20 rezultatų ieškant "aptepimui"

Pyragėliai su grybais

Miltus sumaišyti su geriamąja soda ir druska. Po truputį į juos sudėti riebalus, supilti skystį, kapojant įmaišyti tešlą įr 30 minučių ją palaikyti šaltai. Grybus sukapoti arba sumalti mėsmale, įdėti svieste pakepintų susmulkintų svogūnų, grietinės, prieskonių, supjaustytą ..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai "Pinigėliai"

Iš miltų , grietinės ir margarino pagaminama kapota tešla. Mano mama tarkuodavo atšaldytą margariną pro burokine tarką ir atsargiai išmaišydavo su miltais ir grietine. Kiti kapoja , kol pasidaro vientisa masė. Pagamintą tešlą dedame į šaldiklį atšaldyti porai valandų...

Recepto vertinimas: 3

Bandelės su grybais

Mielės užmaišome piene, suberiame cukrų, 100 ml pieno ir palaukiame kol pradės kilti. Tada supylame ištirpdintą margariną, likusius miltus ir gerai išminkome. Palaukiame kol iškils tešla. Kol tešla gaminasi, grybus ir svogūną sumalame mėsmale ir pakepiname aliejuje. Grybus..

Recepto vertinimas: 2

Bandelelės su dešrelėmis

Mielės užmaišome piene, suberiame cukrų, 100 ml pieno ir palaukiame kol pradės kilti. Tada supylame ištirpdintą margariną, likusius miltus ir gerai išminkome. Palaukiame kol iškils tešla. Kai tešla iškyla, formuojame mažas bandeles - iškočiojame mažus blynelius , ant kur..

Recepto vertinimas: 4

Kibinai

Abu pokelius sviesto arba tepaus riebalų mišinio truputi pasmulkinti(kad greičiau išsiplaktu).Viską sudedame į gilėsnį indą ir gerai išplakame iki vientisos masės).Pertepant galima įdėti skiltelėmis mandarinų(šv.vaisių turinčių truputį rūgštelės) (Irena)..

Recepto vertinimas: 0

Itališka pica

Tai mano vienas mėgstamiausių marginimo būdų. Kelios savaitės prieš velykas pradedu rinkti svogūnų lukštus. Sušlapintą kiaušinį vynioju į lukštus ir apvynuoju skudurėliu bei aprišu siūlais. Prie kiaušinio prilipdžius kokį žalumyną , išsispaus piešinėlis. Galima p..

Recepto vertinimas: 4

Sraigės

Sviestą, kartu su pienu ir šaukštu cukraus, pašildyti ir atvėsinti iki kambario temperatūros. Į kitą dubenį, sudėti šviežias mieles, įmušti kiaušinį, įdėti varškę, miltus (jei rinkotės sausas mieles, jas sumaišykiti su miltais) ir likusi cukrų, įpilti pieno ir gerai išmink..

Recepto vertinimas: 0

Grietininiai sausainėliai

Miltai ir atšaldytas sviestas ant lentos kapojami, kol nelieka sausų miltų. Tada supilama grietinė, šaukšte vandens ištirpytas amonio karbonatas ir skubiai suminkoma, kad nuo rankų tešla nesušiltų. Tešla pridengiama ir palaikoma porą valandų šaltoje vietoje. Paskui iškočiojamas 1/..

Recepto vertinimas: 0

Ravioli su mėsa

Iš miltų, kiaušinių, muskatų riešutų ir druskos užmaišykite tešlą, palikite ją valandai, po to plonai iškočiokite. Stikline tešloje išspauskite ratelius (tešlą kvadratėliais galima supjaustyti ir peiliu). Į kiekvieno ratelio vidurį įdėkite po arbatinį šaukštelį įdaro. K..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis plokštainis

Į miltus įtarkuoti margariną, įmušti kiaušinius ir supilti grietinę. Užminkyti tešlą. Iš jos padaryti 2 skardelės formos blynus. Vienu iškloti miltais pabarstytą skaldelę. Ant viršaus tolygiai paskirstyti išsuktas su cukrumi su žievelėmis sutarkuotas citrinas ir uždengti antru ..

