Grybai, grybå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Grybai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/grybai/24

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Ungurys su grybų padažu

Dviejuose šaukštuose sviesto pakepinti morkas, porus, svogūnėlius, česnaką bei lašinukus. Sudėti prieskonius, supilti vyną ir užvirinti. Žuvį supjaustyti ir apkepti dviejuose šaukštuose sviesto. Išimti. Suberti grybus ir pakepinti. Pabarstyti druska, pipirais, įpilti konjako ir užd..

Recepto vertinimas: 0

Sriuba su grybais ir daržovėmis

KopÅ«stų lapus atskirkite, Å¡eÅ¡is didesnius minutei užpilkite pasÅ«dytu verdančiu vandeniu. IÅ¡griebusi perliekite Å¡altu vandeniu. Kai atvės, perpjaukite iÅ¡ilgai. Morkas supjaustykite kubeliais. Mėsą supjaustykite ir sutrinkite elektriniu plakikliu. Suberkite 2/3 morkų, sÅ«rį, įmuÅ..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, kepti tešloje

Iš miltų, su skysčiu išplaktų kiaušinių, aliejaus, druskos ir tarkuoto sūrio įmaišyti skystą tešlą, Grybus su koteliais arba tik kepurėles pamirkyti tešloje ir kepti dideliame riebalų kiekyje, kol iškeps ir iš visų pusių paraus. Papuošti dideliame riebalų kiekyje keptais petra..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su porais arba svogūnais

Nuvalytus ir nuplautus grybus supjaustyti gabalėliais, kotelius – plonais skridinėliais. Svogūnus arba porus supjaustyti strypeliais arba griežinėliais. Grybus, svogūnus arba porus gerai ištroškinti riebaluose. Troškinti ant mažos ugnies, kad neišgaruotų išsiskyrusios sultys. Miltus s..

Recepto vertinimas: 0

Barščiai su grybais

Paruoštus grybus ir susmulkintas prieskonines daržoves ištroškinti svieste. Jei dedama pomidorų tyrės - ji troškinama kartu. Virtus burokėlius sutarkuoti arba supjaustyti šiaudeliais. Pailgais gabalėliais supjaustytas bulves išvirti sultinyje, sudėti kitus produktus (miltus sumaišyti s..

Recepto vertinimas: 0

KEPENĖLIŲ VĖRINĖLIAI

Kepeneles supjaustykite nedideliais gabaliukais. Nulupkite svogunus, obuolius ir supjaustykite juos skiltelemis. Paprika perpjaukite pusiau, isimkite seklas ir supjaustykite gabaleliais.Kepeneles apibarstykite prieskoniais ir pakepinkite su sviestu. Ant medinio iesmelio pakaitomis maukite kepeneles,..

Recepto vertinimas: 3

Sotusis omletas

Keptuveje pakepame kubeliais supjaustytus lasinukus, svoguna ir pievagrybius. Kitame inde isplakame kiausinius su pienu ir prieskoniais. Plakini supilame ant ikaitusiu lasinuku, svoguno ir pievagrybiu. Uzbarstome sutarkuotu fermentiniu suriu, uzdengiame ir kepame ant mazos ugnies...

Recepto vertinimas: 0

Didkepsniai su grybų tyre

Grybus nuplauname, nuvalome, supjaustome juostelėmis, apkepame šaukšte įkaitinto aliejaus. Po to pridengiame ir susidariusiose sultyse troškiname 15 minučių. Du svogūnus nulupame, smulkiai supjaustome, sumaišome su grybais ir padarome iš jų tyrę. Likusį aliejų įkaitiname keptuvėje ..

Recepto vertinimas: 0

Skumbrė su pievagrybiais

Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis. Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis. Paskui ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą. Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vanden..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su kruopomis ir bulvėmis

Iš pusės miltų, šilto pieno ir ištrintų su cukrumi mielių paruošti raugą. Kai pakils, suberti likusius miltus ir druską bei supilti išlydytą margariną, gerai išminkyti ir palikti, kad pakiltų.Bulves išvirti ir sumalti mėsmale. Grikių košę išmaišyti su bulvėmis, suberti pake..

Recepto vertinimas: 0

Pati paprasčiausia grybų sriuba

Nuvalytus grybus nuplauti, supjaustyti siauromis juostelėmis ir troškinti riebaluose. Baigiant troškinti, įberti miltų, išmaišyti įpilti vandens, pasūdyti ir 10-15 minučių pavirinti. Skanaus ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos Antipasto

6 kietai virti kiaušiniai, perpjauti į 4 dalis 12 plonų riekelių salamio dešros, supjaustytos į 6 mm pločio juosteles; 6 marinuoti pipirai; pagal skonį raudonojo svogūno, supjaustyto žiedelių forma. Į mažą indą supilkite aliejų ir pakepinkite svogūnus. Į kitą indą supilkite..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių maltinukai

Bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė, pasūdomą. Gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apvoliojami pyrago džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepami įkaitintuose riebaluose. Valgoma su džiovintų grybų padažu. Grybai nuplaunami ir 1—2..

