Jautiena, jautienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Jautiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/jautiena/10

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Troškinta jautiena su džiovintomis slyvomis

Mėsą supjaustykite, išpjaukite sausgysles, išmuškite, pabarstykite prieskoniais ir pakepinkite ant sviesto kol mėsa pasidarys gražios rusvos spalvos. Po to kartu pakepinkite svogūnus. Viską sudėkite į troškinimo indą, pridėkite pomidorų tyrės, užpilkite sultiniu ir troškinkite 1 v..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su jautiena

Paruoškite tešlą. Pagaminkite įdarą. Įdaras gaminamas lydytame svieste apkepant faršą, tarkuotą saliero šaknį, supjaustytą morką ir susmulkintą česnaką. Įpilkite raudono vyno, įberkite druskos ir pipirų. Nuolat maišydami sudėkite pomidorus. Margarinu patepkite kepimo skard..

Recepto vertinimas: 0

Suktinukai

Pirmos rūšies jautiena supjaustoma pailgais nedideliais gabalėliais, gerai išmušama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais. Kiauliena ar lašinukai irgi supjaustomi tokio pat dydžio gabalėliais, šiek tiek pamušami, apibarstomi prieskoniais ir uždedami ant jautienos, stipriai susu..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos nugarinė, virta obuolių sultyse

Jautienos nugarinę nuplauname, nusausiname ir įdedame į indą, kuriame marinuosime. Gaminame marinatą. Į mažą indelį įpilame išspaustų citrinų sulčių arba acto, įberiame cukraus, druskos, pipirų, įdedame kadagių uogų ir laurų lapelių, įberiame citrinos žievelių, įpilame 2 ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena,- troškinta pomidoru, ir grietinės padaže

Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją 20--30 g sveriančiais kubeliais ir apkepinti įkaitintuose riebaluose. Kepti per kelis kartus. Kai į keptuvę pridedama daug mėsos, ji blogai apkepa, pasidaro beskonė, nes išsiskiria daug sulčių. Apkepusią mėsą apibarstyti druska, pipira..

Recepto vertinimas: 0

Čampandongo (paplotėliai su mėsos įdaru)

Smulkiai supjaustyti svogūną ir mėsą, pakepinti juos nedideliame augalinio aliejaus kiekyje. Įdėti sutrintų kmynų ir cukraus. Rusvai pakeptą mėsą aplieti citrinų sultimis, apiberti pipirais, smulkintais riešutais. Troškinti 15 minučių, o po to nuovirą nupilti. Atskirai paruošti t..

Recepto vertinimas: 0

Porų sriuba

Į vandenį supilti viskį, suberti peletrūnus, cukrų, sudėti vištieną, jautieną, šoninę ir palikti nakčiai. Slyvas vandenyje užmerkti. Kitą dieną į puodą su mėsa sudėti vieną supjaustytą porą, svogūną, įberti druskos, pipirų ir virti apie 2 valandas. Tada mėsą supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų sriuba II

Spinatus smulkiai supjaustome, patroskiname dalyje sultinio, idedame grybus. Atvesiname, grybus supjaustome, spinatus sutriname ir sudedame i sultini. Miltus pakepame keptuveje su sviestu, ipilame sultinio ir supilame i sriuba. Patiekdami idedame grietines...

Recepto vertinimas: 0

Keptas jautienos vyniotinis

Minkštimą (nugarinę arba šlaunies mėsą) apipjaustyti aštriu peiliu, kad būtų plokščias lygus gabalas, išmušti, įtrinti druska, pipirais ir uždėti kurio nors įdaro. Jeigu dedamas antrasis įdaras, kepenų paštetą prieš tai sumaišyti su supjaustytomis kilkėmis. Mėsą stipriai s..

Recepto vertinimas: 0

Olija Podrida troškinys

Žirnius pamirkyti per naktį, kad jie suminkštėtu. Kitą dieną juos virti apie 30 minučių 2l. vandens. Augalinį aliejų įkaitinti didelėje keptuvėje, įdėti supjaustytą svogūną, susmulkintą česnaką, dideliais gabaliukais supjaustytą mėsą (jautieną, gali būti ir vištiena), ku..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas jautienos kepsnys

Mėsą supjaustyti. Varškę sumaišyti su krienais, druska, cukrumi. Įdarą dėti ant mėsos griežinėlių ir juos susukti bei susmeigti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas

Briuselio kopūstus nuplauname, nupjauname kotelius.Bulves nuskutame, supjaustome briuselio kopūstų gūželių dydžio gabaliukais.Pusę sviesto išlydome didelėje keptuvėje, sudedame bulves, kopūstus ir kepame 15 min., nuolat maišydamos.Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome.Faršą, varš..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su mairūnu

Bulvės išverdamos pasūdytame vandenyje su lauro lapu. Nusunkiamos. Paspirgintuose lašinukuose apkepinami skiltelėmis supjaustyti obuoliai, įberiamas žiupsnelis cukraus, mairūno ir viskas užpilama ant išvirtų bulvių. Sumaišoma. Valgoma su jautienos patiekalais...

