Jautiena, jautienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Jautiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/jautiena/15

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže

Išmuštus mėsos griežinėlius apkepinti įkaitintuose riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, garstyčių milteliais, įpilti vandens arba mėsos sultinio ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Į mėsos sultis sudėti vandenyje arba grietinėlėje išplaktus miltus, serbentų drebučius a..

Recepto vertinimas: 0

Guliašias su grietine

Taukus pakaitinti prikaistuvyje storu dugnu. Mėsą supjaustyti dideliais gabalais ir greitai apkepinti nuolat maišant. Svogūnus nulupti ir stambiai supjaustyti, suberti į mėsos puodą ir pakepti 5 minutes, kol įgaus rusvą spalvą. Įberti pipirų, supilti sultinį, actą ir sumažinti ugnį...

Recepto vertinimas: 0

Jautienos "šmotų" sriuba

Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome dideliais gabalais. Pakepiname įkaitintame aliejuje. Kol mėsa kepa, užverdame vandenį. Į jį sudedame nuplikytas perlines kruopas. Apkepusią mėsą sudedame į verdantį vandenį su kruopomis. Verdame, kol suminkštėja ir mėsa, ir kruopos ..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas kepsnys

Vynas su actu užvirinami, sudedami prieskoniai ir atšaldoma. Šaltu marinatu apipilama paruošta mėsa ir 24 valandas laikoma šaltai. Išėmus iš marinato, mėsa apšluostoma, įtrinama aliejaus, druskos, pipirų ir sutrintų šalavijų lapelių mišiniu. Paskui apkepama įkaitintame aliejuje. ..

Recepto vertinimas: 0

ŠAŠLYKAS SU POMIDORAIS

Mesa supjaustyti gabaleliais. Svogunus supjaustyti ziedeliais. Pomidorus supjaustyti skiltelemis. Mesa pasudyti, papipirnti, sudeti svogunus ir pomidorus, gerai ismaisyti. Marinuoti 6-8 val. Ant iesmu mesa veriama be svogunu ir be pomidoru...

Recepto vertinimas: 0

Liežuvio užkandis

Liežuvis gerai nuplaunamas ir įtrinamas susmulkintais pipirais, lauro lapeliais, česnakais, druska, cukrumi, lengvai paslegiamas ir laikomas šaltoje patalpoje 7-8 dienas. Po to verdamas pasūdytame vandenyje su prieskoniais 2-3val. Išviręs liežuvis dar karštas nulupamas (pašalinamas balta..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, marinuota su mėtomis

Paruošiame marinatą. Mėtas smulkiai supjaustome, sudedame likusius komponentus ir viską sumaišome. Mėsą šiek tiek padaužome ir 2 - 3 valandas marinuojame. Išimame iš marinato, pasūdome ir kepame grilyje po 3 - 4 minutes iš abiejų pusių. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos suktinukai II

Mėsą nuplauti, supjaustyti piršto storumo riekelėmis, išmušti, pasūdyti. Lašinukus ar rūkytą mėsą labai smulkiai sumalti mėsmale ir pakepinti su svogūnais bei petražolėmis. Mėsos riekeles aptepti įdaru, susukti ir persmeigti mediniais pagaliukais. Suktinukus apvolioti miltuose, i..

Recepto vertinimas: 0

Serbentų padaže troškinta jautiena

Mėsą išmušti, pakepti, apibarstyti prieskoniais, įdėti garstyčių, įpilti vandens ir patroškinti. Tada įdėti grietinėlės, miltus, uogienės ir dar 5 minutes patroškinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena, prismaigstyta daržovių

Stambiai supjaustytus mėsos gabalus įtrinkite druska. Daržoves supjaustykite dantytu peiliu ir jomis apsmaigstykite mėsos gabalus ir dėkite juos kepti. Kepkite kol pasidarys gražios aukso spalvos. Kartu pakepinkite ir svogūnus. Viską sudėkite į troškinimo indą, užpilkite sultiniu ir tr..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena su daržovėmis

Mėsą pasūdyti ir virti. Kai išvirs, įdėti nepjaustytą morką, supjaustytą ropę, kopūstą. Viską virti, o bulves virti atskirai. Išvirusią mėsą supjaustyti ir patiekti su daržovėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena troškinta aluje

Svogūną sutarkuoti arba smulkiai sukapoti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti ją ne mažiau kaip 30 minučių šaltai. Paskui pakepinti įkaitintuose riebaluose, užpiliti alumi, įdėti kmynų, susmulkintą citrinos žeivelę, duonos plutelių..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su porais ir sūriu

