25 rezultatų ieškant "nugarine"

Veršiena slyvų padaže

Veršiena slyvų padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kiniško kopūsto gūžė (apie 0,5 kg), 600 g veršienos nugarinės be kaulų, 1 – 2 svogūnai (150 g), 1 arbatinis šaukštelis sezamų aliejaus „Blue Dragon“, 2 indeliai slyvų padažo „Blue Dragon“ (400 g), ..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu

Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms:  800 g jautienos krūtininės 3 šaukštai aliejaus l kg mažų svogūnų 150 g grietinės l šaukštas garstyčių ¼ burgundi6ko raudonojo vyno 4 lauro lapeliai maltų pipirų, druskos aliumini..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinė su apelsinais

Nugarinė su apelsinais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g sūrios nugarinės, 20 ml. šviežių aplsinų sulčių, 1 apelsino žievelė supjaustyta juostelėmis, 10 sutrinto kardamono ankščių, 1 cinamo lazdelė, 6 svogūnai, 3 šaukštai medaus. Gaminimas: Nupjauti nuo mėsos riebalus, įdė..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinės kepsnys su serbentais

Nugarinės kepsnys su serbentais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jaučio nugarinės, 2 šaukštai aliejaus, prieskonių, stiklinė raudonųjų serbentų, 3 šaukštai tarkuotų krienų, sojų padažo, brendžio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, pamušti, kraštus įpjauti. Tada ją aptepti alie..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir makaronų apkepas

Grybų ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g makaronų arba lakštinių, vandens, druskos, 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 2 svogūnai, 70 g rūkytos nugarinės, 2 kiaušiniai, l,5 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas grietinės, 1 šaukštas tarkuoto..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru

Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 15 didelių žalių bulvių 5 didelės su lupenomis virtos bulvės druskos Įdaras: 500 g jautienos nugarinės 1 šaukštas jautienos taukų 1 šaukštas sutrinto mairūno 2-3 skiltelės česnako, ištrintos su druska pipir..

Recepto vertinimas: 0

Avienos nugarinės kepsnys

Avienos nugarinės kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kg avienos, druskos, pipirų, maltų raudonųjų pipirų, skiltelė česnako, garstyčių, mairūno, 2 šaukštai sviesto. Padažui: mėsos sulčių, 1,5 stiklinės vandens, 1,5 šaukštelio bulvių krakmolo, pomidorų padažo. Gaminimas:..

Recepto vertinimas: 5

Pupelės, grybų ir rūkytos nugarinės padaže

Pupelės, grybų ir rūkytos nugarinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g džiovintų pupelių, 300 g grybų, 150 g rūkytos nugarinės, 1 šaukštas sviesto, 1 didelis svogūnas, vandens arba sultinio, druskos, pipirų, laiškinio česnako arba svogūnų laiškų, 3 šaukštai pomidorų..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai, cepelinai

Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 20 didelių bulvių, druskos Įdaras I 500 gramų jautienos nugarinės, 1 kiaušinio, 1 svogūno, pipirų, druskos, mairūno, Poros skiltelių česnako Įdaras II 400 gramų varškės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas sviesto, druskos, 2 šaukštai s..

Recepto vertinimas: 3

Kiaulienos karbonadas

Kiaulienos karbonadasIngridientai: 300g kiaulienos nugarinės 100 g ropinių sbogūnų druskos, kiaulienos prieskonių žalių daržovių Paruošimo būdas: Kiaulienos nugarinę supjaustyti gabalais, ropinius svogūnus pusžiedžiais. Mėsą ir svogūnus sudėti į dubenį, pabarstyti dr..

Recepto vertinimas: 1

Avienos šašlykas

Avienos šašlykasIngridientai: 300g avienos nugarinės 100 g ropinių svogūnų druskos, juodųjų bei raudonųjų pipirų, mėsos prieskonių Paruošimo būdas: Avienos nugarinę su kaulais sukapoti gabalėliais, ropinius svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Mėsą su svogūnais, drus..

Recepto vertinimas: 1

Nugarinės kepsnys

Nugarinės kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 160 g jautienos, 50 g mėsos sulčių, 20 g sviesto, 15 g krienų, pipirų, druskos. Gaminimas: Nugarinę apibarstykite druska, pipirais ir kepkite karštoje keptuvėje ant sviesto kol nugarinė pasidarys gražios aukso spalvos. Tada dėkite į ork..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais

Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos nugarines (be odos) Kepsnineje (orkaiteje, bet tikrai nebūtina) keptų ananasų žiedų ir petražolių šakelių tiekiant. Marinatas: 250 ml ananasų sulčių 2 valg. šaukštai klevų sirupo (galim..

