24 rezultatų ieškant "imame"

Naminiai ledai su šokoladu

Kiaušinių trynius išsukame su cukrumi ir vanilės cukrumi.Pieną užviriname.Į kiaušinių masę pamažu maišydami pilame verdantį pieną.Ledus atvėsiname, po to šaldome šaldiklyje.Sušaldytus ledus imame šiltu šaukštu (suvilgytu šiltame vandenyje) ir dedame į desertuinę lėkštelę ..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė su salierais

Išverdame 125 g. (arba vieną virimo maišelį) ryžių. Perpilame šaltu vandeniu. Užplikiname saują razinų. Imame salierų stiebus, gerai juos nuplauname ir supjaustome. Į ryžius sudedame razinas, salierus, įberiame saujelę graikiškų riešutų ir išmaišome su majonezu. Dabar didesniuo..

Recepto vertinimas: 5

Moliūgų sriuba su apelsinu sultimis

Daržoves susmulkinti kubeliais, dėti į verdanti sultinį ir virti 15-20 min. Supilti išspaustas apelsinų sultis pasūdyti ir viską sutrinti trintuvu. Pagardinti lėkštėje grietinėle ir skrudintomis moliūgų sėklomis. Aldonos Žaliauskienės receptas, Biršto..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos su medumi

Apelsinus nulupame iš padalijame skiltelėmis. Nuplautas vynuoges nuskabome nuo šakelių. Persikus supjaustome skiltelėmis, bananus - skrituliukais. Imame didelę, apvalią lėkštę ir dedame vaisius. Pirmiausia ratu išdėliojame apelsinų ir persikų skilteles, į lėkštės vidurį dedame su..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Gėlytė"

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą. Iškepame biskvitą, jį atvėsiname ir padalijame į du lakštus. Vieną įklojame į tortinės formos dugną ir užpilame žalią sluoksnį. Kai jis sustingsta, užpilame rožinį sluoksnį ir uždedame viršutinį biskvito sluoksn..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštiniai su rūkyta lašiša

Baltą duoną suporcijuojame rutuliuko forma. Sudedame į skardą ir orkaitėje apskrudiname.Padažas:varskę sumalame ir į ją dedame grietinę, smulkintus krapus, pipirus, druską. Viską gerai ismaisome. Imame skrudintos duonos rutuliukus ir ant jų kulinariniu svirkstu užpilame padažą. Salia..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštiniai su sūdyta lašiša

Baltą duoną suporcijuojame rutuliuko forma. Sudedame į skardą ir orkaitėje apskrudiname.Padažas:sudedame grietinę ,majonezą, isspaudžiame citrinos sulčių, susmulkiname avokadą, lasisą ir viską gerai ismaisome. Kuriam laikui padažą įdedame į saldytuvą. Imame skrudintos duonos rutul..

Recepto vertinimas: 5

Suadytas karbonadas (Ramunės) (foto)

Karbonadą paruošiame parastai, pabarstome prieskoniais, pipirais, druskyte. Imame saliero kotą ir adymo dygsniu "siuvame karbonadą (didesniam gabalėliui reikia trijų kotų). Suadytą karbonadą voliojame kiaušinių dažinyje ir kepame keptuvėje. ..

Recepto vertinimas: 0

Suktinukai su daržovėmis ir kalakutiena (Skirmantės) (foto)

Iš tešlos produktų užminkome tešlą ir paliekame pusvalandžiui šaltai. Paruošiame įdarą: svieste apkepinam daržoves, jas pasūdome, pabarstome kurkuma. Imame nedidelį tešlos gabalėlį, iškočiojame ir dedame įdaro. Užlankstome kraštus ir kepame įkaitintame aliejuje. ..

Recepto vertinimas: 0

Frankfurto vainikas (Violetos)

Orkaitę įkaitinti iki 160 laipsnių. Pyrago vainiko formą ištepti sviestu ir pabarstyti trupučiu miltų. Tešlai imame 200g sviesto, 200g cukraus ir vanilinį cukrų - viską suplakti iki putų, vieną kiaušinį po kito plakti į tešlą, miltus ir kepimo miltelius per sietelį persijoti ir ..

Recepto vertinimas: 0

Pusryčių sumuštinis (Ryčio)

Iš pradžių dešreles supjaustome į keturias juosteles (arba jeigu didelė tai pjaunam dar per pusę), pakepame keptuvėje. Tada išimame dešreles ir iškepame kiaušinius atskirai po vieną. Imame riekę batono ir dedame vieną kiaušinį, tada sudedame keptas dešreles ir patepame pomid..

Recepto vertinimas: 1

TRIUFELIAI SU RAZINOMIS

Istirpinti sviesta ir sokolada. Dubenelyje isplakite tryni su cukrumi ir toliau plakdamos supilkite sokoladine mase. Misini paskaninkite vanile (jei norite galite paskaninti brendziu). Sudekite razinas ir lazdyno riesutus. Mase imame arbatiniu sauksteliu ir deliojame ant sviestinio popieriaus. Atsal..

