Jautiena, jautienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Jautiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/jautiena/12

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Padažas su garstyčiomis arba krienais

Į pagrindinį baltą padažą sudėti prieskonius ir išmaišyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių sriuba

Iš paruoštos sukapotos vištienos, susmulkintų jautienos kaulų ir prieskoninių daržovių išverdamas sultinys. Verdama ant nestiprios kaitros, nuolat graibstant putas. Kiek pavirus, įberiama truputis druskos. Baigiant sultinų virti, įdedama pipirų, lauro lapelių ir 5-10 min. pavirus, mė..

Recepto vertinimas: 0

Langetas su svogūnais

Iš mėsos išpjaustyti plėves ir sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais, išmušti ir iš abiejų pusių kepinti įkaitintuose riebaluose, kol paruduos. Apkepusius griežinėlius apibarstyti druska, pipirais ir perdėti į troškintuvą, o į keptuvę, kurioje ke..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba su kepta mėsa

Mėsą supjaustyti skersai raumenų į 4 - 5 gabalus, išmušti ir truputį apkepinti iš abiejų pusių. Mėsą kartu su atsiradusiomis sultimis dėti į puodą, įpilti 1 litrą verdančio vandens ir virti tol, kol mėsa suminkštės. Tada sudėti bulves. Kai jos beveik išvirs, suberti supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena su krienų padažu

Mėsą (šoninę, mentę arba krūtininę) įdėti į karštą vandenį, greit užvirinti, nugraibius putas, sudėti druską, petražolės šaknį ir toliau virti ant mažos ugnies. Išvirusią mėsą išimti iš sultinio, supjaustyti skersai raumenų griežinėliais. Patiekti 'su virtomis daržov..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos vyniotiniai

Jautieną supjaustykite plonais gabalais, išmuškite, pabarstykite druska ir ant vidurio uždėję kimšinio susukite į lovelį, suriškite siūlu ar susmaigstykite pagaliukais ir pakepinkite ant sviesto. Kimšinį paruoškite iš smulkiai supjaustytų svogūnų pakepintų svieste. Juos pagardink..

Recepto vertinimas: 0

Kepta kiauliena su moliūgais

Moliuga supjaustome nedideliais kubeliais irapkepame keptuveje su sviestu. Svoguna susmulkiname ir apkepame keptuveje su aliejumi. I malta mesa imaisome kiausini, malta ismirkyta batona, kepta svoguna, kiausiniu, prieskonius, druska, gerai isminkome.I mazos kepimo formos apacia dedame moliugo, ant j..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su salierais

Bulvės ir salierai nuskutami, stambiai supjaustomi, užpilami stikline karšto pasūdyto vandens ir verdami ant silpnos ugnies. Baigiant virti, sudedamas sviestas, grietinė, pyrago džiūvėsėliai. Viskas sugrūdama. Užbarstoma susmulkintų salierų lapelių. Valgoma su jautienos ar avienos pa..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena troškinta savo sultyse

Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais ir gerai išmušti. Troškintuvo dugną plonai ištepti sviestu ir sluoksniais į jį sudėti mėsos griežinėlius ir storais žiedais supjaustytus svogūnus. Sluoksniuoti taip, kad viršuje būtų mė..

Recepto vertinimas: 0

Burgundiškoji jautiena su grybais

Supjaustytą nedideliais gabaliukais mėsą apkepinti kiaulių taukuose (tam naudoti puodą su storu dugnu), tuomet įdėti svogūnų galvas (jei smulkios - nepjaustyti, jei stambesnės - padalinti į keturias dalis). Kai jos suminkštės, įberti miltus. Kai šie pagels, įdėti sutrintą česnak..

Recepto vertinimas: 0

Paprasčiausias čili

Virti ant vidutinės ugnies apie 15 minučių. Kai pupelės jau valgomos, pagardinti mėgiamais prieskoniais ir valgyti. Gauta iš: „http://lt.wikibooks.org/wiki/Receptai/Paprastas_čili“ ..

Recepto vertinimas: 1

Jautienos troškinys su džiovintais vaisiais

Džiovintus vaisius gerai nuplauname ir pamerkiame į šaltą vandenį. Kumpį nuplauname, nusausiname, pašaliname sausgysles ir plėveles. Kumpį supjaustome kubeliais ir sudedame į svietu pateptą troškintuvą. Įpilame tiek vandens, kad apsemtų. Nustatome mažą kaitrą ir uždengę tro..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota jautiena

Nupjauname mėsos plėveles. Mėsą nuplauname, nusausiname ir, kol gaminsime marinatą, įdedame į indą, kuriame marinuosime. Gaminame marinatą. Į puodą sudedame visus marinatui skirtus produktus, pakaitiname, kol užverda, ir atvėsiname. Ant mėsos užpilame pravėsusio marinato ir palieka..

