25 rezultatų ieškant "obuolys"

Mišriosios salotos

Virtos daržovės, obuolys ir kieti kiaušiniai supjaustomi kubeliais, supilamos pupelės, pridedama druskos, pipirų pagal skonį ir, užpylus padažu išmaišoma. Padažui grietinė sumaišoma su 2 šaukšteliais garstyčių. ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti obuoliai

Sokolada sutarkuoti, kondensuota piena suplakti su grietine. I puoda ipilti vandeni ir suberti cukru, kai uzverda tas vanduo sudeti isskobtus obuolius (ju negalima pjaustyti, tik isimti seklas. Obuolys turi buti su kiauryme per viduri...) ir pakaitinti tol kol suminkstes ir gales valgyti su saukste..

Recepto vertinimas: 4

Ropinių salierų salotos

Salieras ir obuolys supjaustomi smulkiais kubeliais, morka - smulkiai sutarkuojama. Visos daržovės sumaišomos, apšlakstomos citrinos sultimis, sudedamos smulkiai supjaustytos slyvos, pasūdoma ir užpilama majonezu. ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, troškinta su grybais ir daržovėmis

Žuvies filė supjaustyti siauromis juostelėmis, pašlakstyti actu arba citrinos sultimis, pabarstyti druska, 15 minučių palaikyti šaltai ir sudėti į sviestu pateptą forma arba ugniai atsparų indą. Daržoves ir grybus supjaustyti strypeliais, sudėti į puodą ir troškinti svieste. Kiek p..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis

Žuvį nuvalyti ir atskirti filė. Aliejumi pateptame žemame troškintuve susluoksniuoti filė pakaitomis su virtomis supjaustytomis bulvėmis, prieskoniais ir paruoštais kapotais grybais. Viską apipilti aliejumi, sumaišytu su tarkuotu obuoliu arba citrinos sultimis. Uždengti ir ant mažos ugn..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos mišrainė

Vištiena, morka, obuolys smulkiai supjaustomi. Slyvos išmirkomos ir supjaustomos ruoželiais. Viskas sumaišoma, apipilama majonezu, puošiama žalumynais. ..

Recepto vertinimas: 1

Grybų sriuba su daržovėmis

Grybus ir prieskonines daržoves supjaustyti šiaudeliais ir patroškinti riebaluose. Griežtį, kopūstus, morką supjaustyti šiaudeliais ir sudėti į verdantį sultinį arba vandenį. Kai daržovės apvirs, į sultinį sudėti su prieskoninėmis daržovėmis troškintus grybus, pjaustytą obuol..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba su moliūgais

Grybus, svogūną ir petražolę supjaustyti mažais kubeliais ir patroškinti riebaluose. Moliūgą ir bulves supjaustyti šiaudeliais, sudėti į verdantį vandenį arba sultinį ir virti, kol suminkštės. Tada sudėti troškintus grybus ir plonais griežinėliais supjaustytą pomidorą, agurką..

Recepto vertinimas: 0

Salotos „Sveikata“

Morkos ir obuolys sutarkuojami. Razinos 30 minučių brinkinamos šaltame vandenyje, tada sudedamos į morkų ir obuolių masę, supilamas aliejus, suberiamas cukrus. Viskas išmaišoma ir papuošiama petražolėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Keptos kalakuto šlaunelės

Šlaunelės įtrinamos druska su pipirais, dedamos į įkaitintą aliejų ir apkepinamos orkaitėje. Paskui ant jų užpilama sultinio, sudedamas nuluptas, supjaustytas obuolys bei svogūnas ir uždengus troškinama 1 valandą. Ištroškintos šlaunelės išimamos, likęs padažas pertrinamas, įpi..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštinis "Siurprizas"

Kopūstas, nuėmus pažeistus ir nešvarius lapus, nuplaunamas ir lygiu pjūviu nupjaunama apačia.Taip paruoštas kopūstas pastatomas ant padėklo ar lėkštės ir prismaigstomas pikantiškų sumuštių. Pikantiškiems sumuštiniams dešra, mėsa ir įvairių rūšių sūris supjaustomi nedidelia..

Recepto vertinimas: 0

Saldūs sumuštiniai su apelsinais ir razinomis

Balta duona arba ragaišis aptepami sviestu.Ant vieno krašto dedamas salotos lapelis, ant jo - apelsino skiltelių ir obuolio griežinėlių.Tinka ir obuoliai iš kompoto.Šalia dedamas karštame vandenyje išbrinkintų ir atvėsintų razinų kauburėlis. ..

