Jautiena, jautienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Jautiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/jautiena/9

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Padažas su raugintais agurkais

Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais. Kiek patroškinus, sudėti nuluptą smulkiai supjaustytą raugintą agurką ir ankštinį pipirą. Pagamintą padažą pagardinti garstyčiomis ir tarkuotais krienais. Padažas tinka prie virtos kiaulienos, avienos ir jautienos ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos išpjova ant iešmo

Nupjauname išpjovos plėves ir išilgai, per visą ilgį, pasmeigiame ją ant iešmo. Kad kepdama mėsa neprarastų formos ir nesusitrauktų, pririšame ją prie iešmo stipriu natūralaus pluošto siūlu. Mėsą patepame aliejumi. Kepame virš karštų anglių, nuolat sukdami iešmą. Ant at..

Recepto vertinimas: 0

Emilijos lazanija

Pagaminkite tešlą, kai ji šiek tiek pastovės, ją iškočiokite ir supjaustykite juostelėmis. Paruoškite Bolonės padažą. Išvirkite lakštus pasūdytame vandenyje. Prieš virdami į vandenį įpilkite šaukštą aliejaus. Išvirtus lakštus sudėkite ant švarios medžiagos. Į riebal..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų lazanija

Puode patroškinkite mėsą, svogūnus ir česnakus. Nugriebkite riebalus. Supilkite pomidorus, pomidorų padažą, kečupą, baziliką, raudonėlį ir pipirus. Uždenkite puodą, sumažinkite ugnį ir dar 15 minučių maišydami patroškinkite. 10-12 minučių pavirinkite makaronų lakštus, kol ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos vyniotinis

Jautiena atpjaunama taip, kad būtų didesnis paviršius, išmušama, pabarstoma druska ir maltais pipirais. Ant viršaus suklojami plonai pjaustyti lašinukų griežinėliai, o ant jų - iš kiaušinių, pieno ir riebalų iškepta kiaušinienė. Taip paruošta jautiena atsargiai sukama į drobel..

Recepto vertinimas: 5

Šiupininė su mėsa ir grybais

Iš kaulų, mėsos ir prieskoninių daržovių išvirti sultinį ir iškošti. Svogūną supjaustyti ir kartu su paruoštais grybais ir pomidorų tyre ištroškinti svieste. Jautieną, kumpį, pieniškas dešreles supjaustyti smulkiais gabalėliais. Raugintą agurką nulupti, išilgai perpjauti į ..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos maltiniai

Triušienos maltiniai gaminami taip pat kaip ir jautienos. Patiekiami užpilti sviestu, su karšta kruopų koše, troškintomis ar virtomis daržovėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos vyniotinis

Mėsą išmušti, įtrinti druska, pipirais ir uždėti įdaro. Mėsą suvynioti, surišti ir apkepti. Tada įpilti 2 stiklines vandens, supjaustytas daržoves ir patroškinti. Į troškinimo padažą įberti miltų, pavirinti, perkošti ir įdėti grietinėlės bei vyno. Mėsą supjaustyti ir apip..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių sriuba

Paruošta vištiena sukapojama, jautienos kaulai susmulkinami, ir kartu su prieskoninėmis daržovėmis išverdamas sultinys. Verdama ant nekaitrios liepsnos, nuolat graibstant putas. Kiek pavirus, įberiama truputį druskos. Baigiant sultinį virti, įdedama pipirų, lauro lapelių ir, 5—10 min..

Recepto vertinimas: 0

Apetitiški maltinukai (Ramunės)

Duoną supjaustykite kubeliais ir išmirkykite piene. Svogūną ir česnaką nulupkite, supjaustykite kubeliais. Saulėgrąžas paskrudinkite keptuvėje. Svogūną ir česnaką apkepinkite su 2 šaukštais aliejaus. Duoną nuspaudę sumaišykite su faršu, svogūnu, česnaku ir kiaušiniu, įberki..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos su virta jautiena

Jautieną supjaustome 0,5 cm juostelėmis. Kriaušes supjaustome į 8 dalis, išimame sėklytes. Alyvuoges supjaustome griežinėliais. Jei vynuogės didelės, perpjauname jas pusiau. Šioms salotoms reikia keturių lėkščių. Jas išklojame salotų lapais. Ant viršaus paeiliui dedame produ..

Recepto vertinimas: 0

Ėrienos kepsnys

Ištrinkite mėsą prieskoniais bei žolelėmis, susukite ratu ir padėkite ant kepino skardos. Šonkauliukus apvyniokite folija, kad neapdegtų. Aptepkite mėsą aliejumi ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje orkaitės apačioje apie 2 val. Kepdami kartkartėmis apliekite mėsą aliejumi. P..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų padažas

Gaminant svogūnų padažą, kartu su kapotais svogūnais riebaluose pakaitinti ir pomidorų tyrę. Padažą pagardinti cukrumi, druska, galima apibarstyti pipirais. ..