Recepto vertinimas: 5

DARŽOVIŲ SRIUBA

I verdanti sultini sudedame smulkintus porus, siaudeliais pjaustyta paprika ir kubeliais pjaustyta saliera. Uzverdame, verdame 2 minutes. Tada sudedame stambesniais kubeliais pjaustytas cukinijas ir suberiame kukuruzus bei pomidorus. Iberiame prieskoniu. Patiekdami idedame 30 g virtu makaronu. Gamin..

Recepto vertinimas: 0

RAUGINTI AGURKAI ILGESNIAM NAUDOJIMUI

Pabandykite i atskirus stiklainius prideti ivairiu prieskoniu. Pavyzdziui, i viena stiklaini galite imesti aitriosios paprikos, i kita - estragono, i trecia iberkite baziliku. Kiekviename stiklainyje agurkai bus savito skonio. Nuplautus agurkus uzpilame 5-6 valandoms vandeniu. Vandeni nupilame, nupj..

Recepto vertinimas: 0

AGURKŲ SALOTOS ŽIEMAI

Agurkus 6-8 valandoms pamerkiame vandenyje, du kartus ji pakeiciame. Po to agurkus isgriebiame ir supjaustome 1 cm storio griezineliais. Svogunus supjaustome griezineliais, cesnakus, petrazoles susmulkiname, iberiame druskos. Supilame acta ir gerai ismaisome. I stiklainius dedame gerai paspausdami, ..

Recepto vertinimas: 5

RAUGINTŲ AGURKŲ SALOTOS ŽIEMAI

Agurkus 3 dienas parauginame su ivairiais prieskoniais (vysniu, juoduju serbentu lapais, cesnakais). Po to nuplauname, nupilame verdanciu vandeniu, supjaustome griezineliais, sudedame i stiklainius ir uzpilame marinatu. Puses litro stiklainiui imame 1 nedideli svoguna, 1 skiltele cesnako, 1 saukstel..

Recepto vertinimas: 0

AGRASTŲ ATSARGOS

Sunokusius agrastus suberiame i emaliuota puoda, mediniu grustuvu sumaigome, uzpilame karstu vandeniu ( 1 kg uogu imame ketvirtj stiklines vandens). Puoda su uogomis statome ant virykles ir nuolat maisydami kaitiname 30 minuciu, bet neuzviriname. Iskaitintas sultis perkosiame i paruostus stiklainius..

Recepto vertinimas: 0

Užkandis su paštetu

Sviesta sumaisome su susmulkintais zaliais prieskoniais, citrinu sultimis, druska. Bandeles perpjauname isilgai per puse, aptepame paruostu sviestu. Atskirai susmulkiname alyvas ir paprika. Imame po gabaleli pasteto, dedame i alyvas ar paprikas ir suformuojame rutuliukus. Valgydami pasteta uztepame ..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos kepsnys su baravykais II

Malta mesa sumaisome su kiausiniu, paskaniname prieskoniais, druska. Baravykus isverdame, apkepame keptuveje su sviestu. Imame 1/3 maltos mesos, dedame i vidu 2 grybus, suformuojame kepsni, ji apsukame ilga sonines juosta, prismeigiame mediniu smeigtuku. Taip paruostus kepsnius iskepame suvyniotus i..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta kiaulės galva

Kiaules galva isplauname. Padarome ertme. Galva ir perpjautas kojeles per nakti pamerkiame i parugstinta vandeni. I malta mesa sudedame prieskonius, ismirkyta bandele ar 2-3 riekutes batono, imusame kiausinius, iberiame druskos ir isminkome. Pripildome galvos ertme. Pilame i puoda vandens tiek, kad ..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai pyragėliai II

Teslai mieles sumaisome su cukrumi, druska ir miltais. Sviesta, piena ir vandeni pasildome, sumaisome su miltais ir viska mikseriu plakame 5 min. Pastatome siltai, kol pakils. Idarui marcipanus sukame su cukrumi, dedame riesutus, vandeni, kvapus, isplakta baltyma, ismaisome. Mieline tesla isdaliname..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulves sumalame mėsmale. Įminkome trynius, druskos, muskato riešuto, kepimo miltelius, džiūvėsėlius, miltus. Baltymus išplakame ir įmaišome į tešlą.Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą svogūną, sumaišome su apkeptais batono kubeliais. Imame dalį tešlos, į vidurį dedame ke..

Recepto vertinimas: 0

Sūdyta lašišiena :)

Imame lašišienos file, kiek jos bus čia jau jūsų reikalas, žodžiu kiekis nesvarbu, nes nėra proporcijų jokių. Lašišos file apibarstome storu sluoksniu jūros druskos, taip kad nesimatytų nei kiek lašišos. Lėkštę kurioje guli mūsų filė aptraukiame plėvele (kulinarine) ir dedame ..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorai želatinoje

1 litrui vandens imame 3 šaukštus želatinos. Želatiną užpilame šaltu vandeniu ir mirkome 0,5 val. Pomidorus supjaustome ir sudedame į paruoštus stiklainius, įdedame pipirų ir lauro lapų. Išmirkytą želatiną dedame ant ugnies ir šildome, kol ji ištirps. Dedame druską ir maišom..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: imame