Kiauliena, kiaulienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiauliena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiauliena/19

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Kiaulienos muštiniai su ananasais

Mėsos gabalėlius šiek tiek pamušti, įtrinti druska ir pipirais, aptepti garstyčiomis. Mažus mėsos gabaliukus įpjauti ir prikimšti ananasų bei sūrio. Ant didesnių mėsos gabalėlių uždėti įdaro, užlenkti kepsnio kraštus ir susmeigti mediniu šipuliuku. Kiaušinį išplakti su drus..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių vėdarai 2

Įdarui nuskustas bulves sutarkuoti. Lašinukus smulkiai supjaustyti, pakepinti su svogūnais ir supilti į tarkius, sudėjus mairūną, druską, viską išmaišyti. Žarnas gerai išvalyti, ištrinti druską su česnaku, išplauti ir nekietai prikimšti įdaro. Skardą patepti riebalais, įpilti t..

Recepto vertinimas: 0

Grybų užkandis

Salotine iškloti salotų lapais ir eilutėmis sudėlioti kumpį, dešrą su kepsniu, įvairiai sudėlioti griežinėliais pjaustytas daržoves ir grybus. Grietinę suplakti su citrinos sultimis ir prieskoniais ir užpilti ant sudėliotų mėsos ir daržovių eilučių. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Kimšti paukščių kakleliai

Paukščių kaklelių odą nusmaukti nuo kaklo kaulėtosios dalies ir išplauti. Paukštienos kepenėles, skilvelius, širdeles, sparnelius ir kiaulieną išvirti ir sumalti mėsmale. Kartu sumalti česnakus ir svogūną. Į mėsos masę įberti pipirų, druskos, sudėti išmirkytas pyrago riekeles..

Recepto vertinimas: 0

Dešrelės su medumi ir sezamų sėklomis

Sumaišome sojų padažą su medumi. Sojų padažo ir medaus mišiniu aptepame dešreles. Apibarstome sezamų sėklomis. Kepame grilyje 6-8 minutes. Į kiekvieną dešrelę įsmeigiame po iešmelį. Tiekiame su salotomis. ..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su ryžiais

Viščiukus įtrinti česnaku, pabarstyti druska, supjaustyti gabaliukais. Kiaulieną supjaustyti plonomis juostelėmis. Viščiuko gabaliukus ir kiaulieną sudėti į keptuvę ir svieste apkepti. Įdėti smulkiai pjaustytą svogūną, pomidorų padažą, įpilti baltojo vyno ir sultinio, apibarst..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys su vaisiais

Mėsą įpjauti. Ten įdėti slyvų, obuolių. Tada mėsą palaistyti verdančiu vandeniu ir kepti orkaitėje. Vėliau apibarstyti druska, pipirais, garstyčiomis. Patiekti šaltą. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

KIAULIENA SU SPANGUOLIŲ PADAŽU

I negilu dubeni suberti miltus, pipirus ir siame misinyje apvolioti mustini. Keptuveje pakaitinti alieju, ideti mustini ir kepti, kol abi puses paruduos, tada isimti ir uzdengti, kad neatvestu. Keptuveje istirpinti sviesta, supilti miltus, obuoliu sultis, suberti cukru, spanguoles ir misini uzvirint..

Recepto vertinimas: 0

KUBIETIŠKA KIAULIENA

Kiaulienos file supjaustome i 4 dalis ir pamusame, pabarstome prieskoniais, apkepame is abieju pusiu, supilame grietinele. Sudedame gabaleliais pjaustytus konservuotus vaisius, supilame persiku sirupa. Uzviriname, pabarstome ''Vegeta'', supilame vyna bei iberiame dziovintu baziliku, uzviriname, sude..

Recepto vertinimas: 0

Harbonarų spagečiai

Nedidelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir 2-3 minutes pakepinkite svogūnus, kol truputį pagels. Sudėkite į keptuvę kumpį ir kepinkite apie 5 minutes, kol apskrus. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir padėkite šalia. Dideliame inde išplakite trynius ir grietinę, įberkite druskos, pip..

Recepto vertinimas: 0

Krovainis

Miltai suminkomi su krauju ir druska. 2—3 val. tešla laikoma šiltai. Po to daromi nedideli kepaliukai ir kepama kaip duona. Žemaitiškas patiekalas. ..

Recepto vertinimas: 0

Virtos kiaulių kojelės

Kiaulės kojeles išilgai perkirsti pusiau, užpilti šaltu vandeniu. Užvirinti, nugraibyti atsiradusias putas ir virti 2-2,5 valandos ant mažos ugnies. Po valandos pridėti druskos, prieskonių ir prieskoninių daržovių. Išvirusias kiaulių kojeles patiekti karštas su virtais žirniais arba ..

