VĖGĖLĖ, TROŠKINTA SU VYNU

Ingridientai:
1,5 kg žuvies
200 g sauso baltojo vyno
kiaušinio trynys
citrina
morka
petražolės šaknis
gvazdikėlis
2 svogūnai
0,5 saliero
mairūno
kaparių
4 pievagrybiai
druskos

Gaminimas
Vėgėlės gabalus apšlakstykite citrinos sultimis ir palaikykite 30 min. Sūdytame vandenyje virkite prieskonines daržoves ir prieskonius. Po 15 min. sudėkite žuvies gabalus ir troškinkite. Išvirusią žuvį išimkite ir sudėkiteį pailgą pusdubenį. Į sultinį maišydami įberkite miltų, supilkite vyną ir, įbėrę kaparius, dar kartą užvirinkite. Įlašinę citrinos sulčių, įmaišę kiaušinio trynį, sudėkite smulkiai sukapotus virtus pievagrybius. Padažu užpilkite žuvįį.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!