Recepto vertinimas: 0

Dansk wienerkaka (Daniškas vienos pyragas)

1.Išmaišyti sviestą, kad būtų minkštas. Sudėti kiaušinius, mieles, ištirpintas šaukšte pieno. Sumaišius miltus su vaniliniu cukrumi, sudėti į tešlą, gerai suminkyti. 2.Padalinti tešlą į 2 dalis. Kočioti plonai pailgos formos lakštą, kepimo formos 25*35 dydžio. Atsargiai ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su pomidorais (Jūratės)

Mieles išmaišyti su žiupsneliu cukraus, po to sumaišyti su 1/8 litro šilto pieno, įberti šiek tiek miltų, išmaišyti. Padarytą tešlos raugą apibarstyti trupučiu miltų, uždengti ir palikti 30min pakilti. Po to supilti likusį pieną, alyvų aliejų, įberti druskos ir įmušti kiauš..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas "Apelsinas" (Jūratės)

Įdarui: sumaišyti visus komponentus. Tešlai: sviestą išsukti su cukrumi, įmaišyti grietinę ir trynius. Suberti miltus, kuriuos prieš tai sumaišyti su kep. milteliais. Tešlą išminkyti, plonai iškočioti (maždaug 0,5cm), supjaustyti stačiakampiais. Skardą iškloti kep. popieriumi. P..

Recepto vertinimas: 0

Amerikietiškas obuolių pyragas

Šiek tiek daugiau nei pusę tešlos iškočioti ir iškloti skardos dugną bei šonus. Įdaras Nulupti ir supjaustyti gabaliukais obuoliai sumaišyti su cukrumi, krakmolu, vanile, cinamonu ir kitais pageidaujamais paskaninimais - sudedami ant išklotos tešlos. Kita tešlos dal..

Recepto vertinimas: 3

Lazdyno riešutų ir migdolų tortas

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant lentos. Viduryje padaryti įdubimą. Į jį įmušti kiaušinius, sudėti medų, įberti druskos ir supilti citrinos sultis. Sviestą arba margariną supjaustyti gabalėliais ir išdėlioti kaubur..

Recepto vertinimas: 0

Sekmadienio rageliai

Mieles sutrupinti ir ištirpinti piene. Dubenėlyje iki vientisos konsistencijos sumaišyti tirpintas mieles, miltus, druską ir sviestą. Tešlą uždengti ir laikyti šiltoje vietoje, kol ji pakils dvigubai. Paskui dar kartą gerai išminkyti ant miltais pabarstytos lentos ar stalo. Suformuoti 1..

Recepto vertinimas: 4

Sveikas kalėdinis vyniotinis

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant lentos ar stalo. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Varškę padėti, kad nuvarvėtų skystis, tuomet sudėti į miltus. Taip pat sudėti javainių dribsnius, druską, sviestą, trintą citrinos žievelę, cukrų, apelsinų žievelių c..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinės žvaigždutės su cinamonu

Baltymus išplakti iki standžių putų. Plakant po truputį suberti cukraus pudrą ir cukrų. Paskui suberti citrinos žievelę. 1/3 masės sumaišyti su žiupsneliu cinamono ir palikti aptepimui. Migdolus suminkyti su marcipanų mase, likusiu cinamonu bei gvazdikėliais. Atsargiai įmaišyti lik..

Recepto vertinimas: 0

Tortas ''Vidurvasaris''

Is biskvitui skirtu produktu paruosiame sokoladinio biskvito tesla. Iskepame biskvita. Atvesusi ji perpjauname i 2 lakstus. Viena laksta įiklojame iį tortinęe formąa. Piene istirpiname cukru. ĮImaišsome nedideliame pieno kiekyje i#e3;šbrinkintaą ir sištirpinaaaaaa61;tą žzelatiną. Ant bis..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos nugarinė su paprikomis

Kiaulienos nugarinę supjaustome 1-1,5 cm storio griežinėliais, išmušame mėsai skirtu plaktuku ir įtriname kiaulienos prieskoniais. Nugarinės gabalėlius apvoliojame kiaušinių plakinyje, miltuose ir iškepame aliejuje.Paprikas ir svogūną supjaustome kubeliais ir apkepiname su sviestu. Sup..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: aptepimui