Kiaulienos suktinukai su grybais ir sūriu

Ingridientai:
300-400 g kiaulienos išpjovos,
100-150 g pievagrybių,
100 g 50% riebumo sūrio,
prieskonių, svogūno, česnakų pagal skonį.

Gaminimas
Kiaulienos išpjovą supjaustyti, atmušti. Sūrį sutarkuoti, įmaišyti į jį smulkiai pjaustytus pievagrybius, prieskonius, svogūnus ir česnaką. Įdaro masę sudėti ant atmuštos išpjovos gabaliuko, jį susukti taip, kad sūriui ištirpus jis neišbėgtų. Susmeigi dantu krapštuku arba perrišti kaprono siūlu. Suktinukus sudėti į skardą, įpilti aliejaus ir kepti orkaitėje 250 laipsnių temperatūroje 35-40 minučių. Skanaus. (Nele)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!