Ravioli su mėsa

Ingridientai:
200g miltų,
1 - 2 kiašiniai,
žiupsnelis druskos ir maltų muskato,
1 - 2 šaukštai vandens,
0,5 kiaušinio aptepimui.

Įdarui:
100g mėsos faršo,
0,5 kiaušinio,
po šaukštelį tarkuoto sūrio ir smulkiai supjaustyto svogūno,
riekelė minkštos sutrupintos baltos duonos,
druskos,
pipirų.
Gaminimas
Iš miltų, kiaušinių, muskatų riešutų ir druskos užmaišykite tešlą, palikite ją valandai, po to plonai iškočiokite. Stikline tešloje išspauskite ratelius (tešlą kvadratėliais galima supjaustyti ir peiliu). Į kiekvieno ratelio vidurį įdėkite po arbatinį šaukštelį įdaro. Kraštus patepkite kiaušiniu ir gerai sulipinkite. Ravioli sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite kaip lakštinius. Prieš patiekdami pabarstykite "Parmezan" sūriu ir pagardinkite pomidorų padažu. Įdarui taip pat puikiai tinka špinatai ar kitos daržovės.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!