Kiauliena, kiaulienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiauliena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiauliena/14

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Kiaulienos tištsriubė (Pozole)

Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite. Morkas nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Užvirinkite 2 l vandens su 1 svogūnu, 3 česnako skiltelėmis, 1 morka, 2 šakelėmis kalendrų ir 1 lauro lapu. Įdėkite nuplautą vištą ir pasūdykite. Priklausomai nuo vištos jaunumo vir..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos šašlykas su pikantišku padažu

Mėsa supjaustyti 2-3 cm storio gabaliukais, lašinius - 1 cm storio gabalėliais. Nuluptus svogūnus supjaustyti 1/2 cm storio griežinėliais. Paprikas nuplauti, perpjauti į keturias dalis, išimti sėklas, dar karta nuplauti ir supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais. Mėsa ir daržoves išmaišyti..

Recepto vertinimas: 1

Kiauliena su spanguolių padažu

Į negilų dubenį suberti miltus, pipirus ir šiame mišinyje apvolioti muštinį. Keptuvėje pakaitinti aliejų, įdėti muštinį ir kepti, kol abi pusės paruduos, tada išimti ir uždengti, kad neatvėstų. Keptuvėje ištirpinti sviestą, supilti miltus, obuolių sultis, suberti cukrų, spang..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos keksas

Viską sumaišome, gerai išminkome ir sudedame į kekso formą. Į vidurį galima įdėti sūrio juostelių ar gabalėlių. Sako, kad neblogai j. alyvuogės ( aš nebandžiau). Kepame orkaitėje. Į kitą skardą dedame bulves. Keptuvėje apkepiname daržoves ( morkas, žirnelius, šparagine..

Recepto vertinimas: 0

Berlynietiška nugarinė

Į įndą sudėti nugarinę, svogūnus, morkas, lauro lapelį ir kmynų. Kepti orkaitėje 30 minučių. Išimtą mėsą suvynioti į foliją ir palikti keletą minučių orkaitėje. Kepsio skystį perkošti ir supilti vyną bei miltus, įberti pipirų, druskos ir užvirti. Tada įdėti grieti..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir rūkytos mėsos salotos

Bulvės supjaustomos griežinėliais, apibarstomos kmynais. Keptuvėje pakepinama rūkyta kiauliena, sudedamas susmulkintas svogūnas, pakepinama, išberiama miltų. Maišant dar pakepinama, užpilama vandens ir acto, įberiama cukraus, druskos pagal skonį ir virinama 5 min. Bulvės užpilamos ka..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su grybais

Susmulkintą svogūną pakepinti svieste. Pievagrybius supjaustyti juostelėmis, sumesti į svogūnų masę ir dar truputį pakepinti. Užpilti sojos padažo, sukrėsti faršą ir uždengus 5-7 min. troškinti. Įberti prieskonių, įdėti aitriosios paprikos padažo. Makaronus išvirti pasūdytame..

Recepto vertinimas: 0

Kapoti kiaulienos pjausniai

Mėsa smulkiai sukapojama, sudedamas vandenyje išmirkytas ir nuspaustas pyragas, kiaušinis, prieskoniai, sugrūstas česnakas, pasūdomą ir viskas gerai išmaišoma. Masė padalijama į 4 dalis, formuojami pailgi pjausniai, voliojami miltuose ar džiūvėsėliuose ir kepami riebaluose ar alieju..

Recepto vertinimas: 0

Aviena provonsališkai

Avieną išmušti kapokle. Paruošti įdarą: kiaulieną sumalti mėsamale, suberti susmulkintas petražoles, įpilti konjaką, druską ir pipirus. Gautą masę gerai išmaišyti, uždėti ant išskleistos mėsos, suvynioti ir keliose vietose perrišti siūlu. Puode smarkiai įkaitinti aliejų..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštė kiauliena

Į miltus įberti druskos, kepimo miltelių, užpilti vandeniu ir užmaišyti tirštą tešlą. Įdėti supjaustytą mėsą. Į keptuvę dėti išimtus mėsos gabaliukus ir kepti. Paruošti padažą: morkas, papriką supjaustyti. Keptuvėje pakepinti 3 minutes, paskui sudėti ananasų gabaliukus, s..

Recepto vertinimas: 4

Briuselinių kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Kopūsto gūžę virti sultinyje. Į maltą mėsą sudėti supjaustytą ir pakepintą svogūną, kiaušinį, pipirų, mairūno, druskos, gerai išmaišyti ir padaryti kukuliukus. Baigiant kopūstams virti, sudėti mėsos kukulius ir virti 10 – 15 minučių. Patiekiant įberti petražolių lapelių..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kumpis su garstyčiomis

Virtą kumpį supjaustykite plonais, plačiais griežinėliais, iš abiejų pusių aptepkite stalo garstyčiomis ir apkepkite kiaulės taukuose. Į lėkštę dėkite bulvių arba pupelių tyrės, gabalėlį apkepto kumpio, ant jo uždėkite puselę kepto pomidoro. Vietoj pomidoro galima dėti ratuk..

Recepto vertinimas: 0

PEKINO KOPŪSTAI SU MĖSA IR SU RYŽIAIS

Kopustu lapus supjaustyti stambiai. Mesa supjaustyti mazais gabaliukais. Smulkiai supjaustytus svogunus ir ryzius pakepinti svieste. Viska sudeti i puoda, uzpilti 1.5 l verdancio pasudyto vandens ir virti ant silpnos ugnies. Baigiant virti, paskaninti pipirais, pagal skoni pasudyti...