Ant vidutinės ugnies nedideliame prikaistuvyje kaitinkite medų, kol pradės cukruotis (3-4 min.). Supilkite vyną ir kaitinkite, kol padažas sutirštės (apie 15 min.). Nukelkite nuo ugnies ir uždenkite. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 4 šaukštus sviesto. Sudėki..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su lašinukais

Lašinukus, morką ir petražolės šaknį supjaustyti. Mėsoje padaryti įpjovas, į kurias įdėti lašinukų, morką, petražolės šaknį. Mėsą įtrinti druska ir pipirais. Tada mėsą surišti ir pakepti. Po to įdėjus duonos plutos, patroškinti. Išėmus mėsą, į padažą įpilti vanden..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota jautiena su lašinukais

Mėsą sudėti į dubenį ir apibarstyti prieskonių mišiniu, užpilti acto. Taip mėsą palaikyti 3 dienas. Tada prismaigstyti lašinukų, surišti. Po to pakepinti, įpilti marinato ir patroškinti. Į padažą supilti vandenyje plaktus miltus, grietinėlę, pagardinti marinatu, pakaitinti ir pe..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos vyniotiniai

Mėsa supjaustoma plonais, bet platokais gabaliukais, išmušama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais. Paskui ruošiamas įdaras. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, pridedama juodos duonos džiūvėsėlių ar senos duonos trupinių, supjaustytų lašiniukų ar supjaustyto..

Recepto vertinimas: 0

Daržovienė su mėsa

Mėsą sudedame į verdantį vandenį. Svogūną nulupame, perpjauname per pusę ir pjūvio vieta dedame į keptuvę su įkaitintais riebalais. Apkeptą svogūną įdedame į puodą su mėsa. Sudedame pipirus, laurų lapelį, pasūdome ir pridengę verdame valandą. Šoninę supjaustome nedide..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su daržovėmis

Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti ją kubeliais arba pailgais gabalėliais ir pakepinti. Kartu su mėsa pakepinti svogūną ir. įpylus šiek tiek karšto vandens, sudėti prieskonius. Troškinti uždengus ant mažos ugnies, kol mėsa pasidarys apyminkštė. Tada ant mėsos sudėti i..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis

Mėsą supjaustyti nedideliais griežinėliais, išmušti ir apkepinti. Kartu su mėsa pakepinti storais griežinėliais supjaustytas morkas ir žiedais supjaustytus svogūnus, viską apibarstyti druska, pipirais, įdėti pomidorų tyrės, smulkiai supjaustyto česnako, grybų, įpilti stiklinę va..

Recepto vertinimas: 0

ĖRIENOS KEPSNYS

Itrinkite mesa prieskoniais bei zolelemis, susukite ratu ir padekite ant kepimo skardos. Sonkauliukus apvyniokite folija, kad neapdegtu. Aptepkite mesa aliejumi ir kepkite 170 laipsniu temperaturoje orkaites apacioje apie 2 valandas. Kepdami kartkartemis apliekite mesa aliejumi.Paruoskite padaza: su..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena su baravykais

Mėsa išverdama prieskoninių daržovių sultinyje, supjaustoma gabaliukais ir užpilama ištroškintais sultinyje šviežiais ar džiovintais baravykais, su pakepintais svieste svogūnais, miltais. Paskaninama grietine. Patiekiama su virtomis bulvėmis ar bulvių koše. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su artišokais, alyvuogėmis ir raudonėliu

Nuskabykite nuo artišokų nereikalingus lapelius, pumpurus supjaustykite į keturias dalis ir pamerkite į vandenį su citrinos sultimis, kad neparuduotų. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros. Didelėje sunkioje karščiui atsparioje keptuvėje įkaitinkite 1 valg. š. aliejaus, su..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos muštiniai, įdaryti slyvomis

Slyvos išbrinkinamos ir supjaustomos rėželiais, svogūnai supjaustomi smulkiai ir pakepinami svieste, paskaninama maltais prieskoniais ir sumaišoma. Šie muštiniai gaminami taip pat kaip įdaryti lašiniukais. Iškepti muštiniai sudedami į pašildytą pusdubenį, aplink apdedami keptomis ar..

Recepto vertinimas: 0

Padažas su salierais ar petražolėm

Į pagrindinį baltą padažą sudėti tarkuotas prieskonines daržoves, kondensuotą pieną ir pavirinti. Kai jos išvirs, suberti žalumynus. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su razinų padažu

Jautienos file supjaustome porcijiniais gabaliukais ir kepame ikaitintoje keptuveje su aliejaus ir sviesto misiniu po 2 min. is abieju pusiu. Tada sudedame i skarda ir baigiame kepti 200 C orkaiteje (5 min.). Padazui i keptuve ipilame jautienos sultinio ir nuverdame 1/3. Tuomet iberiame maltu pipiru..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18