Kiauliena, kiaulienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiauliena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiauliena/6

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Kiauliena, marinuota su garstyčiomis

Dubenyje sumaišome laurų lapelius, garstyčias, obuolių sultis, actą, pipirus ir druską. Mėsą supjaustome nemažais kubeliais, sudedame į marinatą, pridengiame ir padedai šaltai. Marinuojame valandą. Obuolius perpjauname per pusę, pašaliname sėklalizdžius ir supjaustome skil..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų sriuba su frikadelėmis

Kopūstus nuvalome, nuplauname, nestambiai supjaustome ir 1-2 min. pakepiname ant stiprios ugnies. Mėsą nuvalome, nuplauname, supjaustome, kartu su nuluptu svogūnu sumalame mėsmale, į sumaltą mėsą įberiame imbiero, sukrečiame išplaktą kiaušinio baltymą, pasūdome, išmaišome ir form..

Recepto vertinimas: 1

Daržovių sriuba su kiaulės ausimis

Kiaulės ausis gerai išvalome ir nuplauname. Į puodą įpilame 2 l šalto vandens ir įmetame lauro lapų. Sudedame kiaulės ausis ir verdame vis nugraibydami putas. Išvirusias ausis išgriebiame (skysčio neišpilame!) ir supjaustome šiaudeliais, vėl sudedama atgal į sultinį. Suberiame sta..

Recepto vertinimas: 5

Antis apelsinų ir vyšnių padaže

Antį išdarinėti, nuplauti, ištrinti druska ir pipirais, į vidų įkimšti sutarkuotą apelsino žievelę, tuomet surišti kojytes ir sparnelius. Nuplauti anties vidurius. Paruošti sultinį: 2 šaukštus svogūnų ir anties vidurius apkepinti taukuose; pridėti pusę porcijos morkų, sali..

Recepto vertinimas: 2

Keptos kiaulių kojos

Kiaulių kojas nuplauti ir išmušti. Užpilti 4 stiklinėmis sultinio, pridėti druskos, juodųjų pipirų, lauro lapelį, 4-5 svogūnų galvas su įbestais į jas gvazdikėliais ir virti. Kai mėsa suminkštės, ištraukti kaulus, o kojų mėsą išskleisti, išvolioti džiūvėsiuose ir apkepin..

Recepto vertinimas: 4

Šiupinys

Į puodą sudedamos kruopos, žirniai, pupelės, aliejuje pakepinti svogūnai, užpilama 2—3l. vandens ir užvirinama. Sudedama mėsa, prieskoniai, druska ir verdama, kol mėsa suminkštės. Tada ji išimama, sudedamos sutarkuotos kiek nuspaustos bulvės ir, maišant mediniu šaukštu, išverdam..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos sriuba

Virti ryžiai turi būti birūs. Liesą kiaulienos dalį supjaustyti kubeliais ir pakepinti iki gelsvumo kartu su svogūnu, pjaustytu plonomis riekelėmis. Morką, ropę, porą, bulves supjaustyti, įdėti baziliko, mairūno ir raudonėlio, pakepinti, aplieti sultiniu arba vandeniu, įdėti nulupt..

Recepto vertinimas: 5

Triušienos kepsnys su grybų padažu

Morkas, petražolę, svogūną stambiai sutarkuoti ir troškinti kartu su kubeliais supjaustyta kiauliena. Triušieną supjaustyti gabalais, apkepinti riebaluose, pridėti pomidorų tyrės, troškintų daržovių, skysčio ir apie valandą troškinti uždarame inde. Tada sudėti juostelėmis supjau..

Recepto vertinimas: 0

GARSTYČIŲ PADAŽAS

Smulkiai supjaustykite svoguna ir, subere i puoda su aliejumi, trumpai pakaitinkite. Suberkite nuluptus ir kubeliais supjaustytus vaisius, supilkite vyna, darzoviu sultini ir pasudykite. Virkite neuzdengta apie 10 min., kol vaisiai suminkstes. Sutrinkite padaza ir patiekite karsta arba salta.Padazas..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulves sumalkite mėsmale. Įminkykit trynius, druskos, muskato riesuto, kepimo miltelius, džiūvėsėlius, miltus. Baltymus isplakite ir įmaisyke į teslą. Keptuvėje su aliejumi apkepkite susmulkintą svogūną, sumaisykite su apkeptais batono kubeliais. Imkite dalį teslos, į vidurį dėkite ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kotletai su obuolių padažu

Sumaišome vyną, aliejų, medų, kmynus, grūstą česnaką ir pasūdome. Nupjauname mėsos riebalus, sausgysles. Mėsą sudedame į nemetalinį indą, užpilame padažą, uždengiame ir marinuojame 4-10 valandų šaltoje vietoje. Per šį laiką mėsą kelis kartus pamaišome. Kepame grilyje..

Recepto vertinimas: 5

Netikras kebabas

Viska sumaisyti, ipilti lasiuka aliejaus. Suformuoti kebabus ir suverti kiekviena ant iesmeliu. Kepti 20-30 min. 190-200 laipsniu orkaiteje.Likus kepti 5 min. galima ijungti grili, pasidengs traskia plutele. (Daiva)..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos apkepas

Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Pagardinti druska, pipirais, prieskoniais. Gerai išmaišyti. Dėti į kepimo formos dugną ir lygiai paskleisti. Ant viršaus sluoksniais dėti smulkiai supjaustytus svogūnus, plonomis riekelėmis supjaustytus česnakus, stambiai sutarkuotus obuolius, s..