Recepto vertinimas: 0

Vermišelių pica

Makaronus keletą minučių pavirti ir gerai nuvarvinti. Mėsą supjaustyti juostelėmis. Grybus susmulkinti kubeliais ir pakepinti svieste, įpilti grietinėlės, pabarstyti druska bei maltais pipirais. Kepimo formą ištepti riebalais, pabarstyti manų kruopomis. Makaronus padalyti į dvi lygias..

Recepto vertinimas: 1

Kaubojų kepsnys

60 g taukų sumaišyti su druska bei uoginėmis paprikomis ir šiuo mišiniu įtrinti mėsa, Likusius taukus (65 g) ir sviestą sukrėsti į 100 ml karšto vandens ir sudėti kitus marinato komponentus. Mėsą dėti į marinatą, laikyti šaltai ir porą kartų per dieną apversti. Kepsnį ant grot..

Recepto vertinimas: 3

BULVIŲ PLOKŠTAINIS SU MĖSA

Nuskustos bulves sutarkuojamos, nusunkiamos, uzplikomos verdanciu vandeniu, suberiami miltai, imusami kiausiniai, suberiami kapoti svogunai, mairunas, pasudoma ir gerai ismaisoma. Kiauliena supjaustoma gabaliukais ir apkepinama. Riebalais isteptoje skardoje sluoksniuojamos paruostos bulves ir apkepi..

Recepto vertinimas: 3

Žaliųjų šparaginių pupelių ir abrikosų salotos

Abrikosus užpilame šaltu vandeniu ir palaikome 3 val. Išmirkytus abrikosus kartu su vandeniu supilame į puodą, užviriname, uždengiame ir paverdame 5-10 min., kol suminkštėja. Nuvarviname, kiekvieną abrikosą supjaustome šiaudeliais, sudedame į salotinę ir sumaišome su tarkuotomis ape..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kumpis su pistacijomis

Padarome marinatą, įtriname mėsą ir paliekame parai ar dviem. Aišku, jei darysit mažus gabaliukus - užteks keletos valandų). Išimam iš marinato,nusausinam ir prikaišiojam pistacijų. Tada dedam į skardą, uždengiam folija,kepam apie 1 valandą. Tada nudengiam palaistom atsiradusiom su..

Recepto vertinimas: 0

Karbonada kruolija troškinys

Mėsą supjaustyti kubeliais ir taukuose troškinti tol, kol odelė paraduos. Nuluptas daržoves supjaustyti ir sudėti kartu su mėsa. Įpilti mėsos sultinio, vyno, įberti prieskonių ir troškinti apie 60 minučių. Vėliau sudėti pjaustytas bulves, moliūgą, obuolius, po 15 minučių - iš ..

Recepto vertinimas: 0

Švediški mėsos kukuliai II

Svoguna smulkiai supjaustome ir apkepame. Viska sudedame i viena inda ir gerai ismaisome. Is gautos mases formuojame mazus mesos kukulius.Keptuveje ikaitiname sviesta arba margarina ir kepame po 8-10 siu kukuliu. Kepdami keptuve kartas nuo karto pakratome, kad kukuliai apkeptu is visu pusiu.Kukulius..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos muštinis su medumi

Muštinius apšluostyti drėgna servetėle. Sumaišyti ketčupą su medumi ir juos apipilti. Kiekvieną muštinį papuošti citrinos griežinėliu. Palaikyti valandą orkaitėje neuždengtus. Toks padažas tinka ir vištienai. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adres..

Recepto vertinimas: 0

PRANCŪZIŠKAS ŽALUMYNŲ PADAŽAS SU DILGĖLĖMIS

Paruošti porą saujų žalumynų: kiaulpienių, dilgėlių, rūgštynių, petražolių, krapų, gelsvių lapų. Prie jų pridėti supjaustytus du kietai virtus kiaušinius, svogūną. Šią masę užpilti padažu, paruoštu iš stiklinės kefyro su trupučiu valgomosios druskos, pipirais, pusės ci..

Recepto vertinimas: 0

Vėrinukai su feta

Fetą supjaustykite stambiais kubeliais, nuplautų ir nusausintų porų baltąją dalį - maždaug 2 cm ilgio gabalėliais. Fetos kubelius susukite į mėsos griežinėlius ir pakaitomis su porų gabalėliais suverkite ant medinių iešmelių. Iš visų pusių (kol apskrus mėsos griežinėliai) a..

Recepto vertinimas: 0

Vafliai su slyvomis raudonajame vyne

MIltus supiltį į dubenį, palaipsniui pilti pieną, sirupą, berti druską, dėti trynius, sviestą, varškės sūrelį arba varškę ir minkyti tešlą. Suberkite sezamų sėklas ir palikti, kad išbrinktų. SLyvas ir cinamoną užpilti raudonuoju vynu. SLyvas užvirinti ant silpnos ugnies, pali..

Recepto vertinimas: 0

STRĖVOS SUKTINIS

Mesa ismusama, pabarstoma prieskoniais, druska ir ant jos dedamas idaras.Idaras: ismirkyti grybai isverdami, supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogunais. Atsaldytas idaras sumaisomas su sviestu ir is jo formuojamas volelis. Sudejus idara, mesa suvyniojama voleliu ir pamirkoma i ki..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20