Recepto vertinimas: 5

Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis

Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų nedideliais griežinėliais, išmušti ir apkepinti. Kartu su mėsa pakepinti storais griežinėliais supjaustytas morkas ir žiedais supjaustytus svogūnus, viską apibarstyti druska, pipirais, įdėti pomidorų tyrės, smulkiai..

Recepto vertinimas: 0

Rudasis grybų padažas

Miltus sausai pakepinti. Įkaitintuose riebaluose apkepinti šiaudeliais supjaustytas prieskonines daržoves, pridėti pomidorų tyrės, įpilti rudojo sultinio (išvirto iš pakepintų kaulų) ir viską pavirinti. Norint, kad padažo spalva būtų gražiai rusva, galima pridėti deginto cukraus, i..

Recepto vertinimas: 0

Olandiška daržovių košė su jautiena

Mėsą virkite 1 litre vandens ant silpnos ugnies 1,5 valandos. Tada sudėkite nuskustas ir mažais gabaliukais supjaustytas morkas. Po 15 minučių sudėkite nuluptus, griežinėliais supjaustytus svogūnus, nuluptas ir į 4 dalis supjaustytas bulves, sudėkite riebalus. Viską virkite dar 3..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos salotos

Pasūdytame vandenyje išvirkite ryžius, juos prakoškite, nuplaukite, atšaldykite ir gerai sumaišykite salotinėje su kubeliais pjaustyta mėsa, šiaudeliais supjaustytais saldžiaisiais pipirais, plonais griežinėliais supjaustytu svogūnu ir smulkiai supjaustyta petražolės šakele. Įpilk..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena troškinta kavos padaže

Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti ją maždaug 20g sveriančiais kubeliais ir apkepinti įkaitintuose riebaluose. Apibarstyti druska ir prieskoniais. Kartu pakepinti miltus, supkaustytus svogūnus ir česnaką. Paskui supilti kavą, vandenį, vyną ir uždengus troškinti ant mažos ugn..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių salotos su raudonu vynu

Virtas bulves, salierus ir obuolius supjaustykite gabaliukais, užpilkite karštu sultiniu ir palaikykite. Puodelyje sumaišykite vyną, aliejų, actą, cukrų, druską, pipirus, trynį. Viską gerai išplakite, pridėkite susmulkintų svogūnų ir užpilkite ant salotų. ..

Recepto vertinimas: 0

Kukulaičiai su žalumynais

Maltą mėsą sumaišome su žiupsneliu maltų baltųjų pipirų ir druskos. Pridengę laikome 15 minučių šaltai. Žalumynus sumaišome su sviestu ir citrinų sultimis. Batoną užpylę šaltu vandeniu išbrinkiname, nuspaudžiame ir kartu su kiaušinių tryniais bei saldžiosiomis paprikomis ..

Recepto vertinimas: 0

JAUTIENOS KEPSNYS SU KARŠTOMIS DARŽOVĖMIS

Jautienos ispjova supjaustome kepsnio dydzio gabaliukais, pabarstome prieskoniais, aptepame aliejumi. Darzoves supjaustome lazdelemis, pabarstome prieskoniais, ipilame siek tiek aliejaus ir ismaisome, ikaitiname keptuve, sudedame darzoves, neluptus cesnakus, pievagrybius, viska apkepiname ir, iseme ..

Recepto vertinimas: 3

Nugarinės kepsnys

Nugarinę apibarstykite druska, pipirais ir kepkite karštoje keptuvėje ant sviesto kol nugarinė pasidarys gražios aukso spalvos. Tada dėkite į orkaitę ir kepkite 30 minučių apipildami ištekėjusiomis sultinis ir riebalais. Mėsą išimkite, o likusias sultis užvirinkite, įpilkite mėsos..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių ir mėsos troškinys su kava

Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti ją 2 cm kubeliais, apkepinti troškintuve įkaitintuose riebaluose ir apibarstyti druska. Kartu pakepinti žiedais supjaustytus svogūnus, supilti kavą. Troškinti ant mažos ugnies. Baigiant troškinti, sudėti pusiau arba į keturias dalis perpjauta..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kumpis, įdarytas kepenėlėmis

Jaučio kepenis nuplauname, nupjauname plėves. Supjaustome gabalėliais ir verdame apie valandą. Kitame puode išverdame kiaulės lašinukus. Kol kepenėlės verda, pakepiname svogūnus arba porus. Batoną išmirkome piene. Išvirtas kepenėles ir lašinukus atvėsiname. Smulkiai sumalame ka..

Recepto vertinimas: 0

Šaltasis plato

Jautieną ir kiaulieną išvirti ir supjaustyti kubeliais. Paprikos ankštis supjaustyti nedideliais kvadratiniais gabaliukais ir sumaišyti su mėsa. Įdėti riekutėmis pjaustytus svogūnus, supjaustytas petražoles ir koriandro žalumą. Augalinį aliejų sumaišyti su actu, įberti druskos. Ga..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18