Itališka pica

Ingridientai:

Tešlai

1 kilogramas miltų
30 gramų mielių
1 arbatinis šaukštelis druskos,
200 gramų šalto vandens

Įdarui

alyvuogių aliejaus aptepimui
pomidorų (žalių ar konservuotų)
rūkyto kumpio arba mėsos faršo
paprikos alyvuogių
susmulkinto česnako
picarelos sūrio
picos prieskonių
baziliko

Gaminimas:

Mieles pašildyti nedideliame kiekyje vandens. Viską sumaišyti ir laukti valandą kol iškils (jei pastatysime šiltai - iškils greičiau).

Suminkome, iškočiojame plonai. Viršų patepame alyvuogių aliejumi. Sudedame smulkintus pomidorus be odelės (galima konservuotus savo sultyse), kumpio ar mėsos faršo, paprikos, alyvuogių (kas ką nori ir kiek nori), supjaustytą česnako skiltelę (galima dėti kelias), pabarstyti picos prieskoniais, baziliku, galiausiai gausiai apibarstome tarkuotu picarelos sūriu.

Kepti 10 - 15 minučių.

Pagaminamos 5 picos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Remigijus 2012-03-20 21:33:04
Paskaiciavus...Geriau nusipirkti pica pigiau gaunasi, na bet aisku ne CILIPICA reike pasieskoti kokibiskesnes.

Gintarė 2009-09-18 22:44:16
Suris yra barstomas ant pado tik aptepus ji alyvuogiu aliejumi, ne ant picos virsaus