Recepto vertinimas: 0

Sumuštiniai su jautiena

Duona aptepti sviestu ir garstyciomis, uzdeti kelias plonas jautienos riekeles. Marinuotus agurkus supjaustyti veduokle, svogunus - plonais griezineliais ir papuosti sumustinius. Galima uzdeti alyvuogiu ar uzkresti krienu. Sumaisyti majoneza ir kecupa, pagardinti druska ir pipirais. Patiekti padazin..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena su daržovėmis

Mėsą sudėti į puodą, įpilti šalto vandens, kad vos apsemtų, greit užvirinti, nugraibyti putas, pasūdyti ir toliau virti ant mažos ugnies. Kai mėsa išvirs, įdėti nepjaustytą arba per pusę perpjautą morką, griežinėliais supjaustytą griežtį ir kopūstą; Kad sultinys būtų ska..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškai kepta jautiena

Jautieną gerai išmušti, pagal poreikį pasūdyti, užberti pipirų, mesą susukti ir įvynioti į kepimo popierių, aprišti, padėti kepti į keptuvę arba ant iešmo. Padažo ruošimas: ištirpinti sviestą, suberti miltus, bulioną, supilti cintrinos sultis ir išmaišyti. Iškeptą jautie..

Recepto vertinimas: 1

ITALIŠKAS JAUTIENOS - DARŽOVIŲ APKEPAS

Mesa supjaustyti vidutinio dydzio gabaleliais ir atmusti. Kiekviena gabaliuka pasudyti, papipirinti, pabarstyti prieskoniais ir apkepinti aliejuje. Apkepta mesa sudeti i keptuve aukstais krastais, visi gabaleliai turi siekti dugna. Sutarkuoti morkas burokine tarka ir sudeti jas ant jautienos gabalel..

Recepto vertinimas: 4

JAUTIENOS KEPSNYS

Jautiena lengvai pamusame ir pamarinuojame prieskoniais. Apkepame keptuveje, baigiame kepti orkaiteje 5 min 180 C temperaturoje. Patiekiame su keptomis darzovemis ir uzpilame susidariusiomis sultimis...

Recepto vertinimas: 1

Spagečiai su marinuota žvėriena

Kruopščiai nuplaukite kiškį ir supjaustykite didesniais gabalėliais, pjaustykite atsargiai, kad neliktų kauliukų atplaišų. Į stiklinį ar keraminį indą su vandeniu ir actu sudėkite mėsos gabalėlius, uždenkite indą maisto produktų plėvele ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms. ..

Recepto vertinimas: 0

Portugalietiškai kepta jautiena su pomidorais

Jautiena supjaustyti gabaliukais, apkepinti, paskui sudeti susmulkinta cesnaka ir kepinti kol cesnakas pagels, uzpilti vyno acto, uzberti susmulkintu petrazoliu, supilti grietineles pakeli, ideti pagal skoni raudonelio, druskos ir prieskonius mesai. Bulves isvirti ir jau atvesusias apkepinti aliejuj..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos keksas

Viską sumaišome, gerai išminkome ir sudedame į kekso formą. Į vidurį galima įdėti sūrio juostelių ar gabalėlių. Sako, kad neblogai j. alyvuogės ( aš nebandžiau). Kepame orkaitėje. Į kitą skardą dedame bulves. Keptuvėje apkepiname daržoves ( morkas, žirnelius, šparagine..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota jautiena

Vandenyje pavirinti prieskonius, įdėti acto, vyno ir ataušinti. Mėsą sudėti į marinatą ir palaikyti šaltai 4 dienas. Tada išimti iš marinato ir kepti aliejuje. Pasūdyti, įpilti marinato ir patroškinti. Į padažą, kuriame troškinosi mėsa įpilti vandenyje išplaktus miltus, pavirin..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena burgundiškai

Mėsą ir lašinius supjaustyti dideliais kubeliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Daržoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti dideliais gabalais. Puode pašildyti sviestą, jame pakepinti lašinius ir mėsos gabalėlius. Pridėti daržoves ir taip pat pakepinti. Visus ingredientus pabarstyti mi..

Recepto vertinimas: 0

Briuselinių kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Kopūsto gūžę virti sultinyje. Į maltą mėsą sudėti supjaustytą ir pakepintą svogūną, kiaušinį, pipirų, mairūno, druskos, gerai išmaišyti ir padaryti kukuliukus. Baigiant kopūstams virti, sudėti mėsos kukulius ir virti 10 – 15 minučių. Patiekiant įberti petražolių lapelių..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su džiovintomis slyvomis

Mėsą supjaustyti skersai, plonais griežinėliais, išmušti, apvolioti miltais ir apkepinti įkaitintuose riebaluose. Apkepintą mėsą apibarstyti smulkiai supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, įdėti pomidorų tyrės, įpilti karšto vandens arba mėsos sultinio ir uždengus troškinti ant ..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18