Recepto vertinimas: 5

Saldžiarūgštė kiaulienos filė

PasiruošimasKiauliena supjaustyt 10 g gabaliukais. Į dubenį sudėti kiaulieną, kiaušinio baltymą, krakmolą (KOKĮ KIEKĮ, NŽN, KNYGOJ KLAIDA, NENURODYTA) ir maišyti kol mėsa pasidengs storu pastos sluoksniu.Kitam inde sumaišyti porą, imbierą, česnaką, sojos padažą, vyną, cukrų, ac..

Recepto vertinimas: 0

MIEŽINIŲ KRUOPŲ APKEPAS SU MĖSA

Smulkiai supjaustytus svogunus ir mesa pakepinti. Sumaisyti su kose, iberti kardamono arba miltu kmynu, pasudyti, gerai ismaisyti ir sudeti i sviestu istepta ir dziuvesiais pabarstyta skarda. Kepti orkaiteje. Patiekti su raugintais ar marinuotais agurkais, raugintais kopustais, marinuotu darzoviu mi..

Recepto vertinimas: 1

Troškinti burokėliai

Burokėliai gerai nuplaunami ir išverdami nenulupus. Paskui jie nulupami, sutarkuojami daržovių tarka, pridedama padažo, grietinės, pakepintų svogūnų, druskos, acto ir troškinama 15 -20 minučių. Burokėliai patiekiamai kaip priedas prie kiaulienos ar avienos. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Graikiškas apkepas

Baklazana supjaustyti griezineliais, pasudyti ir truputi apkepinti alyvuogiu aliejuje abi puses.I kiaulienos ir jautienos farsa sudeti susmulkinta cesnaka, svoguna, iberti raudonelio, juoduju pipiru, rozmarino, druskos.Pomidorus supjaustyti kubeliais. Fermentini suri sutarkuoti. Visus siuos ingridie..

Recepto vertinimas: 0

PRANCŪZŲ VIŠTIENOS TROŠKINYS SU VYNU

Keptuveje ikaitinkite alieju ir sviesta. Apkepkite vistiena is abieju pusiu, mazdaug 8-15 minuciu, kol graziai pagels. Perdekite vistiena i troskintuva. Likusiuose riebaluose apkepkite svogunelius, isgriebkite ir sudekite ant vistienos. Truputi pasmulkine kiauliena pakepinkite keptuveje apie 2-3 min..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA MĖSA SU KIVIAIS

Kivius nulupame, supjaustome nedideliais gabaliukais. Mesoje (gali buti bet kokia, kuria megstate : kiauliena, jautiena, versiena) padarome ipjovas kiseneles, paskirstydami jas tolygiai per visa mesos pavirsiu. I kiekviena kisenele idedame dalele kivio, truputi druskos ir ka tik sumalto juodojo pip..

Recepto vertinimas: 0

Kepta kiauliena su grybais

Kiaulienos griežinėlius išmušti, pasūdyti, apibarstyti pipirais ir iš abiejų pusių kepinti, kol apsitrauks rausva plutele. Mėsą galima apkepinti ir paniruotą (suvilgytą kiaušinyje ir apvoliotą maltais džiūvėsėliais); tuomet riebalų imama daugiau. Supjaustytus grybus patroškinti ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių vėdarai

Įdarui nuskustas bulves sutarkuoti. Lašinukus smulkiai supjaustyti, pakepinti su svogūnais ir supilti į tarkius, sudėjus mairūną, druską, viską išmaišyti. Žarnas gerai išvalyti, ištrinti druska su česnaku, išplauti ir nekietai prikimšti įdaro. Skardą patepti riebalais, įpilti tr..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos šonkauliukai su rozmarinu (Ramunės)

Šonkauliukus nuplauti, nusausinti, padalyti porcijomis, pabarstyti druska ir pipirais. Paruošti marinatą: rozmariną susmulkinti, išmaišyti su garstyčiomis, raudonėliu ir mairūnu. Aptepti juo mėsą ir sudėti į indą, sluoksniuojant su lauro lapais. Indą pridengti, įdėti į šaldytuv..

Recepto vertinimas: 0

Kepsneliai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu (Ramunės)

Mėsą įtrinkite druska, prieskoniais ir pakepinkite aliejuje. Kriaušes nulupkite, perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas, sudėkite į verdantį vandenį ir keletą minučių pavirkite. Ant kiekvieno mėsos gabalėlio dėkite po pusę kriaušės, ant jų - krėskite iš 50 g sūrio, išsukto ..

Recepto vertinimas: 0

Sojų kepsniai su pievagrybiais ir ferment. sūriu

Soju paplotelius 2 vai. pamerkiame i kiaulienos prieskoniais paskaninta verdanti vandeni. Tuomet juos nuspaudziame, apvoliojame kiausinio plakinyje ir miltuose. Apkepame aliejuje. Padazui svieste kepiname kubeliais supjaustyta svoguna ir griezineliais supjaustytus pievagrybius. Paskaniname druska ir..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutas su pievagrybiais

100 g pievagrybių supjaustyti mažais skrituliukais ir pakišti juos kalakutui po oda. Iš lašinių, galvijų kepenų ir grybų paruošti faršą. Įdėti druskos, pipirų ir įdaryti gauta mase kalakutą. Angą užsiūti, kalakutą apvynioti virve, įdėti į karštą orkaitę ir kepti apie 2 v..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20