25 rezultatų ieškant "lydekos"

Jūros lydekos kepsniukai

Žuvį supjaustyti kubeliais, sutarkuoti morkas, supjaustyti svogūną. Viską sudėti į vieną masę ir sumaišyti. 24 val. palikti šaldytuve, prieš kepant vėl sumaišyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka su grybais

Pievagrybius nuplauti, supjaustyti ir pakepinti šaukšte sviesto. Džiūvėsėlius, žalumynus, baltymus bei grybų masę išmaišyti. Žuvį pašlakstyti citrinos sultimis, pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, ant viršaus – grybų masę. Iš bulvių,..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziška žuvis

Žuvies gabalus užpilame trupučiu sūdyto vandens su prieskoninių daržovių šakelėmis ir troškiname. Smulkiai supjaustytus svogūnus ir pievagrybius troškiname svieste, kol suminkštės. Nuplikytus pomidorus nulupame, supjaustome ir kartu su grybais bei svogūnais sudedame į puodą. Suberi..

Recepto vertinimas: 0

Jūros lydekos užpiltinė

Į užpiltinei skirtą indą sudedame nuimtą nuo kaulų ir susmulkintą žuvį, kukurūzus, griežinėliais supjaustytą morką ir susmulkintas petražoles. Iš likusių komponentų pagaminame sultinį ir užpilame ant žuvies. Jei norite kad drebučiai butų tvirtesni, želatinos įdėkite daugia..

Recepto vertinimas: 5

Makaronai su žuvimi

Šoninę supjaustyti juostelėmis, svogūną - žiedeliais ir pakepinti aliejuje. Lydekos filė supjaustyti juostelėmis, įtrinti prieskoniais, apšlakstyti citrinos sultimis, apibarstyti cukrumi, smulkintu česnaku ir pakepinti aliejuje. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, išgriebus nuvarv..

Recepto vertinimas: 0

Apkepta žuvis

Varškę išsukite su 6 kiaušinių tryniais ir druska iki vientisos masės. Supilkite pieną ir išmaišykite. Suberkite persijotus miltus ir vėl gerai išmaišykite. Likusius 6 kiaušinių baltymus išplakite iki standumo ir atsargiai įsukite į tešlą. Keptuvėje įkaitintame aliejuje vieną..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies salotos

Agurką ir paprikas supjaustome kubeliais, žuvį ir svogūną smulkiname. Viską sudedame į vieną indą, suberiame žirnelius, užpilame majonezu ir išmaišome. Pušiame agurku. Galime dėti majonezą be priedų ir įpjaustyti krapų. Šarūnė ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta lydeka

Konservuotus ir sviezius vaisius supjaustyti kubeliais. Ledus ir jogurta sudeti i plakikli ir plakti iki vientisos mases. Plakant ipilti vysniu sirupo. Gauta mase uzpilti vaisius. Galima papuosti spalvotomis kokoso drozlemis. ..

Recepto vertinimas: 3

Lydekos vyniotinis

Lydeką nuvalyti, perpjauti per nugarą ir išskrosti. Tada išplauti, išimti kaulus ir, padėjus ant lentelės (mėsa į viršų), aplyginti raumenis (iš storesnės vietos nupjauti ir pridėti kur ploniau). Po to pasūdyti, pabarstyti pipirais ir palikti pusvalandžiui, kad įsisūdytu. Įdarui ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti lydekos gabalai

Lydeka išskrodžiama pro pakaklę, nuplaunama, nusausinama ir supjaustoma 5 cm gabalais. Iš gabalų išimamas nugaros minkštimas (bus sunaudojamas įdarui), kiekvienas prikemšamas įdaro, gabalai patepami kiaušinio baltymu, pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Po to jie sudedami į ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta lydeka

Paruošta lydeka nusausinama, įtrinama prieskoniais, sumaišytais su druska, sudedama į keptuvą su įkaitintu sviestu, užpilama grietinės, miltų, citrinos sulčių mišiniu ir kepama orkaitėje ar krosnyje kartkartėmis palaistant sultimis. Iškepta lydeka dedama į pusdubenį nepjaustyt..

Recepto vertinimas: 5

Lydeka, kepta su lašinukais

Paruošta lydeka nusausinama, įtrinama prieskoniais, sumaišytais su druska, apdedama plonomis šviežių lašinukų riekelėmis, susukama į foliją ar celofaninį popierių, sudedama į keptuvą ir kepama orkaitėje ar krosnyje (sultims išgaravus, įpilama truputį karšto vandens). Patiekiama..

Recepto vertinimas: 4

Lydeka balto vyno padaže

Nuvalytą ir išdarinėtą lydeką supjaustyti gabaliukais, truputį apkepinti svieste, apibarstyti miltais, užpilti vynu ir vandeniu (skystis turi apsemti žuvį), sudėti svogūnus, grybus, druską, prieskonius ir virti ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Baigiant virti į sultinį supilti gr..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka geltonajame padaže

Lydekos uodegą įkiškite gerklėn. Žuvį padėkite į greitpuodį ant grotelių. Įpilti pasūdyto vandens su sviestu ir sandariai uždaryti, kai užvirs troškinti 5-8 min. Ištroškintą žuvį sudėkite į pailgą pusdubenį ir apipilkite padažu. Padažo paruošimas: Svieste pakepi..

