Jautiena, jautienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Jautiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/jautiena/5

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

"SOČIOSIOS" SALOTOS

Bulves isverdame su lupenomis, dar karstas nulupame ir supjaustome kubeliais. Jautiena taip pat supjaustome kubeliais. Pora supjaustome griezineliais. Keptuveje istirpiname sviesta, pakepiname pievagrybius, didesnius perpjove per puse. Pomidorus supjaustome skiltelemis. Viska sumaisome. Alieju, acta..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos šonkauliukai, kepti su ananasais

Česnaką smulkiai supjaustome, sumaišome su šviežiai grūstais pipirais, garstyčiomis, pankoliais, gvazdikėliais, aliejumi ir šaukšteliu druskos. Gautu mišiniu įtriname supjaustytus šonkauliukus ir palaikome 10 minučių. Ananasą nuvalome, perpjauname išilgai pusiau, o po to skers..

Recepto vertinimas: 0

Suktinukai su šonine

Ant šoninės dėti gabaliukus mėsos ir po keletą slyvų. Pabarstyti aštria paprika, suvynioti ir susekti smeigtukais. Suktinukus sudėti ant riebalais išteptų grotelių ir kepti apie 10 minučių. ..

Recepto vertinimas: 0

Briuselio kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Kopūsto gūžę virti sultinyje. Į maltą mėsą sudėti supjaustytą ir pakepintą svogūną, kiaušinį, pipirų, mairūno, druskos ir gerai išmaišyti. Iš mėsos faršo padaryti kukuliukus. Baigiant kopūstams virti, sudėti mėsos kukulius ir virti 10-15 min. Sriubą išpilstyti į lėkšt..

Recepto vertinimas: 0

Aukštaitiški jautienos kukuliai

Jautiena sumalama mėsmale kartu su piene išmirkytu pyragu, sudedami supjaustyti ir svieste pakepinti svogūnai, sugrūsti kmynai ir druska. Masė gerai išmaišoma ir daromi apvalūs kukuliai, užpilami karštu sultiniu ir ištroškinami. Patiekiant kukuliai sudedami į pusdubenį, apibarsto..

Recepto vertinimas: 5

Pomidorų sriuba su makaronais

Mėsą nuplauti, užpilti šaltu vandeniu ir staigiai užvirinti. Kiek pavirus, sudėti daržoves, pasūdyti ir virti, kol mėsa išvirs. Išėmus mėsą, sultinį perkošti. Mėsą supjaustyti. Pomidorus smulkiai supjaustyti ir šutinti savose sultyse, kol suminkštės. Tuomet pertrinti per sietel..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių ir šampinjonų salotos

Virtas bulves supjaustykite, pasūdykite, pabarstykite pipirais. Jautienos sultinyje išvirtus grybus susmulkinkite, virtus kaušinius supjaustykite griežinėliais. Viską sumaišykite, užpilkite sultiniu ir palaikykite. Trynius ištrinkite su druska ir maišydami supilkite aliejų. Įberkite ži..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos ir grybų kotletai

Į jautieną sudėti svogūnus, plaktą kiaušinį. Viską gerai išmaišyti. Suberti supjaustytus grybus, druskos ir pipirų. Formuoti kotletus. Keptuvėje gerai įkaitinti aliejų ir apkepti kotletus iš abiejų pusių keletą minučių ant didelės ugnies. Padažui pomidorus užpilti verd..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpis

Veršienos kumpyje aštriu peiliu įpjauname "kišenėlę", įtriname druska, prieskoniais, susmulkintais česnakais ir paliekame šaltai per naktį.Svogūnus ir pievagrybius supjaustome kubeliais, sumaišome su grietine ir paskaninę druska bei pipirais patroškiname, kol išgaruoja susidaręs skys..

Recepto vertinimas: 0

Suvalkietiški muštiniai

Kepenys trumpai apvirinamos, sumalamos, pridedama svieste pakepintų smulkiai supjaustytų svogūnų, grūstų kmynų, pipirų, druskos ir viskas gerai išmaišoma, dedama ant supjaustytų ir išmuštų jautienos gabalų, stipriai susukama, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvės..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu pyragu. Jei mėsa liesa, pridedama pjaustytų lašinukų. Į mėsos masę įmušamas kiaušinis (baltymai išplakami atskirai), suberiami prieskoniai, pasūdoma ir labai gerai išsukama. Jei masė tirštoka, atskiedžiama pienu ar grietinėle. Iš masės da..

Recepto vertinimas: 5

Airiški kepsninės kotletai

Is prieskoniais paskanintos mesos minkykite farsa, lipdykite 4 kotletus, vyniokite juos i lasinukus, krastus susmeikite mediniais pagaliukais,Kotletus kepkite ant ikaitintu groteliu 12-15 minuciu, tiekite su skrebuciais, irgi skrudintais ant groteliu...

