Naminė pica

Ingridientai:
Tešla:
2 stiklinės miltų,
20 g mielių,
žiupsnelis druskos,
šaukštelis cukraus,
šaukštas aliejaus,
1/2 stiklinės pieno arba vandens.

Įdaras:
2-3 pomidorai,
150 g dešros,
100 g pievagrybių,
2 svogūnai,
100 g fermentinio sūrio,
raudonėlio (oregano),
mairūno,
pipirų,
druskos.
Gaminimas
Mieles ištrinti su cukrumi ir pienu, palaikyti šiltai, kol pakils. Tada suberti miltus, druską, įpilti aliejaus ir minkyti 15-20 min. Kepimo skardą patepti aliejumi ir ant jos rankomis suformuoti tešlą. Svogūnus, šampinjonus supjaustyti žiedeliais, pabarstyti druska ir palikti 5 min. Pomidorus ir dešrą supjaustyti griežinėliais. Ant tešlos sluoksniais sudėti dešrą, grybus, daržoves. Viršų pabarstyti tarkuotu sūriu ir prieskoniais. Kepti 30-40 min. Patiekti su ketčupu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!