Grybukai

Ingridientai:

4 kiaušinių tryniai,
4 šaukštai cukraus,
100 gramų sviesto,
0.5 stiklinės grietinės,
1 pakelis vanilinio cukraus,
0.5 šaukštelio sodos,
3-4 stiklinės miltų,
1 šaukštas aguonų

Gaminimas

Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi. Į grietinę suberti sodą, išmaišyti ir supilti trynius. Sviestą išlydyti, bet neįkaitinti, supilti į išsuktą kiaušinių ir grietinės tyrę, suberti vanilinį cukrų, miltus ir minkyti tešla kaip makaronams.

Grybukus galima kepti ir skardoje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Vita 2010-04-22 03:26:43
O grybukai nuotraukoje, ne pagal si recepta....

tomas 2010-03-17 01:34:55
ziaurei skanus kepu ir kepu juos

Grazina 2009-03-15 02:08:56
skaniau jeigu imaisysite sauksta majonezo,
glaujum aptepsite"grybuka"