Jautiena, jautienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Jautiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/jautiena/16

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Gabalėliais spirginta jautiena

Mėsą supjaustyti, išmušti ir pakepti su svogūnais. Tada apibarstyti druska, pipirais, sumaišyti viską, įdėti pomidorų padažo ir dar pakaitinti. Paskui įpilti karšto vandens ir patroškinti. Baigiant troškinti, įdėti grietinės. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Langetas grietinės padaže

Mėsą supjaustyti, išmušti, apšlakstyti citrinos sultimis ir 30 minučių palaikyti. Paskui pavolioti miltuose, pabarstyti druska, pipirais ir kepti. Mėsą perdėti į puodą, įpilti karšto vandens ir troškinti. Baigiant troškinti, įdėti grietinės, druskos, pipirų. Viską dar patroški..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos ir svogūnų salotos

Jautieną supjaustyti plonomis juostelėmis. Svogūnus nulupti, perpjauti per pusę ir supjaustyti pusžiedžiais. Bulves išvirti, nulupti ir supjaustyti skridinėliais. Viską sudėti ant lėkštės. Actą sumaišyti su aliejum ir druska, užpilti salotas. Petražoles susmulkinti ir užberti ant ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta raudonųjų serbentų padaže

Jautieną nuplauname, nusausiname, sujaustome griežinėliais ir apkepiname aliejuje. Po to apibarstome maltais pipirais, garstyčių milteliais, druska, įpilame karšto sultinio arba vandens, uždengiame ir troškiname ant silpnos ugnies. Miltus išplakame nedideliame vandens arba grietinėlės ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos muštiniai

Mėsą supjaustyti porcijomis, išmušti, pabarstyti druska ir miltais, apkepti įkaitintuose riebaluose. Tada sudėti į kepimo skardą, įpilti sultinio ir kepti orkaitėje uždengtą. Kai mėsa suminkštės, sudėti trupintą duoną, supilti grietinę, išmaišyti ir dar kelioms minutėms įki..

Recepto vertinimas: 0

Kavos padaže troškinta jautiena

Mėsą supjaustyti ir pakepinti. Tada apibarstyti druska, pipirais, kartu pakepti miltus, svogūnus, česnaką. Paskui supilti kavą, vandenį, vyną ir viską patroškinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Sriuba su citrina

Iš mėsos ir prieskoninių daržovių (morkų, salierų, porų) išverdamas sultinys. Atskirai pasūdytame vandenyje išverdami ryžiai ir nukošiami pro sietą. Grietinė, tryniai ir pusės citrinos sultys išmaišoma ir užpilama sultiniu, suberiami ryžiai, sriuba pakaitinama, bet neužvirinam..

Recepto vertinimas: 0

Burokelių - jautienos salotos

Viską pjaustome vienodo dydžio kubeliais ir maišome su majonezu. ..

Recepto vertinimas: 0

Žaliasis padažas su raugintais agurkais

Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais, kiek patroškinus sudėti smulkiai supjaustytą raugintą agurką ir ankštinį pipirą. Pagamintą padažą pagardinti garstyčiomis ir tarkuotais krienais. Patiekti prie virtos kiaulienos, jautienos, avienos. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta arbatoje

Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti ją 2--3 cm dydžio kubeliais, šiek tiek apkepinti aliejuje arba svieste, apibarstyti druska, pipirais, smulkiai supjaustytu česnaku ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Prižiūrėti, kad mėsa neprisviltų. Ji turi troškintis savo sultyse, be..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti svogūnai su jautiena

Svogūnus nulupame, apverdame, nupjauname viršūnėles ir išskobiame vidų. Gaminame įdarą. Išskobtąsias svogūnų dalis pakepiname svieste. Mėsą sumalame. Ant džiūvėsėlių užpilame pieno. Gerai sumaišome pakepintus svogūnus, maltą mėsą, sudrėkintus džiūvėsėlius, grietinę, ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta jautiena

Mėsą supjaustyti ir pamušti. Apibarstyti druska, pipirais ir kepti. Galima prieš patiekiant apipilti vynu ir patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su lašinukais ir bulvėmis

Lašinukus ir mėsą, supjaustytus kubeliais, apkepinti kartu su susmulkintu svogūnu. Apibarstyti druska, pipirais, įdėti smulkiai sukapoto česnako, įpilti šiek tiek vandens ir troškinti, kol mėsą pasidarys apyminkštė. Tada ant viršaus sudėti nedideliais gabalėliais supjaustytus pomid..