Recepto vertinimas: 3

Nugarinė su imbiero ir slyvų padažu

Nugarinė su imbiero ir slyvų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g nugarinės. Padažui: 2.300 g vengrinių slyvų, 3.gabaliukas imbiero, 4.skiltelė česnako, 5.šaukštas sojos padažo, 6.2 šaukštai cukraus, 7.0,5 šaukštelio anyžių sėklų, 8.šaukštas acto, 9.svogūnas, 10.drus..

Recepto vertinimas: 0

Šalta nugarinė

Šalta nugarinė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg nugarinės, 2.aliejaus, 3.2 svogūnai, 4.3 gvazdikėliai, 5.0,5 šaukštelio čiobrelių, 6.lauro lapelis, 7.2 šakelės petražolių, 8.8 juodieji pipirai, 9.druskos. Gaminimas: Puode užvirinti į marlę sudėtus prieskonius, svogūnus. Mės..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos nugarinė su žalumynais

Kiaulienos nugarinė su žalumynais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g nugarinės, 2.200 g briuselio kopūstų, 3.svogūnas, 4.morka, 5.¼ stiklinės kvietinių miltų, 6.kubelis sultinio, 7.šaukštelis mairūno, 8.0,5 šaukšteliai baziliko, 9.4 šaukštai aliejaus, 10.druskos, 11.pipir..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutas, įdarytas grybais

Kalakutas, įdarytas grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 jaunas kalakutas, 2.150 g rūkytos nugarinės, 3.250 g šviežių baravykų, 4.2 šaukštai razinų, 5.2 šaukštai sviesto, 6.druskos, pipirų, žalumynų, vandens arba sultinio. Gaminimas: Kalakuto vidų išplauti ir šiek tiek įtr..

Recepto vertinimas: 5

Berlynietiška nugarinė

Berlynietiška nugarinė Patiekalo šalis: Vokietija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g rūkytos kiaulienos nugarinės, stiklinė greitinės, 2.3 svogūnai, 3.2 morkos, 4.2 šaukštai raudono vyno, šaukštas miltų, lauro lapelis, šaukštelis kmynų, pipirų, druskos. Gaminimas: Į į..

Recepto vertinimas: 0

Grybais įdaryta nugarinė

Grybais įdaryta nugarinėIngridientai:800 g kiaulienos nugarinės, 1 kiaušinis, 2—3 svogūnai, 30 g džiovintų grybų, 40 g riebalų kepimui, prieskonių, druskos.Gaminimas Kiaulienos nugarinė perpjaunama išilgai, paliekant vieną kraštą neperpjautą (kaip atversta knyga). Iš nu..

Recepto vertinimas: 4

Virta rūkyta jautienos nugarinė

Virta rūkyta jautienos nugarinėIngridientai:800 g jautienos nugarinės, druskos, prieskonių, truputis valgomosios, salietros ar cukraus.Gaminimas Į verdantį vandenį panardinama jautienos nugarinė, vandeniui vėl užvirus, mėsa išgriebiama, nusausinama, įtrinamą druska, sumaišyta su p..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinės kepsnys

Nugarinės kepsnysIngridientai:800g jautienos nugarinės, 40g riebalų kepimui, 2 šaukštai aliejaus, prieskonių, prieskoninių daržovių, cukraus, druskos, 1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").Gaminimas Mėsa pamušama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, cukrum..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas batonas su kepta nugarine

Prancūziškas batonas su kepta nugarineIngridientai:Prancūziškas batonas, 2 šaukštai ančiuvių pastos, 50g. salotų, 2 šaukštai alyvų aliejaus, 10 mažų pomidorų, 50g. parmezano, 200g. keptos nugarinės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pu..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos nugarinė

Kiaulienos nugarinėIngridientai:Nugarinės, pievagrybių, svogūnų, miltų, aliejaus, prieskonių mėsai, baltų ir juodų pipirų.Gaminimas Mėsytė supjaustome gabalais ( 1 - 1 porcijai), trupučiuką pamušame, pabarstome prieskoniais, pavoliojame miltuose ir kepame aliejuje. Mėsą iš�..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinės kepsnys su gelsve.

Nugarinės kepsnys su gelsve.Ingridientai:0,5 kg kiaulės nugarinės, 3 svogūno galvutės, 2 ankštiniai pipirai, maltų karčiųjų ir kvepiančiųjų pipirų, geras ryšelis Šviežių gelsvės lapų, aliejaus kepimui.Gaminimas Mėsą pasūdyti, įtrinti pipirais. Svogūną supjaustyti kubeli..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos nugarinė, virta obuolių sultyse

Jautienos nugarinė, virta obuolių sultyseIngridientai:1 kg. jautienos nugarinės filė, 0,5 stiklinės acto arba 2 citrinų sultys, šaukštas cukraus, šaukštelis druskos, maltų juodųjų pipirų, nutarkuota vienos citrinos žievelė, 2 šaukštai aliejaus, 5 kadagių uogos, 2-3 lauro lapeliai,..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: nugarine