Kiauliena, kiaulienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiauliena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiauliena/5

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Ryžių troškinys su mėsa ir daržovėmis

Kumpi supjaustome kubeliais, apkepame keptuveje su aliejumi. Dedame i puoda su trupuciu vandens ir verdame. Apkepame keptuveje su aliejumi susmulkinta svoguna, stambiai supjaustytasmorkas, paprikas ir sudedame kartu su mesa. Iberiame prieskoniu ir verdame 20-25 min. Tada suberiame nuplautus ryzius. ..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanų apkepas su mėsa

Baklažanus kepti orkaitėje, kol susiraukšlės, tada nulupti. Minkštimą supjaustyti, pasūdyti ir palikti 10 – 15 minučių pastovėti. Supjaustytus svogūnus pakepinti, po to sudėti susmulkintus pomidorus ir patroškinti. Ištroškinus įberti pipirų, petražolių lapelių. Baklažanus apd..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos kepenėlių paštetas

Kepenėlės supjaustomos ir 30 min. pamirkomos piene. Išgriebtos nusausinamos. Mėsa ir kepenėlės du kartus permalamos mėsmale. Įmušami kiaušiniai, supilamas konjakas (arba degtinė), ištirpinta želatina, suberiami prieskoniai, druska ir viskas gerai išmaišoma. Karščiui atsparaus ..

Recepto vertinimas: 3

Kiaulienos šonkauliukai sojų padaže

Dideliame puode užviriname 2l. vandens, sudedame nuluptą ir nuplautą morką, svogūną, laurų lapą, nuplautus ir supjaustytus kiaulienos šonkauliukus. Paverdame 10 min., po to kiaulienos šonkauliukus išimame, nuvarviname ir aptepame medaus, citrinų sulčių arba acto ir sutrinto česnako ..

Recepto vertinimas: 3

Kiaulienos gabaliukų troškinys

Kiaulieną susmulkinti nedideliais gabaliukais ir apkepti iš visų pusių keptuvėje su aliejumi, kepti apie 15 minučių, kepimo metu pabarstyti druska ir pipirais (pagal skonį). Nuskusti bulves, nuplauti ir supjaustyti gabaliukais panašaus dydžio kaip ir mėsa, tą patį pada..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kiaulienos kumpis su kariu

Kumpi itriname druska, pipirais, kariu,mesos prieskoniais. Ant jo dedame stambiai supjaustytus cesnakus, svoguno pusziedzius. Kumpi sulenkiame, kad cesnakai butu kaip idaras, 3-4 kartus perrisame siulu. Apkepame keptuveje su nedideliu kiekiu aliejaus. Tada dedame i troskintuva supjaustyta morka, kum..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai blynai su mėsos padažu

Bulves nuskuskite ir sutarkuokite. Į masę įmuškite kiaušinį, sudėkite miltus, druską, prieskonius ir gerai išmaišykite. Blynus kepkite su įkaitintu aliejumi.Faršą apkepkite keptuvėje apie su aliejumi. Susmulkinkite keletą konservuotų pomidorų ir sudėkite juos į faršą. Taip pat ..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena grietinėlės ir garstyčių padaže

Supjaustykite riekutėmis pievagrybius. Nulupkite svogūnus, pakepinkite riebaluose ir išimkite iš keptuvės. Supjaustykite mėsą kelių centimetrų storio gabaliukais. Apkepkite juos riebaluose, pabarstykite druska ir pipirais. Sudėkite į keptuvę svogūnus bei pievagrybius kartu su mė..

Recepto vertinimas: 0

Austriškas "Vienos kepsnys"

Kiauliena sudedama ų indą, užpilama karštu vandeniu, sudedami prieskoniai, pasūdomą ir 1 val. troškinama ant silpnos ugnies. Po to sudedamos stambiai tarkuotos daržovės, kubiukais supjaustytos bulvės ir vėl kepama, kol bulvės suminkštės. Mėsa išimama ir supjaustoma griežinukais. D..

Recepto vertinimas: 0

Aluje troškintas kumpis

Sudėkite į didelį puodą kumpį bei daržoves, sumeskite laurų lapus ir užpilkite alumi. Virkite apie pusantros valandos. Kiaulienos kilogramas vidutiniškai verda apie 50 min. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Išvirusio kumpio viršų supjaustykite kryžmai ir užberkit..

Recepto vertinimas: 0

Picos pyragas

Tešlos gaminimas:sumetam miltus, keptuvėje ištirpinam sviestą, užpilam ant miltų. kiaušinį įkalam į grietinę ir suplakam. Miltus su sviestu išminkom. Gaunasi vadinama smėlio tėšla, na pajusite kai miltai taps panašus į drėgną smėliuką. Dabar ipilkim grietinę, tik po truputi, k..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos eskalopas su apelsinais ir raudonėliu

Pirmiausia pagaminkite padažą. Nulupkite keletą apelsino žievės riekelių, atidėkite. Nupjaukite apelsino viršų ir apačią, nulupkite, įpjaukite membranas, kad liktų tik minkštimas, išimkite sėklas. Šiuos veiksmus atlikite taip, kad skystis varvėtų į dubenėlį. Supjaustykite min..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių plokštainis su mėsa

Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, užplikomos verdančiu vandeniu, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, suberiami kapoti svogūnai, mairūnas, pasūdoma ir gerai išmaišoma. Kiauliena supjaustoma gabaliukais ir apkepinama. Riebalais išteptoje skardoje sluoksniuojamos paruoštos bu..