Recepto vertinimas: 0

KARLOVI VARŲ TROŠKINYS

Supjaustyti svogunai pakepinami, iberiama maltu ankstpipiriu, pakepinama gabaliukais supjaustyta mesa, pasudoma ir troskinama. Riebaluose pakepinami miltai, ipilama sultinio, gerai pavirinama, supilama grietinele ir pakaitinama su troskinta mesa. Prie sio troskinio labai tinka pagerinti kukuliai;..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos salotos

Virta mėsa plonai supjaustoma, o bulvės, svogūnai ir pomidorai supjaustomi griežinėliais. Daržovės užpilamos vynu, suplaktu su actu, aliejumi, sultiniu ir prieskoniais bei palaikomos 1 valandą. Salotinėje daržovės sluoksniuojamos su mėsa, užpilamos tuo pačiu marinatu ir apibarstomos ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su kilkėmis ir citrina

Iš mėsos išpjaustyti sausgysles ir ją prismaigstyti lašiniukų, supjaustytų plonais pailgais gabalėliais. Kilkės susmulkinti ir sumaišyti su tarkuota citrinos žievele, supjaustytais petražolių lapeliais ir actu. Mišiniu įtrinti mėsą, įdėti ją į sandariai uždaromą indą arba į..

Recepto vertinimas: 0

Kepsneliai su džiovintomis slyvomis

Slyvas gerai nuplauname ir užmerkiame. Jautienos filė nuplauname, nusausiname ir supjaustome griežinėliais. Mėsos griežinėlius išmušame, pabarstome prieskoniais ir druska. Paruoštą mėsą dedame į riebalais pateptą skardą ir kepame 220 laipsnių karštumo orkaitėje maždaug 45 minut..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių ir svogūnų salotos II

Svogūnus ir burokėlius supjaustyti vienodo storio griežinėliais ir sudėti į dubenėlį, užpilti burokėliu sultimis, užberti druską, cukrų bei pipirus. Labai tinka prie jautienos. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena kepta džiūvėsėliuose

Mėsą supjaustyti, išmušti, apibarstyti druska, pipirais, pavolioti kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Tada mėsą apkepti. O kai apkeps, apipilti ištirpdytu sviestu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Dygliuotojo kapario sriuba

Iš kaulų nuvirti sultinį. Į verdantį mėsos sultinį sudėti pakepintą svogūną ir pomidorų padažą. Likus 10 minučių iki virimo pabaigos, sudėti kaparį ir prieskonius. Prieš patiekiant sriubą, įberti pipirų, įdėti citriną, grietinės, smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus. Nu..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su bruknėmis

Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais arba pailgais gabalėliais, apvolioti miltais ir apkepinti riebaluose. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Viską apibarstyti druska, pipirais, grūstais kmynais, mairūnu, bruknėmis ir uždengus troškinti. Retkarčiais įpilti vandens, kad mėsa nesviltų..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena kaubojiškai (Ramunės)

Dubenėlyje išmaišyti visus padažo komponentus. Jautieną supjaustyti 1,5 cm storio griežinėliais, o po to - kuo ilgesnėmis juostelėmis. Papriką nuplauti, perpjauti, išimti sėklalizdžius, padalyti į 8 dalis išilgai. Mėsą mauti ant iešmelių, kelis kartus perveriant kiekvieną juost..

Recepto vertinimas: 0

Kepti filė griežinėliai

Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti ją į 4--6 storus griežinėlius. Kiekvieną -griežinėlį apvynioti plonu rūkytos šoninės gabalėliu, prismeigti jį degtuku, uždėti šiek tiek sviesto ir kepti ant iešmo arba elektriniame kaitintuve. Po 5--6 minučių mėsos vidus būna dar ši..

Recepto vertinimas: 0

Dzūkiški jautienos kukulaičiai

Mėsa sumalama, pridedama svieste pakepintų svogūnų, prieskonių, druskos ir gerai išmaišoma. Daromi nedideli kukulaičiai, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir verdami riebaluose, kol gražiai parusvės. Išimti iš riebalų palaikomi šiltoje orkaitėje ir pa..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos drebučiai

Kojas apsvilinti, sukapoti gabalais, nuplauti , užpilti šaltu vandeniu. Mėsą perpjauti į du gabalus, gerai nuplauti ir sudėti kartu su kojomis į puodą. Kai užvirs, skystį nupilti, o kojas ir mėsą perplauti šaltu vandeniu. Sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu ir 3 val. virti, nug..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18