Jautiena, jautienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Jautiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/jautiena/11

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Jautiena, troškinta su bruknėmis

Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais arba pailgais gabalėliais, apvolioti miltais ir apkepinti riebaluose. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Viską apibarstyti druska, pipirais, grūstais kmynais, mairūnu, bruknėmis ir uždengus troškinti. Retkarčiais įpilti vandens, kad mėsa nesviltų..

Recepto vertinimas: 5

Kaubojų kepsnys

60 g taukų sumaišyti su druska bei uoginėmis paprikomis ir šiuo mišiniu įtrinti mėsa, Likusius taukus (65 g) ir sviestą sukrėsti į 100 ml karšto vandens ir sudėti kitus marinato komponentus. Mėsą dėti į marinatą, laikyti šaltai ir porą kartų per dieną apversti. Kepsnį ant grot..

Recepto vertinimas: 3

Karbonada kruolija troškinys

Mėsą supjaustyti kubeliais ir taukuose troškinti tol, kol odelė paraduos. Nuluptas daržoves supjaustyti ir sudėti kartu su mėsa. Įpilti mėsos sultinio, vyno, įberti prieskonių ir troškinti apie 60 minučių. Vėliau sudėti pjaustytas bulves, moliūgą, obuolius, po 15 minučių - iš ..

Recepto vertinimas: 0

Švediški mėsos kukuliai II

Svoguna smulkiai supjaustome ir apkepame. Viska sudedame i viena inda ir gerai ismaisome. Is gautos mases formuojame mazus mesos kukulius.Keptuveje ikaitiname sviesta arba margarina ir kepame po 8-10 siu kukuliu. Kepdami keptuve kartas nuo karto pakratome, kad kukuliai apkeptu is visu pusiu.Kukulius..

Recepto vertinimas: 0

Sultinys

Mėsa nuplaunama, sukapojama į 3—4 dalis, užpilama šaltu vandeniu ir verdama ant stiprios ugnies. Prieš pradedant virti nugraibstomos putos. Užvirus puodas nudengiamas, sudedamos pakepintos daržovės, truputis druskos ir verdama 3—4 val. ant silpnos ugnies, kartkartėmis nugraibstant put..

Recepto vertinimas: 0

Tikras jautienos žlėgtainis

Svogūnus nulupti, supjaustyti žiedeliais ir kepti su 2 šaukšteliais aliejaus, kol gražiai pagels. Iškepusius sukrėsti į lėkštę. Žlegtainius kepti keptuvėje likusiame karštame aliejuje 2 minutes dažnai apverčiant. Kai žlėgtainiai gražiai apskrus, sumažinti ugnį. Iškeptus žlėg..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos sriuba su kepenėlėmis

Kaulus kartu su nepjaustytomis daržovėmis virti vandenyje 1 valandą. Nuovirą perkošti. Svogūnus pakepinti svieste,tada sudėti supjaustytas kepenėles ir dar pakepti. Tada įpilti stiklinę sultinio ir patroškinti 15 minučių. Pusę kepenėlių sumalti ir sumaišyti su likusiomis. Sriubą s..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški jautienos suktinukai

Salotų lapus nuplauname, nuvarviname ir gražiai sudedame į lėkštę. Rikotą sutriname šakute, pagardiname pipirais, pasūdome, supilame grietinėlę ir sukame mediniu šaukštu, kol masė tampa vienalytė. Kiekvieną jautienos griežinėlį patepame sūrio mase ir susukame ritinėlius. Sukti..

Recepto vertinimas: 0

Mėsiška sriuba su grybais ir morkomis

Išvirti mėsos sultinį. Grybus, morkas, svogūną, petražolę arba salierą supjaustyti šiaudeliais ir troškinti riebaluose, kol suminkštės. Tada įberti miltų, sudėti supjaustytus skersai raumenų mėsos gabalėlius ir viską dar kiek patroškinti. Troškinį sudėti į sultinį, 10 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynai su mėsos padažu

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. Svogūną nulupti, sutarkuoti ir supilti į bulvių masę. Sudėti miltus, įmušti kiaušinį, pasūdyti ir viską gerai išmaišyti. Didelėje keptuvėje įkaitinti aliejų ir iškepti blynus. Padažui svogūnus nulupti ir smulkiai supjaustyti. Farš..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTA NUGARINĖ, KEPTA GRILYJE

Jautienos nugarines gabaleli ipjauname, pridedame idaro. Pabarstome prieskoniais ir suvoziame. Su smeigtuku susmeigiame krastus, kad kepant neisbegtu idaras. Pries kepant pabarstome prieskoniais. Tiekiame su grilyje kepta cukinija...

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su grybais

Mėsą supjaustyti, išmušti ir pakepti. Kartu su mėsą kepti supjaustytas morkas, svogūnus, viską apibarstyti druska, pipirais, įdėti pomidorų padažo, česnako, grybų, įpilti stiklinę karšto vandens ir patroškinti. Atskirai keptuvėje kepti supjaustytas bulves ir vėliau jas sumaišyt..

