2 rezultatų ieškant "zemaiciu"

Žemaičių blynai

: Glaistas Visas mišinys išmaišomas ir užvirinamas. Tešla Tešla daroma naminių makaronų kietumo. Minkoma 1 - 1,5 val. taip, kad kočiojant nereiktų pabarstyti miltų. Tešla iškočiojama iki plonumo (permatomumo). Supjausčius į norimos formos lapelius (geriausia ..

Recepto vertinimas: 4

Žemaičių midus

Medų ištirpinkite vandenyje ir laikykite parą šiltoje vietoje, dažnai pamaišydami. Po to perkoškite, supilkite į puodą ir virinkite tol, kol liks pusė supilto skysčio. Vėl pripilkite vandens iki ankstesnio lygio, įdėkite apynių, surištų į marlę, prispauskite juos raudona plyta ir..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: zemaiciu