Recepto vertinimas: 0

Margos salotos

SÅ«rį ir nuluptus obuolius (be sėklalizdžių) supjaustyti nedideliais kÅ«geliais. jaunus mažus pievagrybius perpjauti pusiau ir Å¡iek tiek patroÅ¡kinti. IÅ¡ saldžiųjų pipirų iÅ¡imti sėklynus, supjaustyti žiedais ir sumaiÅ¡yti su mandarinų ar skersai perpjautomis apelsino skiltelėmis. IÅ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su kviečių želmenimis

Susmulkinti želmenis, pievagrybius, agurką. Virtą kiaušinį supjaustyti ketvirčiais, ridikėlius- griežinėliais. Į lėkštėles sudėti želmenis, išdėlioti kiaušinius, pievagrybius, ridikėlius, uždėti agurkus, sumaišytus su majonezu. (Ingrida)..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir pomidorų apkepas

ParuoÅ¡tus grybus sukapoti ir kartu su svogÅ«nais troÅ¡kinti riebaluose, kad dalis skysčio iÅ¡garuotų. Pridėti grietinės ir pasÅ«dyti. Grybus perdėti į ugniai atsparią stiklinę formą arba indą, ten pat koteliais žemyn sudėti pomidorus. Kiekvieną pomidorą apibarstyti druska ir ant virÅ..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgo apkepas su grybais

Moliūgus supjaustyti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirusius išgriebti, pertrinti per sietelį. Išvirusius ir supjaustytus grybus pakepinti svieste, įbėrus prieskonių, druskos. Po to grybus, moliūgų masę ir kiaušinius gerai išmaišyti, dėti į riebalais išteptą ir džiūvėsia..

Recepto vertinimas: 0

VERŠIENA SU PIEVAGRYBIAIS

Nedideliais gabaleliais supjaustyta versienos kumpi apvoliojame prieskoniu ir druskos misinyje. Dedame i keptuveje ikaitinta alieju. Ant virsaus uzberiame riekelemis supjaustyta morka ir troskiname kol mesa suminksteja. Tada dedame nepjaustytus pievagrybius. Troskiname 5 min. Uzpilame 2 - 3 saukstus..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanai su šviežiais grybais

Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sultims ištekėti. Nusausintus baklažanus pavolioti miltuose (1 šaukšte) ir apkepinti su sviestu. Grybus nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Iškeptus baklažanus, grybus ir smulkiai supjaustytus svogūnus užpilti grietin..

Recepto vertinimas: 0

Avižinių dribsnių sriuba su džiovintais grybais

Džiovintus grybus nuplauname, sudedame į puodą, užpilame vandeniu ir išverdame. Išvirusius grybus išgriebiame ir supjaustome plonais šiaudeliais. Prieskonines daržoves ir svogūną supjaustome mažais kubeliais, pakepiname svieste ir sudedame į sultinį. Avižinius dribsnius perplauname ..

Recepto vertinimas: 4

Troškintas viščiukas su šviežiais baravykais

Nuvalytus baravykus ir porą supjaustome griežinėliais,sutarkuojame morkas ir pakepame su 100 g. sviesto.Įberiame susmulkintų petražolių,druskos,pipirų.Viščiuką padaliname į 4 dalis,pabarstome druska,pipirais ir palaikome 1 val.Į troškintuvą įpilame likusį ištirpintą sviestą,suded..

Recepto vertinimas: 0

Sriuba su citrina

Vištienos krūtinėlę supjaustyti juostelėmis 1,5 cm pločio. Į puodą sudėti supjaustyta mėsą, porus, pipirus, prieskonius, įpilti citrinos sulčių, užpilti sultiniu ir užvirti. Kai užvirs sumažinti ugnį ir dar pavirti 10 min. Tada supilti makaronus, griežinėliais supjaustytus gry..

Recepto vertinimas: 0

Grybų padažas su agurkais ir pomidorais

Grybus supjaustyti griežinėliais arba mažais kubeliais, pridėti kapoto svogūno, pomidoro skiltelių, agurko griežinėlių, susmulkinto kiaušinio. Viską sudėti į salotinę, užpilti grietine (arba grietinės ir majonezo mišiniu), sumaišyta su prieskoniais ir iš pomidorų ir agurkų išt..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir grybų apkepas

Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verdantį vandenį ir 2—3 min. paverdamos. Paskui išgriebiamos kiaurasamčiu ir nuvarvinamas vanduo. Džiovinti grybai nakčiai pamerkiami. Rytojaus dieną grybai išverdami ir supjaustomi šiaudeliais. Svogūnai supjaustomi grieži..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių ir grybų salotos

Ryzius isverdame pagal nurodyta receptura, nusunkiame, uzdengiame ir pastatome 30 minuciu.I virtus ryzius sudedame supjaustytus pievagrybius, virtas sparagines pupeles, kubeliais pjaustyta paprika, smulkinta svoguna, sumaisome. Uzpilui skirtus produktus gerai ismaisome ir uzpilame ant salotu. (Kviec..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30