Recepto vertinimas: 5

Jautienos kepsniai su čederiu

Jautienos gabalėlius pamušame ant pjaustymo lentos. Vieną jų pusę įtriname druska ir pipirais. Ant kitos pusės dedame kumpio ir sūrio, susukame ir paslegiame. Susuktą mėsą apvoliojame miltuose, pamirkome kiaušinių baltymuose ir apvoliojame duonos trupiniuose. Keptuvėje įkaitina..

Recepto vertinimas: 0

JAUTIENOS SUKTINUKAI ''STAIGMENA''

Mesa nuplauti, nusausinti ir supjaustyti skersai raumenu 1 cm storio griezineliais. Mesos griezinelius ismusti. Agurkus ir svoguna nulupti. Svoguna supjaustyti pusgrieziniais, agurkus - siaudeliais, o sonine - kubeliais. Mesa pasudyti, apibarstyti pipirais, aptepti garstyciomis. Ant kiekvieno griezi..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos išpjovos vyniotinis su įdaru

Jautienos išpjovą nuplauname ir nusausiname. Aštriu peiliu iš viršaus įpjauname išpjovą iki vidurio, apverčiame ir dar kartą įpjauname iki vidurio. Ištiesiame ir paspaudome pirštais, kad mėsa tolygiai pasiskirstytų. Gaminame įdarą. Džiovintus caisius nuplauname. Pamirkome ši..

Recepto vertinimas: 0

Su bulvėmis ir agurkais troškinta jautiena

Mėsą supjaustyti ir apkepti. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus, įdėti pomidorų padažo, pabarstyti druskos, pipirų, įpilti 2 stiklines karšto vandens ir troškinti. Sausoje keptuvėje pakepti miltus, įpilti mėsos sulčių ir šį padažą užpilti ant mėsos. Vėliau sudėti supjaustytus..

Recepto vertinimas: 5

Jautienos suktinukai su marinuotais agurkais

Mėsą supjaustome griežinėliais, išmušame, aptepame garstyčiomis, pabarstome druska, pipirais, ant viršaus uždedame labai plonais griežinėliais arba kubeliais supjaustytus svogūnus, agurkus, sūrio juosteles. Susukame suktinukus, juos persmeigiame pagaliukais arba surišame siūlais. Vyn..

Recepto vertinimas: 0

Kmynų padažas

Į pagrindinį baltą padažą sudėti kmynus. ..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena su aštriu padažu

Jautieną ištrinti druska, įdėti į puodą, suberti sveikus pipirus, lauro lapus, užpilti actu ir palikti porą valandų. Užvirti vandenį, įdėti į jį acte išmirkyta mėsą ir virti. Padažui supjaustome svogūną ir svieste apkepame kartu su miltais. Supilame grietinę, 1/2 stiklin..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos ir silkės apkepas

Mėsą sumalti kartu su bulvėmis ir silkės filė, įmušti kiaušinius ir sudėti grietinę. Kad apkepas būtų purus, baltymus galima išplakti atskirai. Formą ištepti margarinu ir sudėti į ją paruoštą masę. Paviršių išlyginti ir apibarstyti maltais džiūvėsėliais bei taikuotu sūr..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas troškinys „Juliene“

Bulves, morką supjaustyti kaip makaronus ir pakepinti ant sviesto. Jautieną nuplauti, sumalti. Sudėjus į molinį indą įmaišyti 3 kiaušinio baltymus ir 2 stiklinės vandens. Mišinį užvirinti ir nukošti per sietelį. Gautą sultinį užpilti ant morkų ir bulvių ir troškinti. Apie 30 mi..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška sriuba

Mėsą supjaustykite gabaliukais. Prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, pakepinkite mėsą taip, kad apskrustų is visų pusių. Nuvalykite česnakus, perpjaukite juos per pusę ir kartu su pomidorų tyre, paprika bei raudonėliais sudėkite į mėsą. Į puodą įpilkite 750 ml vandens, 250 ml raudon..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška svogūnų sriuba

Iš mėgstamų daržovių ar jautienos išvirkite sultinį ir perkoškite. Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Pusantro šaukšto sviesto išlydykite puode storu dugnu ir paskrudinkite svogūnus. Kai jie pagels, suberkite miltus ir kepinkite dar apie 10 minučių. ..

Recepto vertinimas: 0

DARŽOVIŲ KOKTEILIS SU JAUTIENA

Antrekota supjaustome plonais griezineliais, pabarstome prieskoniais ir pakepiname. Atvesiname ir supjaustome siaudeliais. I salotines dugna supilame padaza, sudedame sstambiai smulkintus salotu lapus, i viduri sudedame mesa, aplinkui isdeliojame griezineliais pjaustytas darzoves ir kukuruzu traskuc..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su kaparėlių padažu

Mėsos gabaliukus nuplauti, nusausinti popierine servetėle, aštriu peiliu keliose vietose įpjauti kraštus, kad kepant neužsiriestų į viršų. Mėsą pasūdyti, pabarstyti pipirais, pavolioti miltuose, nupurtyti miltų perteklių ir dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Aukštoje temperat..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18