Recepto vertinimas: 0

Ivairių daržovių mišrainė

Kiekviena daržovių rūšis išverdama atskirai. Atšaldytos daržovės, virti kiaušiniai, nuluptas obuolys ir agurkas supjaustomi kubiukais, grybai — šiaudeliais. Daržovės sumaišomos, pasūdomos, sudedami prieskoniai ir apšlakstoma rūgštimi. Majonezas išplakamas su garstyčiomis, užp..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir porų mišrainė

Virtos bulvės, porai, grybai, obuolys supjaustomi šiaudeliais. Pasūdoma, sumaišoma ir užpilama grietinės ir majonezo mišiniu. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų užkandis

Grybai nuplaunami, jei labai sūrūs, nuvirinami ir supjaustomi šiaudeliais. Bulvės supjaustomos kubiukais, obuolys stambiai sutarkuojamas, svogūnas supjaustomas griežinėliais ir pakepinamas aliejuje. Česnakas smulkiai sukapojamas ir su trupučiu cukraus ištrinamas, kad suminkštėtų. Visk..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnų sriuba

Bulvės supjaustomos šiaudeliais ir išverdamos sultinyje arba vandenyje. Svogūnai supjaustomi plonais griežinėliais ir paspirginami su supjaustytais lašinukais, įberiama truputis miltų, sudedamas margarinas ir supilama į sriubą. Obuolys stambiai sutarkuojamas, išmaišomas su grietin..

Recepto vertinimas: 0

Kapota silkė

Silkės išmirkomos, nulupamos, atskiriami kaulai, sukapojama, sudedami pyrago džiūvėsėliai, smulkiai supjaustytas ir aliejuje ar svieste pakepintas svogūnas, smulkiai sutarkuotas obuolys, vienas kietai virtas, susmulkintas kiaušinis ir sumaišoma. Iš gautos masės lėkštėje suformuojama ..

Recepto vertinimas: 4

Silkė grietinės padaže

Silkės išmirkomos, išvalomos, išplaunamos, nulupamos, išimami kaulai ir palaikomos 2—3 val. marinate. Išimtos iš marinato supjaustomos įstrižais rėželiais, sudedamos į silkine ir užpilamos grietine, sumaišyta su smulkiai tarkuotu obuoliu. Puošiama petražolių šakelėmis ir r..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos mišrainė

Vištiena, morka, obuolys smulkiai supjaustomi. Slyvos išmirkomos ir supjaustomos ruoželiais. Viskas sumaišoma, apipilama majonezu, puošiama žalumynais. ..

Recepto vertinimas: 0

Silkė marinate (Jūratės)

Silkės filė supjaustyti gabalėliais. Svogūnus- žiedeliais. Obuolius nulupti, supjaustyti į 4 dalis ir, išėmus sėklalizdžius, susmulkinti plonomis skiltelėmis. Marinuotus agurkus supjaustyti plonais griežinėliais. Grietinę ar majonezą suplakti su sogurtu ir pagardinti citrinų sultim..

Recepto vertinimas: 0

BULVIU IR AGURKŲ SALOTOS

Bulves su lupenomis isverdamos. Agurkai ir bulves susmulkinami. Obuolio odele nulupama, isimami seklalizdziai ir susmulkinami. Svogunas nulupamas ir susmulkinamas. Supilamos citrinos sultis ir viskas gerai ismaisoma. Poto sudedama grietine ir vel ismaisoma. Patiekiant apibarstoma smulkintais laiskin..

Recepto vertinimas: 4

VIŠTIENOS MIŠRAINĖ

Vistiena, morka, obuolys smulkiai supjaustomi. Slyvos ismirkomos ir supjaustomos ruozeliais. Viskas sumaisoma, apipilama majonezu, puosiama zalumynais...

Recepto vertinimas: 0

ROPINIŲ SALIERŲ SALOTOS

Salieras ir obuolys supjaustomi smulkiais kubeliais, morka - smulkiai sutarkuojama. Visos darzoves sumaisomos, apslakstomos citrinos sultimis, sudedamos smulkiai supjaustytos slyvos, pasudoma ir uzpilama majonezu...

Recepto vertinimas: 0

Obuolys su vaniliniu padažu

Nuplaukite obuoli, isskaptuokite jo vidu ir 2 minutems idekite i parugstinta vandeni. Razinas, saulegrazas ir riesutus pakepinkite ikaitintoje keptuveje be riebalu, uzpilkite cukrumi ir gauta mase sudekite i obuolio vidu.Atskirkite kiausinio trynius, suplakite su vaniliniu cukrumi. Uzvirinkite piena..

Recepto vertinimas: 0

UOGŲ PONIA

Paruosti uzpila: majoneza ismaisyti su jogurtu, citrinos sultimis, paskaninti druska ir pipirais.Persika nuplauti, isimti kaula, nulupti odele ir supjaustyti kubeliais. Uogas nuplauti ir nuvarvinti. Obuoli nuplauti isvalyti seklalyzdzius ir supjaustyti kubeliais. Svogūunąa taip pat supjaustyti kub..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: obuolys