Kiauliena, kiaulienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiauliena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiauliena/7

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Virta kiauliena su daržovėmis

Mėsą sudėti į šaltą vandenį ir užvirinti. Tada virti 1 valandą. Paskui sudėti supjaustytas daržoves, pasūdyti ir virti. Išvirusią mėsą dėti į dubenį ir supjaustyti. Daržoves sudėlioti aplink mėsą. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Briuselio kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Kopūsto gūžę virti sultinyje. Į maltą mėsą sudėti supjaustytą ir pakepintą svogūną, kiaušinį, pipirų, mairūno, druskos ir gerai išmaišyti. Iš mėsos faršo padaryti kukuliukus. Baigiant kopūstams virti, sudėti mėsos kukulius ir virti 10-15 min. Sriubą išpilstyti į lėkšt..

Recepto vertinimas: 0

Lietinių tortas su kiauliena ir pievagrybių padažu

Kiaulieną sumalame ir su kubeliais supjaustytais svogūnais pakepiname svieste. Paskaniname kiaulienos prieskoniais. Sutarkuojame fermentinį sūrį. Dalį jo paliekame "tortui" pabarstyti, o likusį sumaišome su kiauliena.Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos dedame lakštinius nuolat pabar..

Recepto vertinimas: 0

Portugališkas kiaulienos ragu

Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Puode pakaitinkite aliejų, apkepkite svogūnus, sudėkite vienodais gabalėliais supjaustytą mėsą. Apipilkite baltuoju vynu ir pomidorų padažu. Pasūdykite, įberkite pipirų. Uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies 2 valandas...

Recepto vertinimas: 3

ŠVENTINIS KIAULIENOS KUMPIS

Kiaulienos kumpi itriname prieskoniais, palaikome per nakti. Suvyniojame i folija ir kepame 200 laipsniu temperaturoje 1,5 valandos. Baigiant kepti, praskleidziame folija ir uzpilame konjaku. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos vėrinukai su vaisiais

Citrinos žievelę nutarkuojame, išspaudžiame sultis. Batono trupinius sumaišome su citrinos žievelėmis, sultimis ir vynu. Išmirkome. Nuspaudžiame, sumaišome su smulkiai supjaustytais abrikosais, mėsa, riešutais ir čiobreliais. Pagardiname pipirais, pasūdome. Gerai išmaišome. Iš..

Recepto vertinimas: 0

Šatrijos raganų kepsnys

Mėsa supjaustoma gabaliukais, subadoma smailiu iešmu, sudedama į molinį puodą, apibarstoma prieskoniais, kadagio uogomis, užpilama burokėlių rūgštimi, paslegiama ir palaikoma pusę paros. Išimti iš rūgšties mėsos gabaliukai susmeigiami ant plonų su žieve alksnio šakelių ir kepam..

Recepto vertinimas: 0

Perlinių kruopų mišrainė su kumpiu

I dubeni suberiame perlines kruopas, kubeliais supjaustytas morkas, suri, kiauliena ir agurkus, griezineliais supjaustyta pora. I misraine dedame majoneza ir sumaisome. Paskaniname maltais juodaisiais pipirais. Misraine sudedame i salotine ir papuosiame petrazoliu sakele ir poro griezineliais...

Recepto vertinimas: 0

KIAULIENOS KARBONADAS SU GREIPFRUTAIS

Kiauliena lengvai pamusame, pabarstome prieskoniais. Apkepame is abieju pusiu, supilame vyna, majoneza ir patroskiname minute. Sudedame smulkinta greipfruta be baltos odeles.Tiekiame su troskintomis sparaginemis pupelemis...

Recepto vertinimas: 3

Burokėlių sriuba

Morkas, burokėlį, petražolės šaknį sutarkuojame burokine tarka.Svogūną smulkiai supjaustome, pakepiname svieste, įberiame miltų, dar pakepiname, kol miltai pasidaro auksinės spalvos. Pakepintą svogūną sudedame į sutarkuotas daržoves, užpilame 1-1/2l. vandens, sudedame maltą mės..

Recepto vertinimas: 5

Įdaryta kiauliena

Kiauliena supjaustoma keturkampiais gabalais, išmušama, pabarstoma prieskoniais ir druska. Ant gabaliuko mėsos dedamas įdaro šaukštelis, stipriai susukama, pavoliojama išplaktame kiaušinyje ir miltuose, kepama dideliame riebalų kiekyje. Įdarui: apvirintos kepenėlės sumaišomos su p..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiai įdaryti kumpiu su sūriu

Pievagrybius nuplauti. Išpjauti kotelį taip, kad galvutė liktų sveika. Į galvutę įdėti smulkiai supjaustytą šalto rūkymo kumpį. Ant kumpio sudėti sūrį sumaišytą su prieskoniais bei druska. Kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 20-25 minučių. Skanaus. (Nele)..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su daržovėmis ant iešmelių

Mėsą supjaustome nemažais kubeliais. Svogūnus su galvutėmis supjaustome žiedais, cukiniją ir baklažaną - griežinėliais, o česnaką perpjauname skersai per pusę. Paruošiame padažą. Smulkiai supjaustome svogūną, agurką, kilkių filė ir petražoles. Atskirame inde ištriname t..

