Kiauliena, kiaulienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiauliena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiauliena/13

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Rumuniškos dešrelės

Bandelę išmirkyti, svogūną supjaustyti, pakepinti. Česnaką ištrinti su druska ir išmaišyti su mėsa. Sudėti svogūnus, išmirkusią bandelę ir įmušti kiaušinį. Išminkyti faršą ir suformuoti storas dešreles (10 cm ilgio), apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti riebaluose. Kai deš..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje kepamos papilvės juostelės (Ramunės)

Papilvė supjaustoma nykščio storio juostelėmis, kurios sudedamos į įkaitintą grilį ir kepamos 3 minutes.Likus kepti 1 min., mėsa aptepama aliejumi (tinka ir tirpintas sviestas), sumaišytu su žiupsneliu druskos ir mairūnu.Lėkštėje mėsa apibarstoma maltais pipirais, užpilama aštriu..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys grybų padaže

Visas gabalas kiaulienos įtrinamas citrinos rūgštimi arba citrinos sultimis, pabarstomas prieskoniais (pipirais, sutrintais lauro lapeliais) ir druska. Kepamas riebaluose uždengtame keptuve orkaitėje, palaistant sultimis. Iškepęs kepsnys supjaustomas, sudedamas į pusdubenį ir užpila..

Recepto vertinimas: 0

Mėsa su slyvų padažu (Ramunės)

Kiaulienos kumpį supjausčiau kaip karbonadui, pakapojau peiliu, užbarsčiau prieskonių ir kepiau aliejuje. Mėsą gerai apkepinau, išėmiau ir tą patį aliejų dėjau paeiliui : svogūną, pjaustytą kubeliais,pakepinau, paskui - smulkiai pjaustytą imbierą su slyvom, pabaigoj - česnak..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai kukuliai su juodos duonos įdaru

Bulves sumalame, sumaisome su kiausiniais, krakmolu, paskaniname druska ir gerai isminkome. Idarui svoguna susmulkiname ir apkepame keptuveje su sviestu, pasudome, iberiame trupinius, keleta minuciu pakepame, atvesiname ir darome kukulius su juodos duonos idaru. Kukulius verdame 15 min. pasudytame v..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių plokštainis su šonine

Nuskustas ir nuplautas bulves, svogūnus sutarkuoti. Sudėti mažais gabalėliais supjaustytą šoninę, įberti pipirų, druskos ir išmaišyti. Sukrėsti šią tešlą į pateptą riebalais kepimo skardą ir maždaug 1 val. kepti orkaitėje. Patiekti su raugintais ar šviežiais kopūstais. ..

Recepto vertinimas: 0

Suktinukai

Pirmos rūšies jautiena supjaustoma pailgais nedideliais gabalėliais, gerai išmušama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais. Kiauliena ar lašinukai irgi supjaustomi tokio pat dydžio gabalėliais, šiek tiek pamušami, apibarstomi prieskoniais ir uždedami ant jautienos, stipriai susu..

Recepto vertinimas: 0

Virta kiauliena

Jaunos kiaulės mėsa labai skani ir visų mėgstama virta ir patiekta be padažo. Išvirta sriuboje mėsa gražiai supjaustoma ir sudedama į pusdubenį. Puošiama žalumynais, virtomis daržovėmis. Prie šios mėsos duodama aštresnių priedų: tarkuotų krienų, raugintų agurkų, kopūst..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, troškinta su pupomis arba žirniais

Žirnius ir pupas perrinkti ir 6-8 valandas mirkyti. Pupoms reikia įpilti daug vandens. Kai jos išbrinks, vandenį nupilti. Ant troškintuvo dugno sudėti mėsą, ant jos - rūkytos kiaulienos odelę, žirnius arba pupas ir prieskonines daržoves, įpilti vandens, kad vos apsemtų produktus, paga..

Recepto vertinimas: 0

Čampandongo (paplotėliai su mėsos įdaru)

Smulkiai supjaustyti svogūną ir mėsą, pakepinti juos nedideliame augalinio aliejaus kiekyje. Įdėti sutrintų kmynų ir cukraus. Rusvai pakeptą mėsą aplieti citrinų sultimis, apiberti pipirais, smulkintais riešutais. Troškinti 15 minučių, o po to nuovirą nupilti. Atskirai paruošti t..

Recepto vertinimas: 0

Burokų lapų sriuba

I verdanti pasudyta vandeni suberiame kubeliais supjaustyta kiauliena ir verdame apie 20 min.Tuomet sudedame kubeliais supjaustytas bulves ir susmulkintus buroku lapus su stiebeliais. Baigiant virti suberiame prieskonius...

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su kedrų riešutais, petražolėmis ir citrina

Kiaulieną supjaustome 2 cm storio gabalėliais. Kiekvieną gabalėlį apvoliojame miltuose. Keptuvėje įkaitiname šaukštą aliejaus ir kepame kiaulieną iš abiejų pusių, kol ji gražiai parunda. Išimame iš keptuvės ir laikome šiltai. Petražoles stambiai supjaustome. Į keptuvę įp..

Recepto vertinimas: 0

Kraujiniai (dzūkiški) blynai

Supilti kefyrą, kraują, miltus, sodą, druską. Viską gerai išmaišyti, kad tešla būtų grietinės tirštumo, ir kepti blynus keptuvėje su įkaitintu aliejumi arba taukais. Iškepę blynai įgauna tamsų atspalvį.Day.lt ..

