Jautiena, jautienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Jautiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/jautiena/3

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Troškinta jautiena su daržovėmis

Jautieną užpilkite sultiniu ir troškinkite 1 valandą. Miltus pakepinkite svieste ir supilkite ant mėsos, taip pat supilkite pomidorų tyrę ir užvirinkite. Tada sudėkite apkepintas bulves ir daržoves. Prieskonius suriškite į vandeniui laidų maišelį ir įdėkite į troškinį ir viską ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kotletai su pievagrybiais

Mesa ir nuplautus pievagrybius sumalkite, suberkite susmulkinta cesnaka, imuskite kiausini, pasudykite ir iberkite pipiru. Viska gerai ismaisykite. Is paruostos mases padarykite kotletus, juos apvoliokite miltuose ir kepkite karstuose riebaluose. Pries patiekdami dar karta pabarstykite druska, pipi..

Recepto vertinimas: 4

AŠTRŪS MAKARONAI SU POMIDORŲ PADAŽU

Keptuveje ikaitinkit alyvuogiu alieju, sudekit stambiai supjaustytas cesnako skilteles, sviezius baziliko lapelius, iberkite dziovintos aitriosios paprikos. Viska truputi pakaitinkit. Tada sudekit konservuotus pomidorus su sultimis ir kaitinkit apie 10 minuciu. Kartkartemis vis ipilkite po sauksta j..

Recepto vertinimas: 4

ČANACHAI

Mesa supjaustyti gabaleliais, truputi pamusti ir apkepinti taukuose. Sudeti i tam skirtus molinius indus. Ant virsaus sudeti griezineliais supjaustytas darzoves ir susmulkinta cesnaka. I kiekviena indeli po truputi garstyciu, po puse sauksto grietines ir po 10g sviesto, pasudyti. Ipilti vandens tiek..

Recepto vertinimas: 0

Dilgėlių sriuba

Isvirti sultinį.Atskirai į verdantį vandenį sudėti nuplautas dilgėles, pavirinti 5 min, tada ispilti ant sietelio ir, kai nuvarvės, sumalti jas mėmale.Nuplautas rūgstynes sumalti kartu.Supjaustytas morkas, petražoles ir svogūnus paspirginti riebaluose. Į verdantį sultinį sudėti sumalt..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Kopūsto gūžė supjaustoma ir perpilama karštu vandeniu. Į verdantį vandenį suberiami kopūstai, jiems kiek apvirus, suleidžiami mėsos kukuliai ir kubeliais supjaustytos bulvės. Mėsos kukuliams mėsa sumalama, sudedami svieste pakepinti, smulkiai supjaustyti svogūnai, kiaušinis, malti ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta plekšnė su baklazanais

Baklazana perpjauname isilgai per puse, peiliu ipjauname jo minkstima, pabarstome druska, pipirais, paslakstome aliejumi ir kepame 180 C orkaiteje 25-30 min. Tuomet isgramdome iskepusio baklazano minkstima ir ji sumaigome sakute. Paprikas isvalome, isimame seklas, pabarstome druska bei pipirais ir 1..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynai su mėsos padažu

Bulves nuskuskite ir sutarkuokite. Į masę įmuškite kiaušinį, sudėkite miltus, druską, prieskonius ir gerai išmaišykite. Blynus kepkite su įkaitintu aliejumi.Faršą apkepkite keptuvėje apie su aliejumi. Susmulkinkite keletą konservuotų pomidorų ir sudėkite juos į faršą. Taip pat ..

Recepto vertinimas: 0

Aluje troškinta jautiena

Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 30 minučių šaltai. Tada pakepinti, užpilti alumi, įdėti kmynų, citrinos žievės, duonos plutelių ir troškinti. Patroškinus, mėsą supjaustyti ir patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 4

Picos pyragas

Tešlos gaminimas:sumetam miltus, keptuvėje ištirpinam sviestą, užpilam ant miltų. kiaušinį įkalam į grietinę ir suplakam. Miltus su sviestu išminkom. Gaunasi vadinama smėlio tėšla, na pajusite kai miltai taps panašus į drėgną smėliuką. Dabar ipilkim grietinę, tik po truputi, k..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota jautiena

Nuo mėsos nugramdyti plėves. Vandenyje pavirinti prieskonius, įpilti acto, vyno, įdėti citrinos gabalėlių ir ataušinti. Mėsą sudėti į pagamintą marinatą ir dažnai vartant laikyti šaldytuve 1--4 dienas (priklausomai nuo gabalo dydžio ir gyvulio amžiaus). Paskui išimti iš marinato..

Recepto vertinimas: 3

Marinuota jautienos išpjova

Sumaišyti lygiomis dalimis sojas, kečupą ir apelsinų sultis. Imbierą nulupti ir sutarkuoti bulvine tarka arba smulkiai sukapoti. Česnako skilteles smulkiai sukapoti. Viską sumaišyti su padažu, pridėti grūstų pipirų ir TABASCO padažo pagal skonį. Druskos dėti nereikia, nes sūrumą s..

