Kibinai

Ingridientai:

Tešlai:
25 g mielių
100 g pieno
1 kiaušinis
200 g grietinės
0,5 kg miltų

Aptepimui:
0,5 kiaušinio

Įdarui:
300 g jautienos (be kaulo)
100g kopūstų
100 g svogūnų
truputis druskos
pipirų

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame mielinę tešlą. Ją iškočiojame ir išspaudžiame 15 cm skersmens ratukus (arbatinės lėkštutės dydžio). Į vidurį dedame šaukštą įdaro, perlenkiame pusiau ir užlankstome kraštus. Kibinus patepame kiaušinio plakiniu ir sudedame į skardą. Kepame įkaitintoje orkaitėje.
Įdaro paruošimas. Jautieną supjaustome kuo smulkiau. Smulkiai supjaustome kopūstą ir svogūnus , suberiame druską, piprus ir viską išmaišome.

Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!