Recepto vertinimas: 4

Kaimiški pusryčiai

Svariai nuplaukite bulves. Puode užvirinkite sūdytą vandenį, sudėkite bulves ir virkite 20 -- 25 minučių. Kai bulvės isvirs, nukoskite ir dar siltas nulupkite. Palikite bulves atvėsti, tada supjaustykite. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Supjaustykite 75 g soninės ir pakepink..

Recepto vertinimas: 0

Žemaitiški veršienos maltiniai

Veršiena, kiauliena ir išvalytos silkės sumalamos kartu su išmirkytu ir nuspaustu pyragu, sudedamas plaktas žalias kiaušinis, prieskoniai, druska. Viskas labai gerai išsukama. Jei masė tirštoka, atskiedžiama saldžia grietinėle. Daromi 70—100 g ovalūs maltiniai ir kepami riebaluose a..

Recepto vertinimas: 0

Žemaitiški kepsneliai

Kiauliena supjaustoma keturkampiais gabaliukais, išmušama, įtrinamą sutrintų kadagio uogų ir druskos mišiniu, ant jos uždedama įdaro, pagaminto iš supjaustytų rūkytų lašinių, svogūnų ir juodos ruginės duonos trupinių. Kepsniukai gerai susukami, pamirkomi išplaktame kiaušinyje ..

Recepto vertinimas: 4

Gauruotkiunkė

Bulvės labai gerai nuplaunamos, išpjaunamos akutės ir neskustos supjaustomos skiltelėmis. Kiauliena ar lašiniai supjaustomi kubeliais, paspirginama. Į indą įpilama 1 stiklinė vandens, supilama spirginta kiauliena, sudedamos bulvės ir verdama ant mažos ugnies. Baigiant virti, sudedami du..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušės, pupelės ir lašiniai

Lasinius verdame apie 30 minuciu sudytame vandenyje (jei naudojami rukyti lasiniai, vandens nereikia sudyti). Pupeles sudedame i sultini, paskaniname druska, pipirais, pupeliu prieskoniais ir toliau verdame ant silpnos ugnies 20 minuciu. Sudedame nuluptas kriauses ir dar karta patroskiname 15 minuci..

Recepto vertinimas: 0

Šašlykai pomidorų sultyse

Indo, kuriame marinuosime šašlykus, dugną išklojame mėsos gabalėliais. Apibarstome juos prieskoniais. Tada dedame sluoksnį supjaustytų pomidorų ir svogūnų. Uždėję kiekvieną sluoksnį, rankomis stipriai suspaudžiame. Taip susluoksniuojame visą mėsą. Paslegiame ir marinuojame 6 va..

Recepto vertinimas: 0

Tirolietiški makaronai su kopūstais

Kopūstą supjaustykite juostelėmis, nuplaukite ir gerai nuvarvinkite. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Metaliniame troskintuve istirpinkite riebalus, sudėkite svogūnus ir kopūstus. Daržoves paskaninkite druska ir pipirais. Puodą uždenkite ir pamaisydami troskinkite daržoves 25..

Recepto vertinimas: 0

ŠIUPINYS

I puoda sudedamos kruopos, zirniai, pupeles, aliejuje pakepinti svogunai, uzpilama 2-3 l vandens ir uzvirinama. Tuomet sudedama mesa, prieskoniai, druska ir verdama, kol mesa suminkstes. Paskui isimama, sudedamos sutarkuotos kiek nuspaustos bulves ir, maisant mediniu saukstu, isverdama tarke.Gatavas..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos nugarinė

Mėsytė supjaustome gabalais ( 1 - 1 porcijai), trupučiuką pamušame, pabarstome prieskoniais, pavoliojame miltuose ir kepame aliejuje. Mėsą išėmus, dedame griežinėliais pjaustytus svogūnus ir pievagrybius. Apkepiname, įberiame baziliko, druskos. Galima įdėti grietinės. Tada sudedame..

Recepto vertinimas: 0

ŠVENTINIS KEPSNYS

Visus produktus, skirtus padazui, sutriname smulkintuvu. Jei padazas per tirstas, atskiedziame sultiniu, susidariusiu kepant kiauliena. Kiaulienos nugarine plonai ismusame, pabarstome prieskoniais, sudedame ismaisytus idarui skirtus produktus ir susukame. Kepame orkaitejei 70 C temperaturoje 15 minu..

Recepto vertinimas: 0

ŠVIEŽIŲ ŽIEDINIŲ KOPŪSTŲ SALOTOS SU RŪKYTA NUGARIN

Ziedinius kopustu ziedinelius nupjaustyti nuo stiebu. Ankstinius pipirus, agurkus, rukyta nugarine supjaustome siaudeliais. Viska sumaisome su majonezu, pagal skoni idedame prieskoniu. Papuosiame salotu lapais, petrazoliu sakelemis...

Recepto vertinimas: 0

Kopūstienė su pupelėmis

Pupeles 5-8val. užmerkti ir apvirti. Iš kaulų paruošti sultinį. Raugintus kopūstus užpilti trupučiu sultinio, įdėti pomidorų padažo, taukų, susmulkintą morką ir pamaišant 1,5val. troškinti. Į verdantį sultinį sudėti kopūstus, pupeles ir virti ant lėtos ugnies. Likus 10-15 mi..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20