25 rezultatų ieškant "obuolys"

Tyrelė iš vištienos, morkų ir obuolio

Nuluptą morką susmulkinti, užpilti sultiniu ir pridengus puodą virti 10 min. Obuolį nulupti ir pašalinti sėklas. Mėsą sumalti ir į puodą sudėti kartu su obuoliu. Virti 10 min., viską išmaišyti.Taip vaikas "susipažins" su paukštienos skoniu. Morkos ir obuolys suteikia įdom..

Recepto vertinimas: 0

Keptos obuolių skiltelės

1. Nulupkite obuolį, išimkite sėklas ir supjaustykite skiltelėmis. 2. Pakepkite obuolio skilteles keptuvėje ant sviesto ar margarino. Pabarstykite cukrumi ir pamaišykite. Patiekite su trupučiu vanilinių ledų. ..

Recepto vertinimas: 0

Mišriosios salotos

Virtos daržovės, obuolys ir kieti kiaušiniai supjaustomi kubeliais, supilamos pupelės, pridedama druskos, pipirų pagal skonį ir, užpylus padažu išmaišoma. Padažui grietinė sumaišoma su 2 šaukšteliais garstyčių. ..

Recepto vertinimas: 0

Ropinių salierų salotos

Salieras ir obuolys supjaustomi smulkiais kubeliais, morka - smulkiai sutarkuojama. Visos daržovės sumaišomos, apšlakstomos citrinos sultimis, sudedamos smulkiai supjaustytos slyvos, pasūdoma ir užpilama majonezu. ..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybių mišrainė

Didesnius pievagrybius supjaustyti, mažesnius perpjausti pusiau arba palikti nepjaustytus. Grybus ištroškinti įdėjus 1 šaukštą alyvų aliejaus, ir ataušinti. Pomidorus ir obuolį supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su grybais. Iš likusio aliejaus, sulčių, išsiskyrusių troškinant gryb..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti burokėliai

Burokėlius užpilti pasūdytu vandeniu ir 3 dienas laikyti šiltai. Morkas išvirti, nulupti ir supjaustyti. Obuolį ir svogūną taip pat supjaustyti. Visas daržoves sumaišyti, įpilti acto, aliejaus, pasūdyti, įberti cukraus ir išmaišyti. Paruoštą įdarą sudėti į išskobtus burokėliu..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos mišrainė

Vištiena, morka, obuolys smulkiai supjaustomi. Slyvos išmirkomos ir supjaustomos ruoželiais. Viskas sumaišoma, apipilama majonezu, puošiama žalumynais. ..

Recepto vertinimas: 1

Margosios salotos su grybais

Sūrį, dešrą, apelsiną, obuolį, pomidorą supjaustyti norimo dydžio gabaliukais ar šiaudeliais ir salotinėje sumaišyti su grybais. Grietinę sumaišyti su druska, kitokiais norimais prieskoniais ir užpilti ant salotų. Papuošti petražolės šakele. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos Agurkėlis

Agurkus, pomidorus ir obuolį supjaustyti norimo dydžio gabalėliais ir sudėti į salotų lapais išklotą salotinę. Suberti svogūnų laiškus ar kubeliais pjaustytą svogūną. Iš majonezą paplakti, pagal skonį įbarti druskos, cukraus, smulkintų krapų ir užpilti ant daržovių. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Salotos „Sveikata“

Morkos ir obuolys sutarkuojami. Razinos 30 minučių brinkinamos šaltame vandenyje, tada sudedamos į morkų ir obuolių masę, supilamas aliejus, suberiamas cukrus. Viskas išmaišoma ir papuošiama petražolėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Keptos kalakuto šlaunelės

Šlaunelės įtrinamos druska su pipirais, dedamos į įkaitintą aliejų ir apkepinamos orkaitėje. Paskui ant jų užpilama sultinio, sudedamas nuluptas, supjaustytas obuolys bei svogūnas ir uždengus troškinama 1 valandą. Ištroškintos šlaunelės išimamos, likęs padažas pertrinamas, įpi..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su daržovėmis

Silkė nulupama, išimami kaulai, obuoliai, svogūnai ir agurkai supjaustomi griežinėliais, morka ir salieras - mažais kubeliais. Į pusdubenį sluoksniuojama silkė su obuoliu, svogūnų ir agurkų griežinėliais. Užpilama padažu ir apibarstoma salirais ir morkomis. PAdažui majonezas išpla..

Recepto vertinimas: 1

Keptas ešerys grybų padaže

Žuvis supjaustyti gabalais, pabarstyti prieskoniais ir kiek palaikyti. Paskui apvolioti miltais, iš abiejų pusių iki rusvumo apkepinti ir sudėti į dubenį. Įkaitintuose riebaluose iki auksinės spalvos pakepinti miltus, įpilti sultinio, vyno, įdėti grietinės, tarkuotą obuolį, prieskoni..