Recepto vertinimas: 0

KIAULIENOS FILĖ

Padazui skirtus produktus sumaisome, suplakame ir 2 valandas jame marinuojame kiauliena. File apkepame is abieju pusiu, idedame 4 skilteles cesnako, 50 g pjaustytu morku, supilame marinata, kuriame marinavome mesa, ir ipilame 50 g sultinio. Pabarstome muskato riesuto, troskiname apie 10 minuciu. Tie..

Recepto vertinimas: 0

Šventiniai suktinukai

Kiaulienos nugarine supjaustome 1,5 cm storio griezineliais, ismusame mesos plaktuku, itriname kiaulienos prieskoniais ir paliekame 1 vai.Idarui pakepiname kubeliais supjaustytus svogunus, voveraites, imaisome miltus, grietine, paskaniname druska ir pipirais.Is nugarines formuodami suktinukus idedam..

Recepto vertinimas: 5

Virtos rūkytos dešrelės

Mėsa sumalama mėsmale kartu su lašiniukais, pridedama sumaltų prieskonių, druskos pagal skonį, įpilama truputis sultinio ir viskas gerai išminkoma. Daromos trumpos minkštos dešrelės persukant žarnas ar jas perrišant. Kiek apdžiovinamos ir paskui trumpai parūkomos karštuose dūmuose..

Recepto vertinimas: 0

Pagerintas pyragas

Į pašildytą pieną supilamos išleistos su dalimi cukraus mielės, suberiama pusė miltų ir išmaišoma. Tešlos paviršius storai apibarstomas miltais, šiltai uždengiama ir paliekama šiltoje vietoje, kad pakiltų, įdėjus mažiau mielių ir kambario temperatūroje laikoma tešla pakyla pe..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos nugarinė su baklažanais

Kiaulienos nugarine supjaustome i 4 dalis, pamusame peiliu. Uzbarstome prieskoniu, druskos ir apkepame keptuveje su aliejumi, I puodeli sudedame kepsnius, ipilame truputi vandens, idedame grietines, kelis pipirus, lauru lapa, saliero lapeliu ir patroskiname. Baklazana supjaustome griezineliais, po t..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos vyniotinis su grybais

Mėsą sumalti mėsmale, sudėti vandenyje išmirkytus džiūvėsėlius, grietinę, prieskonius, įmušti kiaušinį ir minkyti, kol pasidarys vientisa masė. Iš jos padaryti apvalų vyniotinį, įdeti į keptuvę arba ugniai atsparią formą ir kepti 50 minučių. Retkarčiais patepti išripintai..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos vyniotinis

Išimti kaulus, mėsą apibarstyti druska, prieskoniais. Ant viršaus uždėti įdarą. Mėsą suvynioti, surišti siūlu. Vyniotinis verdamas pasūdytame vandenyje2 valandas. Patiekti karštą arba šaltą. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Su alumi virtos kiaulienos dešrelės (Ramunės)

Į puodą įpilame 1 stiklinę vandens, užverdame. Tada sudedame dešreles, supilame alų ir sumažinę ugnį išverdame. Aliejuje iškepame kroketus. Jiems baigiant kepti į aliejų sudedame ketvirčiais supjaustytus svogūnus, pabarstome druska. Dešreles patiekiame karštas su bulviniais kroke..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje keptas meksikietiškas kepsnys

Nulupti ir sutrinti česnaką. Iš česnako, augalinio aliejaus, prieskonių pagaminti marinatą. Kiaulienos šonkaulius nuplauti, pradžiovinti. Po to įtrinti marinatu ir apie 3 valandas palikti, kad marinatas įsigertų. Nuskusti bulves ir kepti apie 20 minučių, kol pusiau iškeps. Nuo kukur..

Recepto vertinimas: 0

Burokų lapų sriuba

Užvirinti 2 l vandens ir pasūdyti. Suberti kubeliais pjaustytą kiaulieną ir virti apie 20 min. Tuomet sudėti kubeliais pjaustytas bulves ir susmulkintus burokų lapus su stiebeliais. Baigiant virti sriubą paskaninti prieskoniais. Išpilstyti sriubą į lėkštes ir patiekti. ..

Recepto vertinimas: 0

Atominis troškinys

Mėsą supjaustyti kubeliais ir kepti. Morkos - didesniais kubeliais. Dedame prie mėsos, suberiame pupeles, beriame druską, pipirus, labai smulkiai supjaustytą aitriąją papriką. Viską patroškiname. Sudedame padažus, patroškiname dar 5 min. Aš dar dedu svogūno ir česnako, b..

Recepto vertinimas: 1

Greitas patiekalas netikėtiems svečiams (Renatos)

Tešlos lakštą perpjaunam pusiau, vieną dalį dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą, kraštus truputį paspaudom pirštais. Šaldytas daržoves sumaišome su stambiai sutarkuotu sūriu ir smulkiai pjaustyta filė ar šonine ir dedam ant tešlos. Antrą lakštą dedame ant viršaus, šak..

Recepto vertinimas: 4

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20