Recepto vertinimas: 0

BURGUNDIŠKOS DEŠRELĖS

I kiaulienos farsa imusame kiausini, supilame grietinele, suberiame prieskonius ir gerai ismaisome. Farsa kemsame i zarnas. Desreles vartydami kepame aliejuje. Rukyta sonine supjaustome kubeliais pakepiname. Sudedame kubeliais pjaustyta svoguna. Kai svogunas suminksteja, sudedame kubeliais pjaustytu..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos steikai su paprikomis

Įkaitintame aliejuje su sviestu pakepame susmulkintus svogūnus, imbierą ir česnaką. Juos sustumiame į keptuvės kraštą, o keptuvėje iki geltonumo apkepame kiaulieną. Toje pačioje keptuvėje apkepame ir šiaudeliais supjaustytas paprikas. Tuomet viską sudedame į keptuvę, užpilame anana..

Recepto vertinimas: 0

Liežuvautojos užkandis

Liežuvį išverdame su prieskoniais. Ausis paverdame 20 min. Į jas įvyniojame pipirais įtrintą liežuvį ir šiaudeliais supjaustytą morką. Šį vyniotinį susukame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir verdame su prieskoniais.Karštą vyniotinį paslegiame ir atšaldome..

Recepto vertinimas: 5

Kiauliena, paruošta uruapaniškai (Cerdo estilo uruapan)

Mėsą supjaustykite 4-6 cm dydžio kubeliais. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Svogūną stambiai supjaustykite. Daržoves nuplaukite. Morkas nuskuskite ir, kaip ir salierą, smulkiai supjaustykite. Užvirinkite 750 ml vandens su svogūnu, česnaku, morka, salieru ir lauro lapu. Sudėki..

Recepto vertinimas: 0

Padažas su raugintais agurkais

Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais. Kiek patroškinus, sudėti nuluptą smulkiai supjaustytą raugintą agurką ir ankštinį pipirą. Pagamintą padažą pagardinti garstyčiomis ir tarkuotais krienais. Patiekti prie virtos kiaulienos, avienos ir jautienos. ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti sojų paplotėliai su sūriu

Soju paplotelius uzpilame gausiai prieskoniais paskanintu verdanciu vandeniu (apie 2 stiklines). Paliekame 2 vai. Tuomet vandeni nupilame, paplotelius ipjauname ir i vidu idedame po riekele surio. Ipjautus krastus suspaudziame. Paplotelius apvoliojame miltuose, pasudytame kiausiniu plakinyje ir dziu..

Recepto vertinimas: 0

KRŪTINĖLĖ, KIMŠTA LIEŽUVIAIS

Liezuvius nuplauti, deti i inda, uzpilti paruostu saltu marinatu ir paslegti. Palaikius 5-6 dienas, liezuvius isvirti. Is krutineles isimti kaulus, viduje padaryti ertme. Ja prikimsti isvirtais liezuviais ir krasta uzsiuti. Taip paruosta krutinele deti i riebalais patepta skarda, ipilti truputi vand..

Recepto vertinimas: 0

URALIETIŠKAI ĮDARYTI POMIDORAI

Ismirkyta ir nuspausta duona permalti mesmale. Virta mesa taip pat sumalti. Sudeti smulkiai kapotus zaluminus, taukuose pakepintus svogunus, smulkinta cesnaka, sultis, prieskonius. Viska ismaisyti. Pomidoru vidu isskobti sauksteliu. Idara sudeti i paruostus pomidorus. Sudeti pomidorus i riebalais is..

Recepto vertinimas: 0

PADAŽAS SU RAUGINTAIS AGURKAIS

Pomidoru tyre troskinti kartu su svogunais. Kiek patroskinus, sudeti nulupta smulkiai supjaustyta rauginta agurka ir ankstini pipira. Pagaminta padaza pagardinti garstyciomis ir tarkuotais krienais.Patiekti prie virtos kiaulienos, avienos ir jautienos...

Recepto vertinimas: 1

Kiaulienos griežinėliai su daržovėmis

Mėsą pamušti, pakepinti, apibarstyti druska, pipirais ir laikyti šiltai. Tada pakepinti svogūną, įpilti sultinio, sudėti supjaustytas bulves. Mėsos griežinėlius sudėti ant bulvių, o ant mėsos – supjaustytus pipirus, pomidorus, prieskonius. Uždengus, troškinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos muštiniai džiūvėsėliuose

Iš nugarinės arčiau prie sprando atpjautus muštinius gerai išmuškite, įkirskite sausgysles, kauliuką suskuskite, apibarstykite druska, pipirais ir suvilgykite kiaušinyje. Tada apvoliokite džiūvėsėliais ir kepkite įkaitintuose riebaluose, kol pasidarys gražios aukso spalvos. Baikite k..

Recepto vertinimas: 0

Varškės padažas

Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, į ją sudėti prieskonius, įpilti skysčio, aliejaus ir viską gerai išplakti. Jei varškė riebi arba padažas duodamas prie riebios mėsos, vietoj aliejaus įpilti skysčio. ..

Recepto vertinimas: 0

ŠAŠLYKAS su pomidorais

Mėsą supjaustyti gabalėliais. Svogūnus supjaustyti žiedeliais. Pomidorus supjaustyti skiltelėmis. Mėsą pasūdyti, papipirinti, sudėti svogūnus ir pomidorus, gerai išmaišyti. Marinuoti 6-8 val. Ant iešmų mėsa veriama be svogūnų ir be pomidorų. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20