Recepto vertinimas: 0

Ivairių daržovių mišrainė

Kiekviena daržovių rūšis išverdama atskirai. Atšaldytos daržovės, virti kiaušiniai, nuluptas obuolys ir agurkas supjaustomi kubiukais, grybai — šiaudeliais. Daržovės sumaišomos, pasūdomos, sudedami prieskoniai ir apšlakstoma rūgštimi. Majonezas išplakamas su garstyčiomis, užp..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir porų mišrainė

Virtos bulvės, porai, grybai, obuolys supjaustomi šiaudeliais. Pasūdoma, sumaišoma ir užpilama grietinės ir majonezo mišiniu. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų užkandis

Grybai nuplaunami, jei labai sūrūs, nuvirinami ir supjaustomi šiaudeliais. Bulvės supjaustomos kubiukais, obuolys stambiai sutarkuojamas, svogūnas supjaustomas griežinėliais ir pakepinamas aliejuje. Česnakas smulkiai sukapojamas ir su trupučiu cukraus ištrinamas, kad suminkštėtų. Visk..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnų sriuba

Bulvės supjaustomos šiaudeliais ir išverdamos sultinyje arba vandenyje. Svogūnai supjaustomi plonais griežinėliais ir paspirginami su supjaustytais lašinukais, įberiama truputis miltų, sudedamas margarinas ir supilama į sriubą. Obuolys stambiai sutarkuojamas, išmaišomas su grietin..

Recepto vertinimas: 0

Kapota silkė

Silkės išmirkomos, nulupamos, atskiriami kaulai, sukapojama, sudedami pyrago džiūvėsėliai, smulkiai supjaustytas ir aliejuje ar svieste pakepintas svogūnas, smulkiai sutarkuotas obuolys, vienas kietai virtas, susmulkintas kiaušinis ir sumaišoma. Iš gautos masės lėkštėje suformuojama ..

Recepto vertinimas: 4

Vištienos mišrainė

Vištiena, morka, obuolys smulkiai supjaustomi. Slyvos išmirkomos ir supjaustomos ruoželiais. Viskas sumaišoma, apipilama majonezu, puošiama žalumynais. ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies suktinukai su bulvių salotomis (Jūratės)

Žuvies filė supjaustyti gabalėliais po 80-90g porcijai. Paruošti įdarą: sutarkuoti sūrį, susmulkinti petražoles ir česnakus, mažais kubeliais supjaustyti moliūgą ar obuolius. Visus šiuos komponentus sumaišyti, dėti ant žuvies gabalėlių ir formuoti suktinukus. Juos pavolioti plak..

Recepto vertinimas: 0

RAUDONIEJI GŪŽINIAI KOPŪSTAI DANIŠKAI

Kopusta nuplauti ir sutarkuoti. Sviesta islydyti ir i ji sudeti cukru, druska, vandeni ir acta, gerai ismaisyti ir truputi pasildyti. Kai misinys susils sudeti kopusta, ismaisyti ir ant silpnos ugnies uzvirti. I ikaitinta orkaite ideti inda su kopustais ir troskinti 180 C temperaturoje apie 1 val. K..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS MIŠRAINĖ

Vistiena, morka, obuolys smulkiai supjaustomi. Slyvos ismirkomos ir supjaustomos ruozeliais. Viskas sumaisoma, apipilama majonezu, puosiama zalumynais...

Recepto vertinimas: 0

ROPINIŲ SALIERŲ SALOTOS

Salieras ir obuolys supjaustomi smulkiais kubeliais, morka - smulkiai sutarkuojama. Visos darzoves sumaisomos, apslakstomos citrinos sultimis, sudedamos smulkiai supjaustytos slyvos, pasudoma ir uzpilama majonezu...

Recepto vertinimas: 0

Obuolys su vaniliniu padažu

Nuplaukite obuoli, isskaptuokite jo vidu ir 2 minutems idekite i parugstinta vandeni. Razinas, saulegrazas ir riesutus pakepinkite ikaitintoje keptuveje be riebalu, uzpilkite cukrumi ir gauta mase sudekite i obuolio vidu.Atskirkite kiausinio trynius, suplakite su vaniliniu cukrumi. Uzvirinkite piena..

Recepto vertinimas: 0

MORKŲ, OBUOLIŲ IR BUROKĖLIŲ SALOTOS

Morkas ir burokelius sutarkuojame siaudeliais, obuoli supjaustome skiltelemis. Viska sumaisome, idedame druskos, aliejaus, pabarstome kapotais cesnakais bei apslakstome citrinu sultimis...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: obuolys