Kiauliena, kiaulienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiauliena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiauliena/15

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Kiaulienos kepsnys

Mėsą išminkyti, apšlakstyti citrinų sultimis, įtrinti druska, pipirais, mairūnu ir česnaku. Palikti valandai vėsioje vietoje. Vėliau padaryti iš jos norimą formą, aprišti siūlais ir kepti taukuose kol apskrus. Tuomet perdėti į puodą, šiek tiek apšlakstyti sultimis ir uždengus ..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su žirniais

Žirnius 6 valandas mirkyti. Į puodą sudėti mėsą, ant jos žirnius, supjaustytas daržoves, įpilti vandens, pagardinti ir troškinti 2 valandas. Paskui mėsą išimti, supjaustytti ir vėl sudėti atgal. Patiekti su grietine. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTA NUGARINĖ, KEPTA GRILYJE

Jautienos nugarines gabaleli ipjauname, pridedame idaro. Pabarstome prieskoniais ir suvoziame. Su smeigtuku susmeigiame krastus, kad kepant neisbegtu idaras. Pries kepant pabarstome prieskoniais. Tiekiame su grilyje kepta cukinija...

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys

Majonezą sumaišyti su krienais, prieskoniais ir aromatine druska. Šiuo mišiniu aptepti kumpį ir palikti 8-12 val. šaldytuve. Kai mėsa pasimarinuos, uždengti folija ir kepti 1-1,5 val. Kepant mėsą pavartyti. ..

Recepto vertinimas: 5

Jautienos išpjovos vyniotinis su įdaru

Jautienos išpjovą nuplauname ir nusausiname. Aštriu peiliu iš viršaus įpjauname išpjovą iki vidurio, apverčiame ir dar kartą įpjauname iki vidurio. Ištiesiame ir paspaudome pirštais, kad mėsa tolygiai pasiskirstytų. Gaminame įdarą. Džiovintus caisius nuplauname. Pamirkome ši..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų salotos su bazilikais ir kiauliena

Špinatus nuplauname, nuvarviname ir suplėšome. Į dubenį dedame suplėšytus špinatus, susmulkintus bazilikų lapus, pakepintus kedrų riešutus ir viską sumaišome. Kiaulienos šoninę supjaustome plonomis juostelėmis, dedame į įkaitintą keptuvę, kepame, kol mėsa gražiai apskrunda. I..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, kepta džiovintų abrikosų tyrėje

Sumaišyti visus komponentus, išskyrus mėsą. Troškinti 8 - 10 min, nustačius maksimalų galingumą, kol abrikosai suminkštės, maišant 2-3 kartus. Išimti citrinos žievelę. Pagamintą tyrę padėti į šalį. Perdėti į skardą mėsą ir užpilti pusė kiekio tyrės. Kraštus uždengti al..

Recepto vertinimas: 0

Kepti sojų paplotėliai su sūriu

Sojų paplotėlius užpilame gausiai prieskoniais paskanintu verdančiu vandeniu (apie 2 stiklines). Paliekame 2 vai. Tuomet vandenį nupilame, paplotėlius įpjauname ir į vidų įdedame po riekelę sūrio. Įpjautus kraštus suspaudžiame. Paplotėlius apvoliojame miltuose, pasūdytame kiaušini..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, troškinta su svogūnais

Kiauliena supjaustoma gabalais, apkepinama riebaluose, sudedami supjaustyti svogūnai, morkos, prieskoniai, užpilama trupučiu sultinio, pasūdoma. Viskas ištroškinama. Valgoma su virtomis bulvėmis ir troškintais svogūnais. Aukštaičiai šį patiekalą gamina pietums. ..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška sriuba

Mėsą supjaustykite gabaliukais. Prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, pakepinkite mėsą taip, kad apskrustų is visų pusių. Nuvalykite česnakus, perpjaukite juos per pusę ir kartu su pomidorų tyre, paprika bei raudonėliais sudėkite į mėsą. Į puodą įpilkite 750 ml vandens, 250 ml raudon..

Recepto vertinimas: 0

Kukuliai su fermentiniu sūriu

Į mėsą suberti džiūvėsėlius, petražolių lapelius, sūrį, sukapotą česnaką, pipirus, druską ir gerai išmaišyti. Padaryti kukulius. Puode virti kukulius 20 minučių. Patiekti su makaronais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 5

Kiauliena, kepta su obuoliais ir slyvomis

Česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Slyvas taip pat supjaustome. Obuolius perpjauname per pusę, išpjauname sėklalizdžius ir dalį minkštimo. Kiaulieną dedame į kepimo formą. Įpjauname per visą odelę (viršų ir šonus). Į įpjovas įdedame česnako. Ant viršaus užpilame aliej..

Recepto vertinimas: 0

Kepsneliai su konservuotais persikais

Mėsą supjaustyti, apibarstyti pipirais ir 3 minutes pakepinti aliejuje. Persikus supjaustyti. Supilti persikų sultis, soją, garstyčias ir išmaišyti. Šiuo padažu apipilti mėsą ir troškinti 6 minutes. Tada mėsą sudėti į lėkštę, užpilti padažu ir apdėti persikų gabaliukais. Pati..