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiai įdaryti kumpiu su sūriu

Pievagrybius nuplauti. Išpjauti kotelį taip, kad galvutė liktų sveika. Į galvutę įdėti smulkiai supjaustytą šalto rūkymo kumpį. Ant kumpio sudėti sūrį sumaišytą su prieskoniais bei druska. Kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 20-25 minučių. Skanaus. (Nele)..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su cukinijomis ir baklažanu

Į didelę keptuvę įpilti 2 šaukštus aliejaus, įdėti šaukštą sviesto. Smulkiai supjaustyti svogūną, česnaką ir pakepinti. Sudėti mėsą. Po 5 min. įberti druskos, pipirų, raudonėlio, prieskonių sriubai, sudėti pjaustytus žalumynus. Mėsą išimti, atvėsinti. Vidutinio dyd..

Recepto vertinimas: 0

JAPONIŠKA RYŽIŲ MIŠRAINĖ

Jautiena isvirti pasudytame vandenyje arba iskepti. Ryzius isplauti ir isvirti, tada suversti i kiaurasamti ir perlieti saltu vandeniu. Paskiau gerai istrinkite kiausinio tryni su garstyciomis, cukrumi, actu ir druska. Tada plakdami pilame alieju labai maza srovele. Turi gautis vientisa majonezo mas..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena

Mėsą išvirti. Atskirai pasūdytame vandenyje išvirti per naktį išmirkytas pupeles. Paruošti padažą: ištirpinti sviestą, pridėti miltus ir pieną ir, nuolat maišant, kaitinti ant mažos ugnies. Labai svarbu, kad padažas neužvirtų. Jis turi būti pakankamai tirštas. Iš sultinio..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kepsnys (rostbifas)

Nuo mėsos nugramdyti plėves, įtrinti ją druska, pipirais ir palaikyti 30 minučių. Paskui apkepinti keptuvėje įkaitintuose riebaluose po truputį įpilant vandens. Apkepintą mėsą pastatyti į orkaitę ir kepti retkarčiais palaistant išsiskyrusiomis sultimis. Rostbifu (angį. Roast beef)..

Recepto vertinimas: 5

Troškinta jautiena su daržovėmis

Mėsą supjaustyti ir pakepinti kartu su svogūnais. Tada įpilti karšto vandens, sudėti prieskonius ir troškinti. Tada ant mėsos sudėti supjaustytas morkas, kopūstą, bulves. Daržoves pasūdyti ir dar patroškinti. Ištroškinus, viską apibarstyti krapais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 4

Mėsos vyniotinis su grybais

Mėsą sumalti mėsmale, sudėti vandenyje išmirkytus džiūvėsėlius, grietinę, prieskonius, įmušti kiaušinį ir minkyti, kol pasidarys vientisa masė. Iš jos padaryti apvalų vyniotinį, įdeti į keptuvę arba ugniai atsparią formą ir kepti 50 minučių. Retkarčiais patepti išripintai..

Recepto vertinimas: 0

BARSČIAI SU "AUSYTĖMIS"

Burokelius supjaustyti kubeliais, uzpilti rugsciomis sultimis, citrinos rugstimi ar actu parugstintu mesos sultiniu`ir apie 1 val. palaikyti. Po to sultini perkosti, paskaninti prieskoniais ir uzvirti. Mesos sultinys verdamas su prieskoninemis darzovemis. Jos pasirenkamos pagal skoni (petrazoles sak..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos žlėgtainis su vaisiais

Išgyslintą nugarinę supjaustyti 3-4 cm storio riekelėmis ir padaužyti peilio kotu. Mėsos gabalus įtrinti aliejumi, pabarstyti pipirais ir palikti kelioms minutėms. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, sudėti išilgai perpjautus bananus, ananasų griežinėlius, persikų puseles su uogiene ir ..

Recepto vertinimas: 0

Indiškas vištienos ragu (Mulligatawny)

Vištą supjaustykite gabaliukais, ištirpinkite 50 g sviesto, apkepinkite jame mėsą; sudėkite į lėkštę. Svogūnus ir česnakus nulupkite, susmulkinkite ir sugrūskite. Vištienos gabaliukus įtrinkite maltais juodaisiais pipirais, išimkite kaulus; mėsą supjaustykite mažais kubeliais, s..

Recepto vertinimas: 0

Kibinai

Abu pokelius sviesto arba tepaus riebalų mišinio truputi pasmulkinti(kad greičiau išsiplaktu).Viską sudedame į gilėsnį indą ir gerai išplakame iki vientisos masės).Pertepant galima įdėti skiltelėmis mandarinų(šv.vaisių turinčių truputį rūgštelės) (Irena)..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų salotos su pievagrybiais

I salotine sudedame spinatus, ant ju dedame supjaustyta jautiena, kukuruzus, susmulkintus pievagrybius ir ziedinius kopustus. Sumaisome su 1 saukstu citrinu sulciu, uzpilame padaza, papuosiame krapu sakelemis...

Recepto vertinimas: 0

Argentinietiškas jautienos sultinys (Potaje de la pampa)

Mėsą sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį. Sudėkite nuluptas, nuplautas, supjaustytas į 2-4 (pagal dydį) dalis daržoves: morkas, ropes, porus. Tada suberkite turkiškus žirnius, sudėkite gabaliukais supjaustytas salierų šaknis ir batatus. Valandą prieš baigiant virti įberkit..

Recepto vertinimas: 3

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18