Lietiniai su sūriu ir kumpiu

Ingridientai:
125g. miltų,
2 kiaušiniai,
300ml.pieno,
šaukštelis tirpinto sviesto,
300g. fermentinio sūrio,
100g. karštai rūkyto lieso kumpio,
svogūnas,
maltų pipirų,
druskos,
aliejaus kepti.
Gaminimas
Sumaišome miltus, žiusnelį druskos, įmušame vieną kiaušinį, supilame pieną, tirpintą sviestą ir gerai išplakame plaktuvu. Įkaitintame aliejuje iškepame plonus lietinius. Kumpį supjaustome plonais šiaudeliais arba kubeliais, svogūną - smulkiai. Sūrį sutarkuojame, sumaišome su kumpiu, įmušame kiaušinį, suberiame svogūną, pasūdome, pagardiname pipirais. Ant kiekvieno lietinio uždedame sūrio masės ir susukame volelius. Lietinių volelius trumpai apkepame keptuvėje ir tiekiame prie alaus.

Pastabos:
Pieną galima pakeisti alumi. Vietoj kumpio tinka pievagrybiai arba smulkintos pistacijos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!