Recepto vertinimas: 4

Jautienos salotos su smidrais

Smidrų stiebelius nulupti, pašalinti sumedėjusią žievę, užplikyti pasūdytu ir pasaldintu vandeniu ir palikti gerą pusvalandį, kol suminkštės. Aliejų sumaišyti su actu. įberti smulkaus cukraus, pjaustytų petražolių, užpilti neataušusius smidrus ir su jais patiekti jautieną. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos krūtinėlė su krienais

Mėsą nuplauname, nusausiname, įtriname druska ir šviežiai maltais pipirais. Šoninę supjaustome griežinėliais. Jais apdedame jautieną.Daržoves nuplauname, nuvalome ir supjaustome stambiais kubeliais. Laurų lapelį sutriname. Mėsą, daržoves ir laurų lapelį sudedame į "kepimo ra..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai krepšeliai su jautiena

Bulves nuskutame, nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje. Aliejų įkaitiname, nustatome stiprią kaitrą ir apkepiname mėsą iš abiejų pusių po 2-3 minutes. Tada apibarstome maltais pipirais, druska ir suvyniojame į foliją. Kol bulvės verda, pomidorus nuplikome, nulupame, supja..

Recepto vertinimas: 0

autienos kukulių sriuba su pievagrybiais

Užvirkite pasūdytą vandenį. Užminkykite is kukuliams skirtų produktų masę ir formuokite kukulius, sudėkite juos į verdantį vandenį. Suberkite kubeliais supjaustytą svogūną. 20 minučių pavirkite. Tada suberkite kubeliais supjaustytas morkas, bulves ir per pusę perpjautus pievagrybiu..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kepsnys su svogūnais

Morkas nuskusti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Sultinį užvirti, sudėti morkas ir pavirti 3 min. Morkas išimti. Paruošti baltą padažą: puodelyje ištirpinti sviestą, suberti miltus ir maišant pilti sultinį, o paskui – pieną. Maišant apie 10 min. pavirti ant lėtos ugnie..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su bulvėmis

Lašinukus ir mėsą smulkiai supjaustyti ir apkepinti kartu su svogūnu. Apibarstyti druska, pipirais, česnaku, įpilti vandens ir patroškinti. Tada ant viršaus sudėti supjaustytus pomidorus ir bulves. Apibarstyti druska, pipirais ir dar patroškinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas šaltas jautienos kepsnys (rostbifas)

Mėsą supjaustyti aštriu plonu peiliu kelių milimetrų storio griežinėliais. Varškę sumaišyti su krienais, įberti druskos ir cukraus. Paruoštą įdarą sudėti ant mėsos griežinėlių, susukti juos ir galą prismeigti degtuku. Suktinukus sudėti į dubenį, papuošti salotų lapeliais i..

Recepto vertinimas: 0

Vikos guliašas (4 asmenims)

Mėsą supjaustyti apie 1 cm kubeliais ir kepti aliejuje, kol gražiai apskrus. Mėsą išgriebti ir sudėti į puodą, o likusiame keptuvėje aliejuje pakepiname kečupą. Sausoje keptuvėje pakepinti miltus, kol gražiai pagels. Pakepintus miltus supilti į dubenėlį ir praskiesti vandeniu, kad ..

Recepto vertinimas: 1

RYTIETIŠKOS SALOTOS

Ryzius sumaisome su kubeliais pjaustyta jautiena, paprika, svogunu, supjaustytu skiltelemis, ir smulkintomis petrazolemis. Uzpilame majonezo, pipiru, druskos, citrinu sulciu ir aliejaus misiniu. Puosiame kiausiniu, svieziu pomidoru skiltelemis ir alyvuogemis...

Recepto vertinimas: 0

Japoniškos ryžių salotos

Jautieną išvirti pasūdytame vandenyje arba iškepti. Ryžius išplauti ir išvirti, tada suversti į kiaurasamtį ir perlieti šaltu vandeniu. Paskiau gerai ištrinkite kiaušinio trynį su garstyčiomis, cukrumi, actu ir druska. Tada plakdami pilame aliejų labai maža srovele. Turi gautis vien..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška kaimiška dešra

Į obuolių actą įdėti pjaustytas paprikų ankštis ir užvirti. Po to puodą nuimti nuo ugnies ir uždengti dangčiu. Actą perkošti per sietelį, pertrinti paprikas kartu su visais prieskoniais, palengva pilant actą. Supjaustyti mėsą ir sumaišyti su trintomis paprikomis ir prieskoniais. ..

Recepto vertinimas: 0

Rumuniškos dešrelės

Bandelę išmirkyti, svogūną supjaustyti, pakepinti. Česnaką ištrinti su druska ir išmaišyti su mėsa. Sudėti svogūnus, išmirkusią bandelę ir įmušti kiaušinį. Išminkyti faršą ir suformuoti storas dešreles (10 cm ilgio), apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti riebaluose. Kai deš..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18