Recepto vertinimas: 0

Virta žuvis su razinomis

Žuvį nuvalome, nuplauname, supjaustome gabalais ir išverdame su prieskoninėmis daržovėmis ir prieskoniais. Iš recepte nurodytų produktų išverdame padažą. Miltus pakepiname svieste, atskiedžiame sultiniu, kuriame virė žuvis, ir supilame į padažą. Išvirtus žuvies gabalus sudedame..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka su daržovėmis ir grietinėle (Viktorijos)

Lydekos filė supjaustyti nedideliais gabaliukais, pagardinti prieskoniais ir kepti orkaitėje apie 30 min. Po to, ant viršaus sudėti daržoves užpilti grietinėle, pagardinti prieskoniais ir kepti toliau. Kai daržoves iškepa galima patiekti ant stalo. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

JŪROS LYDEKOS UŽKEPĖLĖ

Zuvi supjaustyti gabaleliais, sudeti prieskonius, 2 valgomus saukstus miltu, padruskinti pagal skoni ir ismaisius palikti, kad prieskoniai ir druska isigertu. Apkepti zuvi keptuveje iki rusvumo. Aliejuje apkepinti burokine tarka tarkuotas morkas ir smulkiai pjaustytus svogunus iki graziai geltonos s..

Recepto vertinimas: 5

ŽUVIES VYNIOTINIS III

Isdariusios zuvi (tik neperpjaukite nugaros), isimkite isilgini kaula ir atskirkite mesa nuo odos, palikdamos 2 mm raumens. Sutarkuotas burokine tarka morkas ir susmulkinta svoguna pakepinkite aliejuje. Zuvies file sumalkite kartu su pakepintais svogunais ir morkomis bei lasinukais. I farsa dekite p..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONAI SU ŽUVIMI

Sonine supjaustyti juostelemis, svoguna - ziedeliais ir pakepinti aliejuje. Lydekos file supjaustyti juostelemis, itrinti prieskoniais, apslakstyti citrinos sultimis, apibarstyti cukrumi, smulkintu cesnaku ir pakepinti aliejuje. Makaronus isvirti pasudytame vandenyje, isgriebus nuvarvinti ir perliet..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIES KEPSNYS KARDINOLAS

Lasisa supjaustome 2,5 cm kubeliais. Juros lydekos file supjaustome isilgai pusiau padarydami vienodas juosteles. Pabarstome prieskoniais. Lasisos kubelius apsukame juros lydekos juostelemis ir susmeigiame smeigtukais. Kepame svieste is abieju pusiu. Baigiant kepti, sudedame pomidoru padaza, supilam..

Recepto vertinimas: 0

BRIGANTINE

Zuvies file pamusame, pabarstome prieskoniais, uzdedame idaro ir susukame suktinuka. Suktinuka merkiame i kiausinio plakini ir apvoliojame dziuveseliuose, taip darome 2 kartus. Kepame fritiurineje 160 C temperaturoje 7 minutes. Idarui: suri sutarkuojame ir sumaisome su grybu siaudeliais ir keptais s..

Recepto vertinimas: 0

Juros lydekos putėsiai

Lydekos file kaitiname su pienu ant nedideles ugnies apie 10 min. Atvesiname. I keptuve sudedame sviesta, islydome ir i ji suberiame miltus. Maisydami kaitiname iki uzvirimo. Truputi atvesiname. Tuomet i inda sudedame zuvi, supilame piena, kuriame ji vire, sukreciame sviesto bei miltu misinįi ir sm..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies kotletai jūreiviškai

Zuvi supjaustome nemazais gabaliukais(kaip degtuku dezele).Morkas sutarkuojame burokine tarka, svoguna supjaustome smulkiai, cesnaka susmulkiname, sudedame prieskonius, tik nededame druskos. Sudedame majoneza - ismaisome ir padedame i saldytuva 12 valandu. Po to imusame kiausinius, sudedame krakmola..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS GRIETINĖS PADAŽE

Keptuveje istirpiname sviesta ir jame apkepame svogunus. Sudedame zuvies gabalelius, pabarstome druska ir uzpyle vandeniu 45 min. troskiname ant silpnos ugnies. Supilame grietine ir dar siek tiek pakaitiname. Patiekalas i stala patiekiamas karstas...

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS GRIETINĖS PADAŽE

Keptuveje istirpiname sviesta ir jame apkepame svogunus. Sudedame zuvies gabalelius, pabarstome druska ir uzpyle vandeniu 45 min. troskiname ant silpnos ugnies. Supilame grietine ir dar Siek tiek pakaitiname. Patiekalas i stala patiekiamas karstas...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: lydekos