstyti druska, pipirais, įpilti 2 stiklines karšto vandens ir troškinti, kol mėsa suminkštės. Sausoje keptuvėje ..

Recepto vertinimas: 5

Gabalėliais spirginta jautiena [befstrogenas]

Mėsą iš pradžių supjaustyti skersai plonais griežinėliais,"išmušti", paskui supjaustyti pusės cm storio pailgais gabalėliais ir greit apkepinti įkaitintuose riebaluose kartu su svogūnais, supjaustytais šiaudeliais.Tada apibarstyti druska, pipirais, miltais, viską sumaišyti, pakaitin..

Recepto vertinimas: 0

Mėsa įdarytos bulvės

Bulves nuskusti, nuplauti, galus nupjauti, isskobti vidų, sumesti į verdantį vandenį ir užvirinti, tada isgriebti, apvolioti plaktame kiausinyje ir džiūvėsėliuose. Jautieną sumalti, pakepinti su sviestu, sudėti grybus, grietinę ir džiūvėsėlius, gerai ismaisyti. Siuo įdaru prikimstas..

Recepto vertinimas: 4

Perlinių kruopų sriuba

Iš jautienos su kaulais, morkos, džiovintų, gerai nuplautų grybų, pakepintų prieskoninių daržovių ir prieskonių išverdamas sultinys. Į atskirą puodelį įpilama 2 stiklinės vandens, sudedamas sviestas, nuplautos kruopos ir verdama, kol jos suminkštės. Verdant reikia kartkartėmis u..

Recepto vertinimas: 0

Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažu

Jautienos filė nuplauname, nusausiname ir sudedame į indą, kuriame marinuosime. Ruošiame marinatą. Į mažą indelį įpilame išspaustų vienos citrinos sulčių, įberiame druskos, cukraus, jautienos prieskonių, įpilame 4 šaukštus vandens. Viską gerai išplakame. Užpilame ant filė ir..

Recepto vertinimas: 0

JAUTIENOS NUGARINĖS KEPSNYS

Jautienos nugarine itriname druska, pipirais, prieskoniais, citrinu sultimis ir marinuojame para. Pries kepant paslakstome vyno actu, kepame orkaiteje is abieju pusiu. Tiekiame su keptomis bulvemis. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

Tacos su mėsos faršu (Tacos de carne molida)

Pomidorus nuplikykite, nulupkite odelę, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Mėtas nuplaukite, nusausinkite, lapelius nuskabykite nuo stiebelių ir sukapokite. Taip pat sukapokite kaparėlius ir alyvuoges. Riebalus įkaitinkite pla..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos maltiniai su majonezu

•Jautienos faršą sumaišome su kiaušinio plakiniu, majonezu, piene išmirkyta batono riekele, prieskoniais, pakepintu svogūnu ir krakmolu. Iš faršo formuojame maltinius, sudedame j aliejumi pateptą skardą. Maltinius aptepame aliejumi, j skardą įpilame 1 stiklinę vandens ir kepame 220° ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos filė kepsneliai su sūriu

Filė nuplauname, nusausiname, supjaustome griežinėliais ir pamušame. Apibarstome mėsą prieskoniais ir druska. Dedame į aliejumi pateptą skardą. Kepame apie 20 minučių 230 laipsnių karštumo orkaitėje. Mėsai apkepus skardą ištraukiame. Kepsnio paviršių aptepame majonezu, apibarsto..

Recepto vertinimas: 1

Troškinys su jautienos faršu

Bulvės ir porai su lapais supjaustomi griežinėliais, svogūnas smulkiai sukapojamas ir pakepinamas margarine, morka stambiai sutarkuojama. Greitpuodyje sluoksniuojama bulvės, porai, morka, faršo gumulėliai ir vėl bulvės su kitomis daržovėmis. Viršus užpilamas pakepintais svogūnais, po..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškas jautienos kepsnys

Jautienos kepsnius ištrinti česnaku, pabarstyti druska, pipirais ir apkepti augaliniame aliejuje taip, kad viduje jie liktų neiškepę. Išdėlioti dubenyje ir uždėti kaisti ant garų. Toje pačioje keptuvėje, kur kepė mėsa, 10 minučių troškinti supjaustytus svogūną ir raudonąją sal..

Recepto vertinimas: 5

Žemaitiški rageliai

Mėsa sumalama, įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai, pasūdomą ir gerai išmaišoma. Daromi paplotėliai, į kurių vidų dedama įdaro, susukama ragelio forma, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama dideliame riebalų kiekyje. Įdarui svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami sv..

Recepto vertinimas: 4

Angliškas troškinys

Jautieną supjaustyti normaliais gabaliukais, prieskonius supjaustyti ir kartu su mėsa sudėti į vieną puodą. Palikti parai ar pusantros, kad išrūgtų. Po pusantros paros viską užpilti "Guinesso" alum ir virti pusvalandį. Tada isimti visas daržoves, palikti tik mėsą, ir dar virti..

Recepto vertinimas: 0

Graikiškas apkepas

Baklazana supjaustyti griezineliais, pasudyti ir truputi apkepinti alyvuogiu aliejuje abi puses.I kiaulienos ir jautienos farsa sudeti susmulkinta cesnaka, svoguna, iberti raudonelio, juoduju pipiru, rozmarino, druskos.Pomidorus supjaustyti kubeliais. Fermentini suri sutarkuoti. Visus siuos ingridie..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA MĖSA SU KIVIAIS

Kivius nulupame, supjaustome nedideliais gabaliukais. Mesoje (gali buti bet kokia, kuria megstate : kiauliena, jautiena, versiena) padarome ipjovas kiseneles, paskirstydami jas tolygiai per visa mesos pavirsiu. I kiekviena kisenele idedame dalele kivio, truputi druskos ir ka tik sumalto juodojo pip..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba – guliašas

Susmulkintą svogūną pakepinkite riebaluose, pasūdykite, sudėkite prieskonius ir nuskustas kubeliais supjaustytas bulves. Bulvėms apkepus, įpilkite vandens arba sultinio ir virkite, kol bulvės suminkštės. Supilkite riebaluose pakepintus ir sultiniu atskiestus miltus, griežinėliais supjau..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su kumpiu ir gorgonzola

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (apie 3 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruos. Maišant, kad susigertų, dalimis pilkite sultinį- po ½ ..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18