Recepto vertinimas: 3

Virtos kiaulienos kojos

Kiaules kojas virti 2 valandas. Po valandos įdėti druskos, pipirų, supjaustytas daržoves. Išvirus, patiekti šaltą. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 2

Kiaulienos nugarinė su paprikomis

Kiaulienos nugarinę supjaustome 1-1,5 cm storio griežinėliais, išmušame mėsai skirtu plaktuku ir įtriname kiaulienos prieskoniais. Nugarinės gabalėlius apvoliojame kiaušinių plakinyje, miltuose ir iškepame aliejuje.Paprikas ir svogūną supjaustome kubeliais ir apkepiname su sviestu. Sup..

Recepto vertinimas: 5

Vengriškas guliašas

Mėsą supjaustome dideliais gabalais, sudedame į storadugnį puodą su įkaitintais taukais ir nuolat maišydami trumpai pakepiname. Svogūnus nulupame, supjaustome žiedais, suberiame į puodą su mėsa ir smarkiai maišydami kepame 5 minutes. Supilame actą, sultinį, įberiame pipirų, maltų..

Recepto vertinimas: 4

Daržovėmis Įdaryta nugarinė

•Kiaulienos nugarinę supjaustome 2 cm storio griežinėliais ir juose įpjauname kišenėles. Gabalėlius ir jų vidų įtriname prieskoniais. Paliekame 1 val.•Įdarui burokine trintuve sutarkuojame salierą, morkas ir fermentinį sūrį. Suplakame kiaušinį su druska ir sumaišome su daržov..

Recepto vertinimas: 0

Spurgos su abrikosų džemu

350 g miltų persijoti į dubenėlį. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles. Supilti pieną, įberti šaukštelį cukraus bei šaukštelį miltų ir paruošti įmaišalą. Jį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Į dubenėlį su miltais ir įmai..

Recepto vertinimas: 5

Čili kon karne troškinys

Pupeles pamerkti nakčiai arba ryte, prieš darymą, pavirti. Mėsą supjaustyti gabaliukais ir pakepinti taukuose tol, kol susidarys rusva plutelė. Po to sudėti pupeles ir viską apipilti mėsos sultiniu, troškinti ant silpnos ugnies. Nulupti svogūną ir pomidorus, supjaustyti didesniais gaba..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos steikai su paprikomis

Ikaitintame aliejuje su sviestu pakepame susmulkintus svogunus, imbiera ir cesnaka. Juos sustumiame i keptuves krasta, o keptuveje iki geltonumo apkepame kiauliena. Toje pacioje keptuveje apkepame ir siaudeliais supjaustytas paprikas. Tuomet viska sudedame i keptuve, uzpilame ananasu sultis, vyna, s..

Recepto vertinimas: 1

Bulvių plokštainis su mėsa

Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, užplikomos verdančiu pienu, suberiamos manų kruopos, įmušami kiaušiniai, suberiami kapoti svogūnai, mairūnas, pasūdomą. Viskas gerai sumaišoma. Kiauliena supjaustoma gabaliukais ir apkepinama. Į riebalais išteptą skardą sluoksniuojamos p..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos išpjova su obuoliais (Ramunės) (foto)

Kiaulieną supjaustykite skersai raumens skaidulų maždaug 2 cm pločio riekelėmis, sumaišykite su sojos padažu ir palikite kokiai valandai. Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite stambiomis juostelėmis. Miltus dubenėlyje sumaišykite su druska. Aliejų įkaitinkite k..

Recepto vertinimas: 0

Aluje kepti kiaulienos maltiniai su voveraičių įdaru

Faršą sumaišome su išplaktu kiaušiniu, duonos riekelėmis, prieskoniais, krakmolu ir svieste pakepintais svogūno kubeliais. Įdarui svieste pakepiname smulkintą svogūną su voveraitėmis, paskaniname druska, sumalame mėsmale ir sumaišome su krakmolu. Formuojame maltinius įdėdami po ša..

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai rageliai su kiaulienos įdaru

Žalios bulvės sutarkuojamos, sudedamos sugrūstos virtos bulvės, kiaušinis, grietinė, pasūdoma ir viskas išmaišoma. Įdarui kiauliena sumalama, sudedamas smulkiai supjaustytas riebaluose pakepintas svogūnas, pipirai, pasūdoma. Iš bulvių masės daromi paplotėliai, uždedama paruoš..

Recepto vertinimas: 4

Lietiniai su mielėmis (rusiški blynai)

Vandenį sušildykite iki 35 – 40, sudėkite druską, cukrų ir su trupučiu pašildyto vandens ištrintas mieles. Papildomai persijokite miltus ir užmaišykite tešlą. Baigdami maišyti supilkite pašildytą margariną , išmaišykite, apibarstykite miltais, pastatykite ant šilto vandens puod..

Recepto vertinimas: 4

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20