Jautiena, jautienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Jautiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/jautiena/17

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Daržovių, bulvių ir mėsos košė

Viską sutriname. ..

Recepto vertinimas: 0

Vienos pjausnys

Mėsą aptepti aliejumi ir šiek tiek palaikyti kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Svogūnaus nulupti, supjaustyti 2mm storio žiedeliais, apibarstyti miltais, apkepinti su aliejumi kol gražiai pagels, išgriebti ir pasūdyti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir mėsą apkepti iš abiejų p..

Recepto vertinimas: 1

Marinuota veršienos filė su pankoliais

Mėsa paruošiama. Pankolio sėklos, kmynai, cukrus ir druska sumaišomi. Mišinys sukrečiamas ant mėsos, gerai pridengiama plėvele. Mėsa laikoma šaldytuve i 24-48 valandų. Prieš patiekiant mėsą į stalą, ji supjaustoma plonytėmis riekutėmis. Valgoma su svogūnų tzatziki ir marinuotais..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos griežinėliai, troškinti su serbentų padažu

Jautieną išmušame, pabarstome druska, pipirais, aptepame garstyčiomis ir apkepiname įkaitintame aliejuje. Apkepintus mėsos griežinėlius dedame į puodą, supilame sultinį, įdedame sviesto ir, nustatę mažą kaitrą, troškiname apie 20 minučių. Baigdami troškinti, į sultinį su mės..

Recepto vertinimas: 0

GAIVIOSIOS MARIJANOS SALOTOS

Paruosti padaza: majoneza sumaisyti su grietine, paskaninti druska ir pipirais.Agurkus nuplauti, supjaustyti plonais griezineliais. Sparagus supjaustyti 3 cm ilgio gabaleliais. Agurkus, sparagus, mesa, krapus uzpilti padazu ir viska ismaisyti. Tada suberti zemuoges ir dar karta atsargiai sumaisyti,..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos ir paprikų salotos

Mesa apkepame keptuveje ant gerai ikaitintu riebalu. Atvesusia mesa supjaustome plonais griezineliais. Paprikas iskepame grilyje arba orkaiteje ir supjaustome skiltelemis. Mesa ir paprikas sudedame sluoksniais. Apslakstome aliejumi ir pabarstome skrudintais lazdynu riesutais...

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su lašinukais ir daržovėmis

Kumpį ir lašinukus supjaustome kubeliais ir apkepiname įkaitintame aliejuje. Baigdami kepti sudedame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus ir pakepiname dar 2-3 minutes. Į storasienį troškintuvą sudedame pakepintą mėsą, grūstus česnakus, įpilame vandens ir troškiname apie 10 minuči..

Recepto vertinimas: 0

Salotos Fortuna

Viska supjaustome kubeliais, uzdedame majonezo ir papuosiame petrazoles sakele.skanaus (Laima)..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos ir svogūnų salotos

Jautieną supjaustyti plonomis juostelėmis. Svogūnus nulupti, perpjauti per pusę ir supjaustyti pusžiedžiais. Bulves išvirti, nulupti ir supjaustyti skridinėliais. Viską sudėti ant lėkštės. Actą sumaišyti su aliejum ir druska, užpilti salotas. Petražoles susmulkinti ir užberti..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos filė su daržovėmis ir padažu

Filė nuplauname ir nusausiname. Sumaišome druską, cukrų, jautienos prieskonius, rozmarinus ir citrinos sultis. Mišinį gerau įtriname į mėsą. Palaikome apie 10 minučių. Paruoštą mėsą dedame į "kepimo rankovę". Į ją įpilame aliejaus ir sudedame slyvas arba įpilame jų sulčių...

Recepto vertinimas: 0

Marinuota jautiena su razinomis

Petražolės šaknį ir morką nuskutame, nuplauname ir smulkiai supjaustome. Smulkiai supjaustome ir nuluptą svogūną. Paruoštus produktus dedame į puodą. Supilame vyną, actą, vandenį ir užverdame. Įberiame garstyčių sėklų, kalendrų ir mairūnų, įdedame laurų lapelių ir gvazdik..

Recepto vertinimas: 0

SALOTOS NIAM - NIAM

Morkas ir svogunus supjaustome siaudeliais. Suberiame prieskonius. Aitriaja paprika sukapojame. Jautiena supjaustome siaudeliais, apverdame 1 minute ir nukosiame. Viska uzpilameverdanciu aliejumi...

Recepto vertinimas: 0

Džiovintų vaisių ir vyno padažas

Išmirkykite 6g džiovintų slyvų ir 6g džiovintų kriaušių, supjaustykite plonomis juostelėmis. 12g nuluptų obuolių sutarkuokite. Visus vaisius sudėkite į 32g jautienos sultinį ir virkite 10 min., nuėmus nuo ugnies įpilkite 6g baltojo sauso vyno, įberkite 0,24g maltų cinamonų, 0,6g ..