Recepto vertinimas: 4

Troškinti kiaulės inkstai su citrina (Ramunės)

Vandenyje išmirkytus inkstus nuplauti, sudėti į šaltą pasūdytą vandenį, pakaitinti, išėmus nuplauti, vėl užpilti vandeniu ir pavirinti. Supjaustyti griežinėliais, nuplauti, nusausinti, pavolioti miltuose, pakepinti, sudėti į troškintuvę. Svogūnus supjaustyti, pakepinti, suberti ..

Recepto vertinimas: 2

Troškinta kiauliena su marinuotomis daržovėmis

Kiauliena supjaustome pailgais gabaleliais, svoguno galvute - kubeliais ir apkepame, paskanine prieskoniais. I troskintuva ipilame 1 stikline vandens, sudedame pakepinta su svogunu kiauliena ir uzpilame likusiais riebalais. Uzdenge troskiname 15 min. Supjaustome marinuotas darzoves: agurkus - griezi..

Recepto vertinimas: 0

Padažas su garstyčiomis arba krienais

Į pagrindinį baltą padažą sudėti prieskonius ir išmaišyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir kiaušinių apkepas

Kapotus grybus, kiaulieną, svogūnus ištroškinti ir ataušinti. Į troškinį įpilti su pienu išplaktų kiaušinių, įdėti prieskonių, sumaišyti. Paruoštą masę sukrėsti į riebalais pateptą formą ir kepti, kol gerai iškeps ir paviršius paraus. Patiekti karštą su virtomis bulvėmi..

Recepto vertinimas: 0

Braškių salotos su kiaulpienėmis

Kiaulpienių lapus gerai nuplauname ir nuvarviname. Du apelsinus nulupame. Abu perpjauname per pusę, paskui supjaustome plonais griežinėliais. Iš trečiojo apelsino išspaudžiame sultis, sumaišome jas su cukrumi, maltomis aitriosiomis paprikomis ir aliejumi. Išplakame. Uogas nuplauname,..

Recepto vertinimas: 0

Medžiotojų kepsnys

Kiauliena supjaustoma tokiais gabalėliais kaip karbonadui, gerai išmušama ir pasūdoma. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Į faršą sudedami kepti svogūnai, druska ir pipirai. Ant mėsos dedamas įdaras, ir suteikiama apvali forma. Gaminys pavilgomas plaktame kiaušinyje..

Recepto vertinimas: 0

Kepta kiauliena su moliūgais

Moliuga supjaustome nedideliais kubeliais irapkepame keptuveje su sviestu. Svoguna susmulkiname ir apkepame keptuveje su aliejumi. I malta mesa imaisome kiausini, malta ismirkyta batona, kepta svoguna, kiausiniu, prieskonius, druska, gerai isminkome.I mazos kepimo formos apacia dedame moliugo, ant j..

Recepto vertinimas: 0

Burgundiškoji jautiena su grybais

Supjaustytą nedideliais gabaliukais mėsą apkepinti kiaulių taukuose (tam naudoti puodą su storu dugnu), tuomet įdėti svogūnų galvas (jei smulkios - nepjaustyti, jei stambesnės - padalinti į keturias dalis). Kai jos suminkštės, įberti miltus. Kai šie pagels, įdėti sutrintą česnak..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsneliai su pomidorais ir parmezanu (foto)

Pomidorus įpjaukite kryžmai. sudėkite į riebalais išteptą formą. Parmezaną sumaišykite su supjaustytomis petražolėmis, citrinos žievele ir sviestu. Sudėkite juos ant pomidorų. Įdėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių, ir kepkite 12-15 min. Mėsos gabaliukus pabarstyk..

Recepto vertinimas: 0

Maltos mėsos kepsnys su kiaušiniu

I mesa idedame susmulkinto ismirkyto batono, perplautu kmynu, kiausinio, prieskoniu, gerai isminkome. Tesla turi lipti prie ranku. Jei reikia, galima ipilti truputi vandens.Padarome kepsni, ispaudziame duobute ir apkepame keptuveje su trupuciu aliejaus. Kepsni idedame i skarda, i duobute imusame zal..

Recepto vertinimas: 0

BULVIŲ SALOTOS SU KIAULIENOS ŠONINE

Bulves supjaustome kubeliais, apibarstome smulkintais petrazoliu lapeliais. Keptuveje pakepiname kubeliais pjaustyta sonine, sudedame smulkintus svogunus, dar kiek pakepiname, pasudome, pabarstome miltais. Maisydami dar pakepiname, uzpilame vanderfiu su actu ir dar 10 min. paverdame. Karstu padazu u..

Recepto vertinimas: 0

Paršiukas su krienais

Išvalytą ir išplautą kiaulieną suvyniokite į pergamentinį popierių, užriškite virvute. Dėkite į didelį puodą, padardinkite druska, sudėkite prieskonines ar kitokias turimas daržoves ir virkite apie 1 valandą. Išvirę ataušinkite tame pačiame vandenyje, tada išimkite, kiaulieną..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20