Recepto vertinimas: 5

Padažas ryžiams iš Dramblio Kaulo Kranto

Mėsą supjaustykite gabaliukais. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Dideliame puode pašildykite aliejų, pakepinkite jame mėsą ir svogūnus. Įpilkite vandens (kad mėsa būtų tik apsemta), užvirinkite. Sudėkite turkiškus žirnius, nuluptus grybus, griežinėliais supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su slyvomis

Mėsą supjaustyti, išmušti, pavolioti miltuose ir pakepti. Tada mėsą apibarstyti supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, įdėti pomidorų padažo, įpilti karšto vandens ir troškinti. Kiek vėliau sudėti slyvas ir dar patroškinti. Patiekti su padažu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Graikiškas pupelių – faršo apkepas (Ramunės)

paragines pupeles supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais, bulves – šiaudeliais, kartu su keliais lapeliais raudonėlio, čiobrelio, druska pavirti 15 min. Vandenį nupilti, daržoves nuvarvinti. Svogūnus, česnakus susmulkinti, kartu su faršu pakepinti aliejuje, paskaninti druska, pipirais, trup..

Recepto vertinimas: 5

Mėsos vyniotiniai, įdaryti grybais

Jautieną išmušti, apibarstyti druska, pipirais. Ant kiekvieno gabalo uždėti šiaudeliais supjaustytų svogūnų, grybų, lašiniukų, petražolių lapelių ir suvynioti. Vyniotinius surišti siūlais, pakepinti įkaitintuose riebaluose iki rausvumo, tada įpilti vandens arba sultinio ir ištro..

Recepto vertinimas: 0

Vengriškas guliašas

Mėsą supjaustome dideliais gabalais, sudedame į storadugnį puodą su įkaitintais taukais ir nuolat maišydami trumpai pakepiname. Svogūnus nulupame, supjaustome žiedais, suberiame į puodą su mėsa ir smarkiai maišydami kepame 5 minutes. Supilame actą, sultinį, įberiame pipirų, maltų..

Recepto vertinimas: 4

Meksikietiškos salotos

Paplotėlius apšlakstyti aliejumi, apibarstyti maltais kmynais ir paskrudinti orkaitėje. Papriką, mėsą, svogūnus, avokadą supjaustyti. Salotas suplėšyti gabaliukais. Į keptuvę supilti sojų padažą, suberti likusius kmynus ir užvirinti. Tada sudėti papriką, svogūnus ir 3 minutes pat..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas sluoksniuotas varškės tešlos pyragas

Varškę išsukite su 6 kiaušinių tryniais ir druska iki vientisos masės. Supilkite pieną ir išmaišykite. Suberkite persijotus miltus ir vėl gerai išmaišykite. Likusius 6 kiaušinių baltymus išplakite iki standumo ir atsargiai įsukite į tešlą. Keptuvėje įkaitintame aliejuje vieną..

Recepto vertinimas: 3

Mėsos kukuliai

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu nuspaustu pyragu, sudedami svieste pakepinti smulkiai pjaustyti svogūnai, petražolių lapeliai, kapoti kietai virti kiaušiniai, prieskoniai ir druska. Viskas gerai išsukama, daromi pailgi kukuliai — „cepelinai", pavoliojami džiūvėsėliuose ir kep..

Recepto vertinimas: 0

Čili kon karne troškinys

Pupeles pamerkti nakčiai arba ryte, prieš darymą, pavirti. Mėsą supjaustyti gabaliukais ir pakepinti taukuose tol, kol susidarys rusva plutelė. Po to sudėti pupeles ir viską apipilti mėsos sultiniu, troškinti ant silpnos ugnies. Nulupti svogūną ir pomidorus, supjaustyti didesniais gaba..

Recepto vertinimas: 5

Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu

1. Mėsa iš visų pusių negiliai įpjauname, įtriname druska ir pipirais. Skardoje įkaitiname aliejų ir 20 min. kepame mėsą orkaitėje. Paskui ja dedame į puodą, supilame kepimo metu išsiskyrusias sultis, uždengiame dangčiu ir troškiname. 2. Svogūnus supjaustome išilgai į keturias d..

Recepto vertinimas: 0

Baršteliai su ausytėmis

Burokėliai išverdami, nulupami ir stambiai sutarkuojami. Iš mėsos, pakepintų prieskoninių daržovių, prieskonių ir džiovintų grybų išverdamas sultinys. Kai mėsa suminkštėja, sultinys perkošiamas, parūgštinamas citrinos rūgštimi ir užplikoma juo burokėliai ir duona. Uždengus ..

Recepto vertinimas: 0

JAUTIENOS ŠAŠLYKAI

Mesa supjaustyti gabaliukais po 30-40g. Smulkiai supjaustome svoguna ir sudedame su mesa i viena inda. Mesa pasudome, papipiriname, idedame bazilika. Citrinos sultis sumaisome su vyno actu. Viska uzpilame vyno actu ir pastatome saltoje vietoje 5-6 valandoms. Kepama ant zariju uzmovus ant iesmu. Skan..

Recepto vertinimas: 4

ČANACHAI II

Bulves, jautiena ir morka supjaustome kubeliais, dedame i canachines, uzpilame jautienos sultiniu, pridedame prieskoniu, uzpilame grietine, kecupu ir kepame orkaiteje 20-30 minuciu...

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18