Recepto vertinimas: 0

Padažas su raugintais agurkais

Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais. Kiek patroškinus, sudėti nuluptą smulkiai supjaustytą raugintą agurką ir ankštinį pipirą. Pagamintą padažą pagardinti garstyčiomis ir tarkuotais krienais. Patiekti prie virtos kiaulienos, avienos ir jautienos. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, marinuota su burbonu

Dideliame dubenyje sumaišome visus komponentus, išskyrus mėsą. Mėsą nuplauname, nusausiname ir įdedame į marinatą. 10-12 valandų laikome šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame. Kepame mėsą įkaitintame grilyje vidutinėje temperatūroje 20 minučių. Kepdami vieną ka..

Recepto vertinimas: 0

Spanguolių su čiobreliais padažas

25g šaldytų uogų atlaidinkite ir sutrinkite blenderiu, dar suplakite su 25g jautienos sultiniu, 6g sojų padažu, 3g išspaustomis citrinų sunka. Pagardinkite 0,05g maltais juodais pipirais ir 0,01g džiovintais čiobreliais. Su patiekalais patiekite tik karštą. Padažą galite pasiruošti i..

Recepto vertinimas: 0

Raudonasis varškės padažas

Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, į ją sudėti likusius produktus, prieskonius ir viską gerai išplakti. ..

Recepto vertinimas: 0

PADAŽAS SU RAUGINTAIS AGURKAIS

Pomidoru tyre troskinti kartu su svogunais. Kiek patroskinus, sudeti nulupta smulkiai supjaustyta rauginta agurka ir ankstini pipira. Pagaminta padaza pagardinti garstyciomis ir tarkuotais krienais.Patiekti prie virtos kiaulienos, avienos ir jautienos...

Recepto vertinimas: 1

Jautiena troškinta su lašiniukais ir bulvėmis

Lašiniukus ir mėsą, supjaustytus kubeliais, apkepinti kartu su susmulkintu svogūnu. Apibarstyti druska, pipirais, įdėti smulkiai sukapoto česnako, įpilti šiek tiek vandens ir troškinti, kol mėsa pasidarys apyminkštė. Tada ant viršaus sudėti nedideliais gabalėliais supjaustytus pomid..

Recepto vertinimas: 0

JAUTIENA BURGUNDIŠKAI

Mesa ir lasinius supjaustyti dideliais kubeliais, pasudyti, pabarstyti pipirais. Darzoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti dideliais gabalais. Puode pasildyti sviesta, jame pakepinti lasinius ir mesos gabalelius. Prideti darzoves ir taip pat pakepinti. Visus ingredientus pabarstyti miltais, uzpilti..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpis

Versienos kumpyje astriu peiliu ipjauname ''kisenele'', itriname druska, prieskoniais, susmulkintais cesnakais ir paliekame saltai per nakti.Svogunus ir pievagrybius supjaustome kubeliais, sumaisome su grietine ir paskanine druska bei pipirais patroskiname, kol isgaruoja susidares skystis. Piena sup..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su kilkėmis ir citrina

Į mėsa prismaigstyti plonai pjaustytų lašinukų. Kilkes susmulkinti, sumaišyti su citrinos žievele, petražolėmis ir actu. Mišiniu įtrinti mėsą ir 1 – 2 dienas palaikyti šaltai. Paskui nuvalyti prieskonius, pakepinti. Tada įpilti vyno, vandens ir troškinti. Troškinant įdėti jau na..

Recepto vertinimas: 0

Natūralus muštinis

Jautieną supjaustykite 2 cm storumo gabalėliais, išmuškite, pasūdykite, dėkite į įkaitintą keptuvę su sviestu ir kepkite 15 minučių. Kepkite kol visiškai iškeps arba kol bus šiek tiek rusvas. Patiekdami užpilkite sviestu ir mėsos sultimis, kuriose kepė. Tinka patiekti su keptomis ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės Šiaudeliai

Tai smulkiai supjaustytos gruzdintos bulvės. Ruošiant jas, bulvės pjaustomos griežinėliais, o po to iš sudėtų kelių griežinėlių pjaunamos smulkios juostelės. Kepamos 2 kartus: iš pradžių valandėlę nelabai karštuose taukuose, po to jos išimamos, rūpestingai nusunkiamos ir vėl..

Recepto vertinimas: 0

JAUTIENA, KEPTA BANDELĖSE

Bandeliu virsu nupjauname ir isskobiame minkstima, istepame sviestu. Pora supjaustome ir apkepiname. Jautiena supjaustome plonais griezineliais ir sudedame i bandeliu vidu, kiekviena griezineli uzpilame padazu ir pabarstome tarkuotu fermentiniu suriu. Bandeles kepame orkaiteje 15-20 minuciu. Tiekiam..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18